Euroleague 2012-2013

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal yönetiminin ilk büyük hatası oldu. Gün itibariyle her şeyin değiştiğine inanıyorum ben. Şunu alırız, bunu alırız, şöyle destekleriz, Final-Four'u zorlarız kafasında milyon tane adam vardı. Döndük mü şimdi Eurocup'a? Haydi bakalım, sonumuz hayrolsun.

Yönetim çok ağır sözleri hakediyor şu durumda ama ne yeri ne zamanı. Çok ayıp ettiler şu şubeye.

Daha önce de söyledim yine yineliyorum, yönetim Euroleague'yi isteseydi ve vizyonu olan bir adam şubede yer alıp WC çalışmaları yapsaydı çok rahat alırdık WC'yi. Hatta ve hatta biz burda bir planlama yapsak ve aramızdan 10 kişiyi seçip Euroleague yönetimi ile görüşmelere göndersek yine etkili olurduk. Ama sahi, Oktay Mahmuti yöneime küfretmişti dimi :( :( :(

Bu dakikadan sonra Gordon da durmaz bence o kadar euroleague kısmeti varken kalmaz bence. Hem Oktay Hoca da gitti takımın içini boşaltıp deneme yanılma transferleri yapılmaz umarım..

Galatasaray Yönetimi malesef taraftarının basketboldaki heyecanını isteğini anlayamadı burada tek vizyonu olan varsa o da taraftar oyuncular ve teknik ekipti. Yazık oldu acaba Euroleague mn elemesine alınan takımları bizim lige koysan kaçıncı olurlar. Çok yazık...

Bu dakikadan sonra Gordon da durmaz bence o kadar euroleague kısmeti varken kalmaz bence. Hem Oktay Hoca da gitti takımın içini boşaltıp deneme yanılma transferleri yapılmaz umarım..

Ben olsam ben de durmam şu ortamda maalesef.

Şaka gibi arkadaş, T16 son maçında Oly'e kaybettikten sonra "önümüzdeki sezon gerekli olan 3-4 takviyeyle F4 yaparız" diyorduk şimdi Eurocup'ta mücadele edeceğimizi öğreniyoruz. Şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik gerçekten.

Yönetimle ne alakası var Allah aşkına. Ön elemeye davet alan Kazan final 8 yapmış. Cantu da 3. İtalyan takımı olarak ön elemeye girmiş. Senin alman için Avrupa'yı sallayacak hamleler yapman lazım. O bütçen de var mı yok. Türkiye'ye verilen direkt 3 katılım bile elde edilen başarılara göre fazla bana göre.

EL CEO'su finale kalın bileti kapın dedi. Finale kalamadık ve kapı kapandı. Sen küçük hesaplarla Dedoviclerle ,Savoviclerle yola çıkarsan hiç mızmızlanmayacaksın.

Haa yönetim çıkar bu tablo başarılı olamayan teknik kadro ve takımın eseri der ve sonrasında gerek Euroleague'e kapak atacak gerek ligi forse edecek hamlelerde bulunursa saygı duyarım ama olur da bunu fırsat bilip küçülmeye gidilirse yönetim bunun altından kalkamaz.

Sapla samanı karıştırmayalım.Futbol şampiyonluğu kutlanacak,bence az bile kutlanıyor şu ortamda kazanılan şampiyonluk.O konuda da eksik var.Futbolda şampiyonluk kutlaması yapılmasa bile bu tablo ortaya çıkacaktı.
Sen çıkar çatışmasıyla,pasta bölüşümüyle şunca zamanı kaybedersen;geçen sezonki sinerjiyi oluşturup o sinerjiyi EL yönetimine yansıtman gerekirken içerideki sinerjinin içine s.çarsan bu tablo kaçınılmaz olur.Rica ediyorum şu pespayeliği futbol düşmanlığı üzerinden yorumlamayalım.Dün Oktay hocayı göndermeye çalışıp başaranlar geçtiğimiz sezonun başında Fatih Terim'den ayarı yediler ve kıçlarının üstüne oturdular.

Arkadaşlar evet üzüntü yaşamalıyız ama herşeyi ölçülü karşılayalım, tepkilerimiz anormal şekilde olmamalı. Bilmeyende sanki yıllardır Euroleage içinde yer almışızda bu yıl ilk defa katılamıyoruz sanır, hiç umulmadık beklenmedik başarılarla kendimizi dev aynasında görenler bizdik. Eğer geçen yıl ön eleme oynayıp elenseydik veya ondan önceki yıl final oynayıp ön eleme hakkı elde edemeseydik neler olurdu ?

