Euroleague 2008 - 2009

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J.R Holden farki.

Cok akilli oynadi. iceri penetlreleri etkili, arkadaslarina assistler yapti.

Bir cift lafimda Cska'nin ananscusuna olacak. Yahu bu adam amigo.
Mac bitiminde millet dagilmis yavas yavas evine gitme hazirligi yapiyor.
Anoncu ise lalalalalal diye acacagi sarkinin nakaratini soyluyor.

seside pek guzelmis :p
 
Ilk yari.

Panthinaikos 44-38 Montepaschi Siena

Siena Mcintyre ile tutunmaya calisiyor. Muthis oynuyor Mcintyre, bir top icin savastigi an hala gozumun onunde. Ek olarak bir keresinde iceri drive etti ve faulu cikardi. attigi ucluk ise kritik bir andaydi.

Pana cephesinde ise Spanoulis biraz gaz ile oynuyor. Goze carpan bir diger isim ise eski Efes'li Drew Nicholas. Atmosfer guzel.

Bekledigim gibi favoriler kendi evinde oynamanin avantajini kulaniyor.
 
Maç 76-74 gidip 9-0 seri yiyorsun. Yapma bunu bana Siena'm ya. İddaamı da yatıyorsun 2 dk kaldı 9 haydi aslanlarım ya. Bari 6 farkla yenilin :)
 
İlk maçı Pao kazanınca, Kerem Seçer ile olan iddiamızda ilk raund benim oldu. :) Bu arada yatırmadım ama bir iddaa kuponu hazırladım ve 2 verdim çünkü verilen handikap çok yüksekti. Diamantidis'in yokluğunda savunmada çok fazla sorun yaşamamak önemliydi Pao adına..
 
Yukarıda yazdığım sıradaki seriyle kazandı Pana. Ben Siena'ya güveniyorum. Mükemmel bir takım ya. Pota altınız Stonerook, Eze, Ress gibi Galatasaray'da bile oynayıp oynamayacakları belli olmayan adamlar ama gidip maç boyu o kadar seyirci desteğine rağmen bırakmıyorsunuz maçı. En çok da buna seviniyorum ama bu maçı almamız lazımdı. Geriye düşmek iyi olmadı.
 
Tau yener demiştim de dalga geçmişti herkes :)
Şu anda öndeler ama bitmedi. O kadar iddialı konuşmasam iyi olur sanırım :)
 
0 Barca 75 - 84 Tau 1

Oh Oh Oh Oh Prigioni :) Neler oluyor yahu. Spiker cildirdi.
Ben Barcali olsam maci tv'den izlesem herhalde televizyonu parcalamistim sinirden :)

Barca taraftarinada helal olsun. Hic pes etmediler. Cehennem atmosferi bu olsa gerek. Yenilgiye ragmen takimlarini son dakikaya kadar desteklediler.

Coskulu marslar, takimlari savunmada iken kulaklari sagir edecek kadar islik.

Takim desteklemek budur.

Not: 1 Olympiacos 88-79 Real madrid 0.

Sadece Barca-Tau macinda Barca kazanir diye dusunuyordum. Barca isi zora soktu.
 
Eureoleague play-off serisi CSKA Moskova - Partizan maçıyla başladı. Baştan sona savunmaların konuştuğu bir maç oldu. CSKA'nın dış şut yüzdesi kötü ötesi idi fakat, buna rağmen oyunu ekseriytle domine ettiler. CSKA bu sezon geçen sezona kıyasla savunmaya daha ağırlık vermiş durumda. Papaloukas'ın yokluğu belli oluyor ama, yine de işlerini iyi yapıyorlar. Seriyi 2-0'a getirip, Belgrad'a giderler sanıyorum...

Günün ikinci maçı müthişti. 18.000 kişiyi arkasına alan Panathinaikos, güçlü Montepaschi Siena karşısındaydı. Pana seyircisi, öyle bir baskı yapıyordu ki, neredeyse oturduğum koltukta beni bile etki altına aldılar :) Sözün latifesi bir yana, Atina'da harikulade bir basketbol atmosferi vardı. Günün en keyifli maçı O.A.K.A. Arena'da oynandı. Panathinaikos oyunun tamamına yakınını önde götürdü, Siena bazı anlar skorda dengeyi yakaladı ama, Obradovic'in müdahalaleriyle Pana her molada galibiyete bir adım daha attı. Büyük koçların oyuna etkisi de büyük oluyor!.. Maçın kilit unsuru boyalı bölge idi... Panathinaikos pota altı oyuncularıyla 48 sayı üretirken, Siena sadece 9 sayı bulabildi. Lavrinovic'in eksikliğinin Siena için ne denli önemli olduğunu görmek pek zor değil... Siena'da pota altı oyuncu rotasyonunun darlığından ötürü Romain Sato zaman zaman 4 numara oynamak zorunda kaldı ve o anlarda Panathinaikos içeride büyük üstünlük kurdu. Siena'nın ikinci maçı kazanması için pota altında daha etkili olması lazım. Bu arada maçtaki en ilginç istatistik 90-85 biten maç skoru idi. İki takım daha evvel normal sezonda iki defa karşılaşmış ve maç sonlarında beş sayılık farklar olmuştu. Üçüncü maç da beş sayılık farkla bitti. Bakalım 26 Mart'ta beş sayılık fark serisi değişecek mı?

ACB'nin ilk iki sırasını paylaşan ve Euroleague'de de hayli etkili olan iki İspanyol devi Barcelona ve Tau Ceramica, Palau Blaugrana'da karşılaştı. Pana - Siena maçını izlemem hasebiyle, bu maçın ikinci yarısını seyredebildim. Barça, bu sezon Euroleague'de ilk defa kendi sahasında yenildi ve serideki saha avantajını yitirerek final-four fırsatını zora soktu. Bu maçta coaching üstünlüğünün Tau'ya önemli bir intifa sağladığı kanısındayım.Tau, yarın kaybetse bile, üst üste iki maç kendi sahasında oynayacak...

Olympiacos - Real Madrid arasındaki müsakabayı seyredemedim fakat, skoru takip edebildim. Madrid, üçüncü çeyrekte öne geçmeyi başardı ancak, son çeyrekte 25-15 geride kalınca maçı kaybettiler. Maçın en dikkat çekici istatistiği Theodoros Papaloukas'ın 13 asist yapıp, Real Madrid'in takım halinde 7 asist üretmiş olması... Seri her sonuca açık...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst