Transfer sezonunun başından bu yana yapılan fahiş transfer hatalarından,koçun kendi getirttiği oyuncuların uyumunu hala sağlayamamış olmasından ve takım kimyasınıda oturtması için çokta efor sarfetmediğini oyuncularla iletişimininde iyi olmadığını görmek zor değil,haliyle bu sonuçları görebileceğimizi tahmin ediyordum ama zamanı gelip bu açı gerçekleri ve yenilgileri görünce içimiz daha çok acıyor,çok kalp kırıcı bir yenilgi oldu,bu takıma zaman lazım diye diye haftalar ilerliyor ve çok zorlu fikstüre giriyoruz,onca hatalara rağmen takımdan ümitli olmak istiyorum ancak her zaman düşündüğüm gibi bu takım aşama kaydedecektir kah rotasyonu biraz azaltarak,doğru beşleri bularak en azından bunu yapmasını bekleyeceğiz ama takımdan evvel benim endişem Ergin hocanın hemen her maçta benzer hataları yapmasına rağmen sonraki maç)lar)da aynı hataları tekrarlaması hatalarından hiç ders almaması,peki bu takıma sezon sonuna kadar zaman verseniz ne olacakki ? aynı coaching hataları devam ederse takım ligin son sırasına şimdiden en büyük aday kendiside haliyle en kötü koç olmaya aday varmı ötesi ? hoca formsuz falan değil evvelki sezonlardan kalma sıkıntıları devam ediyor,geçen sezon nispeten düşük bütçeyle bir şekilde atlatıldı EC şampiyonu olunarak ama bu meydan Euroleague meydanı coaching tembelliğini,mola almak gibi bir nimeti elinin tersiyle itip kullanmamayı,oyuncularla iletişiminin kötü olması,rotasyonu yanlış algılayıp oyuncularıda küstürmesi ve maç sonunda diri kalması gereken adamların maçı dilleri dışarıda bitirmesi yine maç sonunda asıl oynaması gereken bazı oyuncularında unutulup elindeki maçı rakibe altın tepside verilmesi gibi hataları affetmez yaz yaz bitmez.
Bu takım EL kupasını alacaksa Ergin Ataman'la alsın bu şampiyonluğu kendisiyle bu takım kazansın istiyorum ama bizim temennimizle kendisi arasındaki fersah fersah uzak olan şartlarla kısa ve orta vadede bunun imkanı yok,kendisi adına sağlıklı karar alıp bir-iki yıllığına kenara çekilsin kafasını,gönlünü ve ruhunu dinlendirsin daha güçlü dönsün takımın başına bu haliyle olmuyor işte zorlamanın anlamı yok,elbet bir koç bulunur dışarıdan bulunmazsa ve boştaysa Yağızer Uluğ'da olabilir ama çok fazla zaman kaybetmeden bir değişiklik şart arkadaş,koca sezon,onca umutlar yükseltilen beklentiler,hayaller ve yapılan masraflar heba olacak kendiside kötü anılacak ama olmasın isteniyorsa bir kan değişikliği şart.
Bu takım EL kupasını alacaksa Ergin Ataman'la alsın bu şampiyonluğu kendisiyle bu takım kazansın istiyorum ama bizim temennimizle kendisi arasındaki fersah fersah uzak olan şartlarla kısa ve orta vadede bunun imkanı yok,kendisi adına sağlıklı karar alıp bir-iki yıllığına kenara çekilsin kafasını,gönlünü ve ruhunu dinlendirsin daha güçlü dönsün takımın başına bu haliyle olmuyor işte zorlamanın anlamı yok,elbet bir koç bulunur dışarıdan bulunmazsa ve boştaysa Yağızer Uluğ'da olabilir ama çok fazla zaman kaybetmeden bir değişiklik şart arkadaş,koca sezon,onca umutlar yükseltilen beklentiler,hayaller ve yapılan masraflar heba olacak kendiside kötü anılacak ama olmasın isteniyorsa bir kan değişikliği şart.