Euroleague 20. Hafta | Fenerbahçe 85-80 Galatasaray Odeabank

Schilb iyi oynayıp damakta bırakınca fakir Lebron'u tabirini bulmuştu bir arkadaş. Böyle devam edersen Lebron'a zengin Schilb'i diyecez. :) Maşallah devam !

İlk yari oynadigimiz oyun tek kelime ile mükemmeldi . Resmen sus pus olup oyunumuzu izledi tüm salon . Böyle oynayın canımızı yiyin .

Sezonun ilk yarısındaki zaman kaybına üzülüyor insan maccabi maçı ve şu maçın ilk yarısını görünce...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fener daha Kazan deplasmanından dönememiş. İnşallah ikinci yarı da böyle devam ederiz. Udoh'nin olmaması da harika oldu. İçerden dağıttık resmen.

Devre arası Obranın hışmına uğrayan fülker takımı 2nci yarıya çok motive bir şekilde çıkar bize düşen sakin kalıp sürenin değerini bilerek oynamak mümkünse minimum hata yapmak.

Allah ım inanamıyorum. 2 maçtır hayallerimin basketbolunu oynuyor takım. kadro aynı, yüzler aynı ama oynanan şey basketbol be nihayet. vallahi içimin yağları eridi. şöyle oynayalım da varsın playoff olmasın, dişe dokunur başarılar gelmesin. dünya varmış.

Zaman dursun istiyorum. Dursun da gitsin istiyorum ! Benim bünye sapıttı. Annem diyor ki içerden olum sen kafayı yemişsin evet maccabi maçından sonra da oynan bu basketbol beni mutluluktan delirtti :)

Çok yorulmadan ilk yarıyı geçtik. Hücumda rakibi faule zorlamıyoruz. Ama kolay pozisyon bulup, yüksek ortalama yakaladığımız için, hücumda çok da yorulmadık. İkinci yarı, FBnin baskı yapacağı bariz. Umarım, telaş ve seyirci baskısı, top kayıplarını da getirirse maçı götürebiliriz.

A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi