Mac tamamiyla Murat Murathanoglu'nun aglamasina dondu. Insan bu kadar aglar mi ? Bu adam seneye bizim macimizi anlatmasin ? Yillardir bu adam anlatiyor maclari koskoca TV camiasi mac anlatacak bir adam bulamadi. Su adamlari cekmek zorundamiyiz ?
Biraz objektif yazayım.Burayı okuyan fenerbahçelilerde var biliyorum. Başıma birşey gelmeyecekse, bizim Eurocup finalini kazandığımız güne kadar fenerbahçenin Euroleague i kazanmasını istiyordum. Ama ne zaman biz kazandık kupayı ve ne zaman bizim kupamızla ilgili yorumlarını okudum o an vazgeçtim bunların kupa almasını. Gerçi kendimden büyük bir özveri gösterip bugüne kadar aldığımız avrupa kupalarına tesadüf diyen tescilli şikecilerin Türkiye adına kupa almasını istesemde, o gün 55 sayfa yorum okuyupta 1 tane bile tebrik görmek yerine hala teneke kupa, tesadüf kupa diye bahsetmeleri, bir kez daha onların ilahi adaletin tokadına maruz kalmaları için tüm içtenliğimle dua etmeme neden oldu. Euroleague başlıklarında hala bizimle uğraştıklarını gördüm ve üstüne Euroleague in furboldaki şampiyonlar liginden sonraki en büyük kupa olacağını, beşiktaş ın futboldaki başarısının üstüne çıkacağı yorumlarını okuduktan sonra, Allah' ilahi adalet tokadını bugünde atacağını anladım.
İçlerinde iki elin parmağı kadar sağduyulu olmayan, kıskançlıklarından gözlerine perde inmiş aziz zihniyetli fenerbahçe taraftarı... Beter olun, daha da beter olun. Losersınız siz ve hep öyle kalacaksınız.İlahi adalet tokadı yemekten feleğiniz şaşmış sizin ve unutmayın ki...
Avrupa Fatihidir Galatasaray!
Bu futbol beyzadesi yöneticilerin son yıllardaki basketbolu kirletme çabaları bir yana, basketbol severler olarak , basketbolla zerre alakası olmayan taraftarların yorumlarını kafaya takmamak lazım. Başarıyı tebrik edebilmek bize uzun vadede daha büyük başarılar getirir.
Her tebrik edişimizde bir şampiyonluğumuzu çaldılar. Her tebrik edişimizde federasyonla hakemleri üzerimize yıktılar. Basketbolla zerre alakası olmayan taraftarlar diyorsunuz da, bal gibide basketbolla alakaları var. Dediğim gibi sağduyulu taraftar sayıları iki elin parmakları kadar. Emin ol ki bu euroleague in acısını yarı final eşleşmesinde emeğimizi çalarak çıkaracaklar. O zaman tebrik edersiniz işte.
Çalınan şampiyonlugu muzu unutmadık beter olsunlar ilahi adalet işte.Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bizim müzemizde konu kilit.
Maç sonu resmi açıklama da geldi, 2016-2017 Euroleague F4 İstanbul'da.Cem abi selam,
Bu sabah Jordi Bertomeu gazetecilerle bir araya gelmiş. Açıkçası ben de bilmiyordum ya da henüz resmi bir kaynaktan okumamıştım ama sabahki toplantıda Daçka ile 2 senelik katılım anlaşması yapıldığından bahsetmiş.
İlaveten yukardaki konudan bağımsız; Haziran sonuna kadar da önümüzdeki sezonun, belki de 2 sezonun F4 ev sahipliğini açıklayacaklarmış. Türkiye de aday ülkeler arasında. Ben seneye Ülker Sports Arena'da yapılacağını düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam Sırbistan da 2018-2019 sezonuna Kombank Arena ile aday. O sezonu da onlara verirler, 2017-2018'e Yunanistan-Litvanya-Rusya üçlüsünden biri sıkışabilir.
Bir de yine açıklamalardan anladığım, bence önümüzdeki sezon tekrardan Euroleague'in formatı değişecek
Maç sonu resmi açıklama da geldi, 2016-2017 Euroleague F4 İstanbul'da.
Eurocup şampiyonluğundan sonra Galatasaray yönetimine ekstra bir yük daha geldi