Euroleague (2014-2015)

Ohoo ben önemi yok dedim ama Fülkerin grup çok sakatmış Barça-Pana-Milano-Fülker-Bayern.Çok zor ama Bayern sürpriz yaparsa ilk aday Fülker olur dışarıda kalacak
 
OLY(SPANOULIS'li ya da değil farketmez)
VALENCIA(PANA'da olabilir.Adamlar hiç gerçek abdi ipekçi atmosferi görmedi yazıık:) )
LABORAL
NoVGOROD
LIMOGES
Grup ne kolay ne zor olsun.Asıl iş top16.Burada euroleague'i alıştırma modunda yaşar top16'da gümletiriz:)

İlk 3 potu bilmişim:)Grupları bizden biri belirlese benim yukarıdaki grup gibi daha insaflı davranırdı.Fener için de ne istesek tuttu neredeyse:)Top 16 sıkıntısı çekmeyeceğimiz bir grup zorlu başlayacak sezon için iyi olabilir.Ama tabii asıl işi top 'da göreceğiz.
 
Gruptan çıkarsak C grubundan gelen bir takımla eşleşeceğiz değil mi ? Bizim içinde kötü oldu aslında, grubu 2.bitirsek bile zor bir rakiple eşleşeceğiz muhtemelen
 
Elemelerden Unics Kazan gelirse Fenerbahçe'nin grubuna gidiyor. A ve B'de Rus takımları var, bizim grubuzda ise Neptunas ile değişirse Zalgirisle aynı grupta olamadığından otomatikman Turow ile değişecek.. Şimdi rahatlıkla Elemelerden Kazan gelsin diyebilirim.
 
Bu arada elemden Unics Kazan gelirse, onlar C grubuna gidiyor ve Turow A grubuna geçiyor, yani fernerin grubu iyice cehenem oluyor. Kapak olsun, hep ah alıyolar ve ilahi adalet işliyor aleyhlerine. Bizim için çok dengeli bir kura, içerde kayıp vermeyip grubu ilk üçte bitirmemiz gerek.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
Ben şanslı bir kura çektiğimizi düşünüyorum.Ancak önemli olan rakiplerden ziyade bizim performansımız.Ancak Fenerbahçe inanılmaz şanssız bir kura çekti.Birde büyük ihtimal Unics gelecek gerçekten şaka gibi bir grup.
 
Grubu değerlendirmek için şu anda çok erken. Ne bizim takımın Arroyo-Erceg hariç ana parçaları henüz belli ne de grubumuzda Oly hariç diğer takımların kadroları. Transferleri görmeden yorum yapmak biraz fantezi kaçıyor.

Anadolu Efes'in grubu UNICS de oradan giderse kolay oldu yalnız. Çünkü Laboral, Valencia tarzında transfer yapacak takım da yok orada. Ne kadar yapsalar da iyi kadro yapacaklarını sanmıyorum.

Fener'in grubu UNICS de gelirse baya zor oldu.
 
Gruptan 3 Türk takımıda çıkar.Fenerbahçe biraz şüpheli bence.Barca-Pana-Kazan-Milano gibi takımlar ile yarışacaklar.
Biz ise çıkarız normal bir kalite kursak bile çıkabileceğimiz bir kadro.Fakat şu Oly'den alalım intikamı.
 
Oly, Valencia ve Neptunas'ı istiyordum, iyi oldu bu üç takım. Ancak, üçüncü torbanın en güçlü takımı olan Vitoria ve beşinci torbanın güçlü takımlarından Kızılyıldız geldi. O kadar da şeker/şerbet bir grup değil bana göre. Yani şöyle bir baktığım zaman Efes'in grubu çok daha kolay. Zalgiris, Novgorod, Sassari direkt aşağı alınacak takımlar. Elemelerden Unics gelir gibi görünse de, bence onların da kurdukları kadroya göre koçları zayıf. Efes bence çok rahat ikinci olur grubunda.
 

Üst