Euroleague 2012-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim söylediğimden yönetim suçsuz taraftar suçluyu anlamk yazık olur tabii ki yönetimin bidünya hatası var özellikle Oktay Hocanın gönderilmesi. Ama işte sadece birine yüklemeyelim hatayı. Bu sene biraz daha üstüne koyalım neden koymayalım ki önümüzde ne engel var. EL ye katılamamak dünyanın sonu değil hele ki şu ana kadar avrupada erkek basket dalında sadece 2 tane avrupanın 3 numaralı kupasını almış bi ülke için hiç sorun olmamalı.

EL olmazsa yapacak birşey yok. adamlar bize şans tanıdılar biz alamadık şu anda WC alamamamızın nedeni olarak yönetimi kesinlikle görmemeliyiz benim fikrim.
''Ne kadar doğru yapılırsa yapılsın her şey kişisel hırslara bağlı,iki dudağımızın arasında'' mesajı göze sokuldu son 1 ayda.İyi niyetinize saygı duyuyorum ama emek veren insanlara şu mesajın verildiği yerde,olan yapıyı yıkmışken neyin üstüne koyacağız Çağrı Bey?

----------------alıntı----------------------------------------

2012-2013 sezonunda euroleague vizesi alamamızdan ötürü,büyük bir çöküntüye girecek olan takımımız..neden mi???
1-oktay hoca ve son topa kadar felsefesi bitti
2-rakiplerimiz euroleague seviyesinde çok güçlü kadrolarla karşımızda olacak...
3-euroleague seviyesindeki oyuncularımız bir bir yuvadan uçacak
4-takım iskeleti bozulacak ve kıçı kırık bir seviyede günü kurtarma amaçlı transferlerle toplama bir takım kurulacak
5-taraftarın ilgisi azalacak

Benim söylediğimden yönetim suçsuz taraftar suçluyu anlamk yazık olur tabii ki yönetimin bidünya hatası var özellikle Oktay Hocanın gönderilmesi. Ama işte sadece birine yüklemeyelim hatayı. Bu sene biraz daha üstüne koyalım neden koymayalım ki önümüzde ne engel var. EL ye katılamamak dünyanın sonu değil hele ki şu ana kadar avrupada erkek basket dalında sadece 2 tane avrupanın 3 numaralı kupasını almış bi ülke için hiç sorun olmamalı.

EL olmazsa yapacak birşey yok. adamlar bize şans tanıdılar biz alamadık şu anda WC alamamamızın nedeni olarak yönetimi kesinlikle görmemeliyiz benim fikrim.

Euroleague bizim geçen seneki taraftar profilimizi bilen bir yapı. Yönetim eğer adam akıllı adımlar atsaydı lobi faaliyetleriyle birlikte en azından ön eleme oynayabilirdik.

Hahaha bu basiretsiz yonetime Eurolig A lisansi verecekti de gorecektik hakketen buna inananlara cok guluyorum. Gelenek sahibi takim bu zihniyetle hic bir zaman olmayacigimizi nasil kanitladilar gostermelik cakma haberlerle iftiralarla gunu kurtaran zihniyet ne oldu simdi cok mu guzel seyler yaptiniz

Simdi bu bahaneyle 5 milyonu gecmez butce dogru ya eurocup a o kadar butceye ne gerek var dimi sampiyonluk mu hic gerek yok play offa kalir ne de olsa bizim takim kac sene geri gittik simdi ne oldu yapilanma ne oldu bu kadar yatirim sizlere yaziklar olsun gercekten yine yalanlarla bakalim ne kadar kandircaksiniz bu taraftari devam edin devam

2012-2013 sezonunda euroleague vizesi alamamızdan ötürü,büyük bir çöküntüye girecek olan takımımız..neden mi???
4-takım iskeleti bozulacak ve kıçı kırık bir seviyede günü kurtarma amaçlı transferlerle toplama bir takım kurulacak

Kuşkusuz. :(

ya 3 milyonluk litvanya'dan bile 2 takım var..ya o kadar türk sponsor var,ne iş yapar onlar?böyle sponsorluk olmaz olsun ya..saygısız herifler..hiç olmazsa ön elemeye 1 türk takımı daha alın...inanın banvit olsa elemede ona bile razıydım..bizim türk şirketleri hala onlara para kazandırıyor..yere batsın sizin sponsorluğunuz

aynen öyle..rezil olduk cümle aleme...