Adelet işlemiştir, kimse kusura bakmasın liginde yarı finalde elenen bir takımı kim neden alsın ki Euroleage kaldıki zaten 3 tane takımı direkt olarak gruplara almışlar. Taraftar güzel bir renk katmıştır bu inkar edilemez ama herşey taraftarda bitmiyorki, takım çok kötü sezon sonunda düşüşe geçti önlemenedi. Sonradan eklenen takviyeler yetersiz kaldı.

Başkan Ünal AYSAL Euroleage CEO'su ile yaptığı pazarlıkta kesin Final oynarsanız sizi bu yılda aramızda görürüz demiştir söz vermiştir ama yarı finalde elenince hesaplar karıştı ven bence Oktay Mahmuti'nin gönderilmesinde de bu etken oldu...

Şu basketbolla futbol yönetimleri farklı olsa futboldan başka birşey düşünmeyenlerin elinde maskara olmasa şu şube ne güzel olurdu. Yıllar sonra futbol kadar izlenir olmuşken basketbol fırsatı kaçırmamalıyız. Hani bu sene oldu bir kaza şu işin iyice tadını kaçırmasalar bari. Tekrardan Eurocup'ta tur geçmeyi başarı olarak gördüğümüz günlere dönmek, olan taraftarı da iyice kaçıracaktır salonlardan.. Toparlanmak seneler sürebilir. :(

Yönetime bu kadar giydireceğimize biraz kendimize gelsek. Her sene EL oynayan bi takım mıydık sanki şimdi üzülüyoruz. Yönetime laf diyene kadar abdiipekçide kaybedilen BJK Milangaz maçındaki seyirciye de birşeyler söylemeliyiz. Sonuçta finale çıksak kesin EL gidecektik ama kaşınan biziz. Bunu bilmemize rağmen bu sene ilk defa takıma destek kesildi maçın kırılma anlarında. Eee eline gelen fırsatı kullanamazsan da kusura bakmasın kimse elin adamı babamızın oğlu değil almaz bizi.

Ona buna laf söyleyip sorumlu bulana kadar herkesi bi oturup düşünmesi lazım. Eurocup'ı kaldırıp kimseden birşey beklemeden EL e birdahaki sene kesin katılım hakkı kazanmalıyız.

Artık olan oldu biraz toparlanma zamanı. Hem bu iyi bile olmuş olabilir. Biraz daha kaliteli basketbol taraftarına sahip olabiliriz. En azından yönetim futbolcu taraftar diye bağırmasın kimse basketbol sahasında mümkünse.

He taraftar suçlu olsun yönetim pürüpak yok artık... Bu insanlar Ayhan Şahenk Ahmet Cömert yolllarını aşındırırken bugünlerin hayaliyle yaşadı. Çöldeki serap gibi anlık bir hayal olarak kalması sizce daha iyi olabilir ama taraftar bu sene önümüzdeki seneleri için ne hayaller kuruyordu. Bu sene bir yerde herkes eleneceğimizi biliyordu ama hep insanlar şuraya şöyle takviye yapsak buraya böyle yapsak Euroleague'in iyi takımlarından biri oluruz ierleyen yıllarda diye hayaller kurarken şimdi döndük yin e Eurocup'a. Ne bir lobi faaliyeti ne bir bütçe açıklaması ne koç var ne oyuncuların durumu belli çok m iyi bu durum. Yönetim suçsuz da taraftar mı suçlu..

Sen oluşan yapıyı,bin bir emekle oluşturduğun kültürü piç etmeyeceksin ki kültür üstüne koyarak devam etsin.Züğürt tesellilerine,avuntu mekanizmalarına gerek yok.Böylesine dejenere bir toplumda seviye düştüğün bir ortamda ne yoluna girecek yahu?İnsanlar aptal yerine konulduklarını düşünüyor.İyi niyetlerine inanılmadıktan sonra ne anlatabilecekler insanlara?

Benim söylediğimden yönetim suçsuz taraftar suçluyu anlamk yazık olur tabii ki yönetimin bidünya hatası var özellikle Oktay Hocanın gönderilmesi. Ama işte sadece birine yüklemeyelim hatayı. Bu sene biraz daha üstüne koyalım neden koymayalım ki önümüzde ne engel var. EL ye katılamamak dünyanın sonu değil hele ki şu ana kadar avrupada erkek basket dalında sadece 2 tane avrupanın 3 numaralı kupasını almış bi ülke için hiç sorun olmamalı.

EL olmazsa yapacak birşey yok. adamlar bize şans tanıdılar biz alamadık şu anda WC alamamamızın nedeni olarak yönetimi kesinlikle görmemeliyiz benim fikrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...