Euroleague 2012-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat sadece siyah ve beyazlardan oluşmuyor .Oktay hoca ile ilgili süreçte özellikle uslup ve yöntem açısından yönetim akıl almaz işler yaptı doğru ama bu sezon EL'de değilsek bir numaralı neden şampiyon olamamış olmamız en azından final görememiş olmamız. Bunun sorumluluğuda sadece yönetime değil hepimize ait taraftara,teknik heyete ,oyunculara vede yönetime.Üç İstanbul takımının direk katıldığı bir ortamda bize direk katılım wild card vermeleri bence pek olası değildi.Sonuçta kısa vadede yapılandan çok daha uzun soluklu bir değerlendirme yapıldığınıda unutmamak gerekiyor.Öte yandan ön eleme için bir wild card koparılamazmıydı onu bilmiyorum .İşin bu kısmında yönetimin ekstra bir kusuru olabilir tabi.

Pardon ama Gordon geldiğinde Eurolig de oynayacağımız bellimiydi ? Eurocup ve Lig için kurulmamış mıydı o kadro ?
Oktay Hoca da söylemedi mi biz EL yi düşünerek kadro kurmadık. Hiç bir şey belli değildi diye.

Eğer EL de oynamayacağız diye gidecekse bir oyuncumuz yolu açık olsun.
Sonuçta profesyonel oyuncular, paralarını bu işten kazanıyorlar, senin benim gibi bir gönül bağı olmak zorunda değil takımla armayla. Kendi kariyerini geleceğini düşünecek tabi oyuncu O na da kızmamak lazım.
Biz EL de de oynasak, Eurocup ta da oynasak, düşmemeye de oynasak, Ali gidip Veli de gelse bizim kalbimiz yine bu takım için çarpacak.

Ama şu anda pazarı var adamın.. Ben sporcu olsam kariyerim için en iyisi neyse onu yaparım o da öyle düşünmekte haklı. İnsanların bozuk para gibi harcandığı yerde aidiyet duygusu taşımak biraz zor olsa gerek bir yabancı için.

bazıları oktay hocanın suçudur euroleague ye alınmamamız demiştir hayır %100 yönetim daha doğrusu yönetici yokluğudur lobi çalışması yapılmazsa böyle olur ön elemeye alınan takımlardan cantu-u.kazanı bir yere koyun diğerleri gsnin yarısı olamaz...ayrıca almanya gibi bir ülkeden 2 takım direk alba berlin-brose basket- 1 öneleme ULM çıkıyorsa suç yönetimin transfer-koç olayını daha bellirleyememesindedir...euroleague nin vaad dinlemeyeceğini ve zaten bize sıcak bakmayacaklarını zaten daha önce de yazmıştım yani bu süpriz olmadı...şimdi hedefimiz eurocupta zirve olmalıdır...

Valencia nasıl gidebildi ? Bizim kadro dagıldı zaten ve 4.Türk takımının gitmesi neredeyse imkansızdı.

Malaga çıkınca bir İspanyol takımı eksilmiş oldu sonuçta ACB Avrupanın en iyi ligi kabul ediliyor açık ara bir de bizdeki sorun 4. Türk takımı olmanın ötesinde 4. İstanbul takımı olucaktık alınsaydık .

resmi siteden neden açıklamıyorlar önümüzdeki sezon eurocup'ta mücadele edeceğimizi hepsini birarada 25 haziranda açıklayacaklar heralde.

"Basketbol Dünyası" bölümünde yeni bir konu açarak Euroleague'i konuşmaya ilerleyen zamanlarda devam edeceğiz. Bu konuyu kilitliyorum, artık bir anlamı kalmadı.

Hoşgeldin rakiplerimizin mağlubiyetini bekleyeceğimiz (%80) yeni Euroleague sezonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...