Euroleague 20. Hafta | Fenerbahçe 85-80 Galatasaray Odeabank

Kulübümüz Melih denen sahte karakterin açıklamalarına yanıt vermiş.

''fenerbahçe Basketbol Takım Kaptanı ve A Milli Takım oyuncusu Melih Mahmutoğlu'nun bugün Euroleague'de oynanacak derbi öncesi kulüp kanalına yaptığı açıklamaları şaşkınlık ve esefle karşıladık. Bu tür provokatif açıklamaları şiddetle kınıyor; takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz.''
Galatasaray Spor Kulübü

Son düzenleme:
Bu Melih Mahmutoğlu soytarısı Galatasaray forması giydiği için insan kahroluyor hakikaten. Türk sporunda bu tarz neyin ne olduğunu çok iyi bilmesine rağmen soytarılık, şaklabanlık peşinde koşan sporcular oldukça maalesef gerilim hiç azalmayacak.

Maç ile alakalı söyleyecek bir şey bulamıyorum. Normal şartlarda her takım için zor bir deplasman fakat bizim başa baş mücadele etmemiz gerekir. Fitipaldo şöyle Fitipaldo böyle deniliyor, işte hedef maç Fitipaldo buyur gerekeni yap biz de seni takdir edelim. Bizi tek üzen, yaralayan mağlubiyetin doğal bir şey gibi lanse edilmesi olacaktır eğer mağlup olunursa.

Abi o kulüpte ne içiriyorlar size, giden vampire dönüşüyor.
Maç için beklentiye girmemek gerek, düzgün oynayalım kâfi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Erkek basketbolunda bu seneye dair tek beklentim bu maçı kazanmamız. Rica ediyorum savaşalım ve kazanalım. Shipp'in yıllar önce soktuguna benzer bir top soksa Göksenin çok mu şey istiyorum.?

uAmed

Çok zor maç olduğunu söylememe gerek yok. Zaten biz ne kadar iyi oynasak oynayalım, seyirci faktörüyle kazanıyorlar maalesef. Bildiğim kadarıyla Ülker Arena açıldığından beri onları orada mağlup edemedik. Bunun elbet bir sonu olacaktır. Bu sefer olursa hiç fena olmaz.

Galibiyet umudum yok. Melih'in açıklamalarına da çok takılmamak gerek. Keşke kulüp de muhatap alıp açıklama yapmasaydı. Böyle maç öncesi ve sonrası ortamı geren tipleri muhatap almak onlara prim kazandırıyor. Büyük takımların çok sayıda bilinçsiz taraftarı var ve böyle açıklama yapanları kahramanlaştırıyorlar. Sinan Güler vari bir centilmenlik yapalım demiyorum ama böyleleri karşısında sessizlik daha iyi bir cevap gibi. Maç içinde olabilecekler için de hakkımızı arayalım tabi ki. Son derbide her türlü çirkeflik olmasına rağmen 2 anons muhabbeti yüzünden ceza almadılar. Tabi taraflı türk hakemlerinin de etkisi var ama biz yine de hakkımızı provokasyona kaçmadan arayalım.
Maçı muhtemelen kazanamayız ama mücadele ettiğimizi görmek de güzel olur. Rakibi gözümde büyüttüğümden değil kendi takımımız beklentilerimizi düşürdüğünden dolayı böyle düşünüyorum.

Takımın başında Ergin Ataman dışında herhangi biri olsaydı veya hocasız çıksaydık yine ümidim olurdu ancak Ataman ile o salondan galip çıkmak mümkün değil..

Kimsenin takımdan ümidi yok Fenerliler de lay lay lom havasında görüyorlar, sürpriz yapıp kazanacağız ve fena çuvallayacaklar buraya yazıyorum.

Biz en iyi zamanımızda Arroyo'lu Marko'lu takımla Ataman'ın formda olduğu dönemde bile son topla zor kazanmıştık hatta hakemler tarafından galibiyetimiz çalındı. Şimdi şu vasat kadromuzla, bu özgüvensizlikle, rezalet durumdaki Ataman'la ne galibiyeti Allah aşkına? Az objektif olun.

Takımın maç sonuna kadar mücadele etmesi ve oyundan kopmaması benim icin galibiyet kadar degerli olacaktir . Zira son yıllarda bu deplasmanda mac sonuna kafa kafaya girdigimizi hatirlamiyorum . Gerek psikolojik faktörler gerekse salon , vizyon ve bütce ucurumunu düşünürsek insan bir süre sonra rasyonel bakmayı ögreniyor ...

Son düzenleme:
Box out yapmayı çok unutuyoruz. Kesinlikle maçtaki en önemli etkenlerden biri olacak ribauntlar. Box outu unutmayalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk