Euroleague 20. Hafta | Fenerbahçe 85-80 Galatasaray Odeabank

Rakipten çok yorgunluğa yenildik. Fitipaldo'nun 5 sayıda kalması, Diebler'ın iki üçlük dışında skor katkısı vermemesi, Daye'in hazır olmaması derken diğer oyuncuların maç sonu ayakları gitmez haldeydi. Ekstra bir skorer çıkaramadık ne yazık ki...

Yine de bu mücadele ve ilk yarıda atılan 54 sayı için tebrikler. Kaybedeceksek böyle kaybedelim.
Bora abi fenerde eksikti ve rusyanın bir ucundan geldiler, bunları da kefeye koymak lazım. Ben maçı izleyemedim ama okuduğum yorumlardan böyle mücadele edelim benim için scor cidden önemli değil. Elbet kazanırız... Bugün olabilirdi keşke şu maç bize dönseydi..

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu dixon dan nefret ediyorum .Helal olsun Daye hariç hepsine bu şekilde geri gelecekleri belliydi .Mümkünse biz oyunu kontrol etmeyelim Sinan topla driplingini kesmeden çok daha iyi oynuyor bu adama topu al süreyi kullan öyle oyna olmuyor kaçıncıya son periyotta maç verdik .Kırılma anıda Schilb in kaçırdığı boş orta mesafe çok yazık oldu .
Burda gerçek bir guardımızın olmamasının sıkıntısını yaşıyoruz. Sinan elinden geleni yapıyor ama işte bu kadar oluyor en fazla.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödülün en büyük adayı.

Şikecilerin yüceltmesinden anlamam lazımdı . Onlar için başarı ; sportmenlik gözetmeden her türlü hile hurdayla sonuca ulaşmaktır ve Vesely de Oscarlık bir hareketle ( ben izlemedim , söylediğiniz kadarıyla ) 2 sayı farkken hücum faulü aldırmış. Bu oyuncuya hırslı demek fazla iltifat olur . Bence tam anlamıyla sahtekar , sen spor ahlakına sahip değilsen başarı kazansan ne olur kazanmasan ne olur ki bence fenev bu sene de unutsun f4 ü .

Ben o pozisyonda faul olduğunu düşünüyorum, oscarlık bir pozisyon falan değil, micov hem geçemedi hem boşluğu bulamadı, koluyla avantaj sağlamaya çalıştı ve faul yaptı.

Maçı 2. yarıda, ilk yarıda olduğu gibi kontrol edemedik. Buna ek olarak oyun kurucu eksikliği ve yorgunluk da maçın sonunu getirememize neden oldu. Çok yazık oldu..

Ataman maç sonu açıklamalarında , Fener için Eurolig'in en büyük şampiyonluk adayı dedi. Adaylarından biri desen anlarım, ama sen Galatasaray'ın koçusun neden rakibi bu kadar yüceltiyorsun?

Şikecilerin yüceltmesinden anlamam lazımdı . Onlar için başarı ; sportmenlik gözetmeden her türlü hile hurdayla sonuca ulaşmaktır ve Vesely de Oscarlık bir hareketle ( ben izlemedim , söylediğiniz kadarıyla ) 2 sayı farkken hücum faulü aldırmış. Bu oyuncuya hırslı demek fazla iltifat olur . Bence tam anlamıyla sahtekar , sen spor ahlakına sahip değilsen başarı kazansan ne olur kazanmasan ne olur ki bence fenev bu sene de unutsun f4 ü .

F4 yaparlar mı bilemem de orda Micov faul yaptı konuşmanın manası yok.

fa5748681a3e056d3c8a2b7770ae5c90.jpg

Eğer basketbolcu olmasaydı kesinlikle oyuncu olurdu tam bir çirkef.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her iki takım da dokuz kişi kullandı. Bizde Schilb ve Sinan 35, Micov 34, Pleiss 30, Fitipaldo 23 dakika oynamış. Onlarda Vesely ve Sloukas 33 er, Datome 30, Dixon ve Bogdanovic de 28 er dakikayla oynamış.

FBÜlker Rusya dan geldi, nispeten çekişmeli bir maç oynadı. Ergin Hoca sanırım herkesi etkiledi yorgunluk bahanesinde, herkes otomatik olarak yorgunluk diyor. Haydi Ege-Orhan ve Can yetersiz, Tyus da taktik olarak düşünülmüyor ama Schilb-Sinan-Fitipaldo nun aynı anda oynadığı dakikalarda ne planımız var? Daye ve Göksenin neden bu kadar kısa süre alıyor?

Rotasyon yapamasak çok yorulduk, topu oyuna sokamasak yorulduk, son top mola almasak yine yorulduk. Daha da bütçe, umarsız oyuncular, dolar, euro, tek parti iktidarı filan. Ergin Hoca en son sorumlu benim dediğinde BJK üç kupalı sezonun başında Eurocup ta Hemofarm a elenmişti.

Su salondaki ucubelere baskili taraftar falan demeyin Allah askina. 50 sn kala mola donusu bile suspustu salon. Öne gectiklerinde böğürmeyi bilir onlar anca.

Hocam seyretmemişsin ama yorum yapıyorsun, bence bu kadar düşmanlık beslemek doğru değil. Ben de seyretmedim, yukarıda bir arkadaş 39 dakika demiş korku için, ben hem dayanamadığım için hemde totem olsun diye 78-79 da Schilb kaçırınca mola geldiğinde tuvalete gittim, geldiğimde Datome serbest atışlardaydı. Yani 39 dakika değil, 39 dakika 38 saniye sürdü bendeki tedirginlik.
Sinanın bir faulu vardı Vesely ye yaptığı, sonrada itiraz etti. Tersi olsa burası Vesely için yıkılırdı. İyi oynayamadığı maçlarda beğenmediğim hareketleri oldu ama bu akşam birşeyi yoktu bence.
Objektif bakınca güzel maç oldu, kader noktası bence Sinanın kenara dinlenmek için gelip 10 saniye sonra geri dönmek zorunda kalması oldu, bırak dinlenmeyi dahada yoruldu.
Bizim bir şansımızda, Vesely nin Kazanda faul problemi sebebiyle fazla oynayamadığı için dinç kalması olmuş.

Ataman maç sonu açıklamalarında , Fener için Eurolig'in en büyük şampiyonluk adayı dedi. Adaylarından biri desen anlarım, ama sen Galatasaray'ın koçusun neden rakibi bu kadar yüceltiyorsun?

Umarım kazanırız ama muhtemelen maç sonu yine rakip güzellemeleri duyacağız hocanın ağzından.

Bir defa da yanıltsa keşke. Zaten problem başarısızlık değil, fantastik demeçler ve hatalarda ısrar.

Veselyye faul vardı orda bence. Abartılı atmış olabilir ama bunu her oyuncu yapıyor neredeyse. Bu maçta bir ters hareketi olmadı. Sakin bir maç oldu

Euroleague 20. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank

Ah be Micov ne halt vardı da aldın yavaş ayaklarınla tepeden 1 e 1 oynamaya kalkıştın hem de ayakları hızlı adama karşı. ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç kazanma alışkanlığı olmadığı için kaybedilen maç bence. Bu tip maçları kazanabilseydik daha önce, bu maçıda fark kapanıp tekrar + 5 bizim lehimize geldiği zaman vurur geçerdik. Bu alışkanlık Ergin Ataman da da yok. Olsa Daye i biraz daha tutar Micov diri kalır, Tyus ı daha fazla tuar Pleiss diri kalırdı.

2. yarıda hucum ribaundu kovalamadık bile, havuza Pleiss dışında giren oyuncumuz bile olmadı. Buda diğer eksiklikti.

Mücadele iyiydi. Bence yenilgi olsa bile özgüvene artı yazmışlardır. Haftaya Pana maçına daha motive çıkarız. ( Efes maçları çok çabuk kaynadı arada yazık oldu )

Takımın mücadelesini beğendim. İlk yarıdan kopmadık diğer maçlar gibi. Hatta son çeyrekte aşırı saçmalamasaydık bu sezonki ilk deplasman galibiyetimizi almamız işten bile değildi. Ama işte bu tür maçlarda galibiyetlerimiz olsaydı bu maçı da bir şekilde alırdık. Çünkü kazanma alışkanlığı yok takımın. Böyle olunca da son çeyrekleri iyi oynayamıyoruz. Maccabi maçı takıma bir özgüven getirmiş. Artık daha iyi savunma yapıyoruz, potaya girişleri daha kararlı yapıyoruz. Tabii bunda Udoh'un olmamasının da payı var ama yine de bir gelişme var. Bu maç umarım milat olur diğer deplasman maçları için. İlk yarıdaki oyunu genele yayarsak veya en azından 3. çeyreğe kadar yayarsak Barcelona, Daçka gibi deplasmanlardan galibiyet bekliyorum. Kızılyıldız plase olabilir.

Rakip fazla yumuşaktı yine de mücadelemiz iyiydi.Şu mücadelemiz senenin tamamında olsaydı en azından daha iyi bir tablo çıkardı ortaya.Kesin ilk 8'de olurduk demesem de.

Güzel bir derbi oldu.Basketbolseverler adına hatta bu maçtan beklentisi olmayan biz Galatasaray taraftarları adına bile rahat sayılabileek bir maçtı.Fenerbahçe taraftarı dışında bu maç için stres olan olmamıştır.

Deplasmanlardaki mücadelelerimizi aynen devam ettirmek dileğiyle.

Fitipaldo'nun son haftalarda özellikle Sinan'ı az da olsa rahatlatıyorı ve skor katkısı veriyordu.. Ama tecrübesizliği ve buraların oyuncusu olmadığını da biliyorduk. Hepimizin burada alınacak oyun kurucunun lider özellikli ve tecrübeli olmasını istediğimizi tekrar söylememe gerek yok herhalde.

İlk yarı gerçekten çok yüzdeli oynadık. Hele top çevirip sayı bulduğumuz bir çok pozisyon izledik ki (biliyorsunuz pek alışık değiliz) İ

İşler iyi gittiğinde hocanın oyuncuların üzerine fazla yüklenip maçı sonunu getirememesi malumunuz.. Maalesef yine düşündüğümüz gibi oldu.Özellikle Micov'u çok yıprattı. Daye'i daha erken rotasyona sokabilirdi.

EL de zaten umudumuzu daha ilk haftalarda kaybetmiştik. Bizleri üzen mücadelesiz ve ruhsuz oyun ve Ergin Ataman Bey'in bitmeyen hatalarıydı. Tek istediğimiz şey bundan sonraki maçlarda armanın hakkını veren mücadeleyi ve ruhu sahaya yansıtmaları. Açıkçası bu gözden baktığımızda bu maçta armanın hakkını verdiler. Kazansak çok mutlu olacaktık ki bu maçı gerçekten de hak etmiştik.

Hep birlikte güzel günler görmek dileğiyle.....