Yönetime bu kadar giydireceğimize biraz kendimize gelsek. Her sene EL oynayan bi takım mıydık sanki şimdi üzülüyoruz. Yönetime laf diyene kadar abdiipekçide kaybedilen BJK Milangaz maçındaki seyirciye de birşeyler söylemeliyiz. Sonuçta finale çıksak kesin EL gidecektik ama kaşınan biziz. Bunu bilmemize rağmen bu sene ilk defa takıma destek kesildi maçın kırılma anlarında. Eee eline gelen fırsatı kullanamazsan da kusura bakmasın kimse elin adamı babamızın oğlu değil almaz bizi.

Ona buna laf söyleyip sorumlu bulana kadar herkesi bi oturup düşünmesi lazım. Eurocup'ı kaldırıp kimseden birşey beklemeden EL e birdahaki sene kesin katılım hakkı kazanmalıyız.

Artık olan oldu biraz toparlanma zamanı. Hem bu iyi bile olmuş olabilir. Biraz daha kaliteli basketbol taraftarına sahip olabiliriz. En azından yönetim futbolcu taraftar diye bağırmasın kimse basketbol sahasında mümkünse.

Aynen katılıyorum.
Ben de benzer şeyler yazacaktım.
Suç varsa eğer hepimizin,
Taraftar olarak İpekçideki 2. maçta üzerimize düşeni ne kadar yaptık.
Takım ne kadar mücadele edebildi- en güvendiğimiz Gordon dahil tanınmaz halde değilmiydik -özellikle Sinan Erdem deki ilk maçta-
Forum un yarısından fazlasının basketbol ilahı koçumuzun hiç mi kabahati yok yani-bence kabahatin çoğu O'nun-
Ah yönetim vah yönetim. Her olumsuzlukta suçlu belli; yönetim ve veya liseliler.
Bu sene omadı seneye ondan sonraki senelerde gidebilmek için ve hep oralarda olabalimek için elimizden ne gelir demek varken hep başakalarını suçluyoruz.

Elemede Kazan hariç bizden iyi takım yok.Ne yapmışlar anlamadım.Saçma Bulgar,Belçika takımlarını çağırıp bizi çağırmamışlar.Fiyasko

ya 3 milyonluk litvanya'dan bile 2 takım var..ya o kadar türk sponsor var,ne iş yapar onlar?böyle sponsorluk olmaz olsun ya..saygısız herifler..hiç olmazsa ön elemeye 1 türk takımı daha alın...inanın banvit olsa elemede ona bile razıydım..bizim türk şirketleri hala onlara para kazandırıyor..yere batsın sizin sponsorluğunuz

3 milyonluk Litvanya'nın birinci sporu basketbol.
Sabonis bir keresinde Litvanya'nın dini basketboldur mealinde bi şey söylemişti. o derece yani.
EL'nin amacının olabildiğince Avrupa genelinde yaygınlaşmak olduğunu söylemişti EL CEO'su. Bulgar takımı o yüzden var sanırım listede. Asıl sürpriz Bilbao oldu benim için. Bence EL'nin -biz dahil- en renkli tribünü idiler. Son sekize kaldılar ama Wild card Valencia ya gitti. EL böyle bir organizasyon. Anlık başarılardan çok uzun vadede bakıyorlar olaya sanki.
Umarım biz de biraz soğukkanlı olur, yap boz mantığından uzaklaşarak doğru düzgün adımlar atabiliriz, EL takımı olma yönünde.

Ben yönetimin çalışmadığına inanmıyorum sonuçta daha EL ye 1 kere katılmış bir takıma finale çıkın 3 sene garanti demişlerde bildiğim kadarıyla ama biz çıkamadık.
Bunu bile söylemeleri yönetimin başarısı diyebiliriz. Yani ben hala yönetimin de taraftarın da birçok suçlunun olduğunu düşünüyorum herzaman ki gibi suçu en üstteki sorumluluk sahibi insanlara atmamalıyız.
Ayrıca orada olan takımlara laf söylemeyelim sonuçta ya şampiyon yada final oynayan takımlar bizim rakiplerimiz sadece Unics KAzan ve Bennet Cantu. Sonuçta bu 2 takım da bizden gerçekten bi kademe üstünler.

Biz millet olarak anında gaza gelmeyi severiz biraz sakinleşelim gerçekten. Bu eurocup kendimizi tanıtmanın en önemli yolu bence Asım Bey.

Taraftar açısından da umarım daha iyi olur ki gerçekten bu da bir fırsattır. Artık kemikleşmiş basketbol seyircisine tekrar biraraya getirmeli ve tam anlamıyla destek olacağımızı göstermeliyiz.

Sonuçta birlikte düştük birlikte kalkarız.

3 milyonluk Litvanya'nın birinci sporu basketbol.
Sabonis bir keresinde Litvanya'nın dini basketboldur mealinde bi şey söylemişti. o derece yani.
EL'nin amacının olabildiğince Avrupa genelinde yaygınlaşmak olduğunu söylemişti EL CEO'su. Bulgar takımı o yüzden var sanırım listede. Asıl sürpriz Bilbao oldu benim için. Bence EL'nin -biz dahil- en renkli tribünü idiler. Son sekize kaldılar ama Wild card Valencia ya gitti. EL böyle bir organizasyon. Anlık başarılardan çok uzun vadede bakıyorlar olaya sanki.
Umarım biz de biraz soğukkanlı olur, yap boz mantığından uzaklaşarak doğru düzgün adımlar atabiliriz, EL takımı olma yönünde.

Kesinlikle katılıyorum sonuçta EL istikrara bakıyor zaten bu yüzden direk katılım hakkı olan birçok takım var seviye düşmemesi için.
İnsanın içi gidiyor tabii orada olmak için o tribünde tekrar yerini almak için ama tekrar herşey bizim elimizde Eurocup ı kazanıp tekrar EL de olmalıyız ama bu sefer tek katılım için değil yavaş yavaş yer edinip sürekli katılım hakkı için olmalıyız.

Muhtemelen geçti dediğin gibi ama şu anda durum bu değil mi? artık ne olduğundan ziyade ne yapabilirize bakmalıyız bence tek bir hatayı değil tüm hataları düzeltip daha güçlü daha oturaklı olmalıyız.

Polyanna olmak güzel şey, bu mantalite varken yönetimde;
Al sana gelecek planı, 5M luk takım kurup 3. yada 4. olduk diye övüneceğiz...
Playoff da çeyrek finalde elendik ama ezilmedik diyeceğiz... Gördüğümüz en iyi derece yarı final olacak.
Bu sene bize güç katan Gordon ve Shipp gidecek. Yerlerine 2-3 fransız alıp birilerini zengin edeceğiz...
1.4m a anlaşılan oyuncuya ist. a çağırıp 1.6 M öneren danışmanlar varken daha çok batar burnumuz b.ka...

Polyanna olmak güzel şey, bu mantalite varken yönetimde;
Al sana gelecek planı, 5M luk takım kurup 3. yada 4. olduk diye övüneceğiz...
Playoff da çeyrek finalde elendik ama ezilmedik diyeceğiz... Gördüğümüz en iyi derece yarı final olacak.
Bu sene bize güç katan Gordon ve Shipp gidecek. Yerlerine 2-3 fransız alıp birilerini zengin edeceğiz...
1.4m a anlaşılan oyuncuya ist. a çağırıp 1.6 M öneren danışmanlar varken daha çok batar burnumuz b.ka...

Bildiğim kadarıyla Shipp'in sözleşmesi devam ediyor yani isteğe göre gidemez sanırım Gordon olayı da biraz karışık adama gidecek gidecek diyoruz da ne diye Galatasaray ile ilgili tweet atıyor orası ayrı bir konu.
Yani bence şimdiden çok karamsar olmaya gerek yok. Bence çok kaliteli bir genç-yerli jenerasyonumuz var şu anda.

Hocam kusura bakma ama basketbolda gitmek kolaydır. Futbol gibi değildir... Sözleşmesinde hepsinin serbest kalma maddesi olur. Ki Gordon da var bu, adam EL yerine eurocup için kalmaz... Genç rotasyonumuz var. Ama görüşelim sene içinde nasıl berbat edilecek şube ...

Hocam kusura bakma ama basketbolda gitmek kolaydır. Futbol gibi değildir... Sözleşmesinde hepsinin serbest kalma maddesi olur. Ki Gordon da var bu, adam EL yerine eurocup için kalmaz... Genç rotasyonumuz var. Ama görüşelim sene içinde nasıl berbat edilecek şube ...

Aynen dediğin gibi ama bildiğim kadarıyla Shipp'in kontratında serbest kalma maddesi yok Lakovic'in gibi. Ama Gordon konusunda aynısını söyleyemeyeceğim sanırım var onun sözleşmesinde öyle bir madde ama Olympiakos'ta mutlu olmayıp burada nasıl bir ortamla karşılaştığını nasıl bütünleştiğini düşündüğümde gitmez gibi geliyor veya öyle istiyorum bayağı amatorce ama naparsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...