Euroleague 20. Hafta | Fenerbahçe 85-80 Galatasaray Odeabank

Şu son 1.5 dakikada Ataman'ın Pleiss'ı yarım dakika dinlendirmek için yaptığı, tek pozisyonluk Pleiss-Tyus rotasyonu bile maça kafa yorulduğunun ispatı. Bu yüzden maçın son 50 saniyesinde ne olacağını bilmeden herkese teşekkür ediyorum bugünkü oyun için. Bugün hakkım helaldir.

kayıpmı ettik biri yazsın izleyemiyorum dayanamıyorum

Bir sayı öndesin yapsana faulu . Boby dixon bu tür maclarda bu kritik atışları hep yaptı . Pisi pisine kaybettik . Yıkıldım.

Molayı yanlış yerde aldık ve maç gitti. Gerçi öyle saçma bir oyun çizmiş ki hoca, önce de alsak gidecekti muhtemelen. Geçmiş olsun. Bir daha Udoh suz, rehavette ve Rusya dan gelmiş halde zor yakalarız bunları.

En iyi oyunumuzla en kötü maçlarından birini çıkaran eksik takıma yine yenildik. Daye yi Göksenin i filan biblo diye diksin şimdi hoca; mağlubiyeti de topun elinde patladığı Micov a kitler olur biter. Zaten burada bile Micov diye tatava başlamış. Öbür maç Sinan olur, sonra Schilb olur.

Artık kupa ve BBL...

Son düzenleme:
Ergin Ataman'ın devre arası açıklaması her şeyi ortaya koyuyor, fenerbahçe agresif oynamaya çalışacak, biz oyunu kontrol etmeye çalışacağız. İyi başladığımız her fenerbahçe deplasmanında aynısını yapıyor. Üçüncü periyot 24 saniye sinan topu elinde tutsun, maksimum 2 pasla topu potaya gönderelim. Dördüncü periyot aklımızı başımıza aldık ama geç oldu.