Euroleague 2016/2017 Sezonu

Itoudis,sözleşmesinde kazandığı paradan biraz Khryapa'ya emeklilik fonu açıp yatırmalı bence 21 sayıdan maçı verdiği için kovulurdu muhtemelen :D Şaka bir yana Itoudis 2 yıldır Cska'da başarılı gayet.Banvit'te de fena değildi.İyi bir koç olma yolunda ilerliyor,

Delaney'i Avrupada alacak takım şanslı takım olacaktır.Gideceği takımda Kubandaki kadar özgür ortam bulamayacak olabilir ama bir hayli yetenekli oyuncu,doğru yerde performasını arttırır devam eder oyununa.

Bartzokas Daçka için doğru koç olabilir.Kubandaki kadar imkanlar,Kubandaki gibi seyircisizlik ortamı derken şartlar uyuyor,Kubanın basketbol kültürü daha fazla tabi.Bartzokas iyi tercih olur.

Ben anlamadım açıkçası bu mesajı. Bazı toplara girmeyeyim diyorum ama..
NBA, belkide en çok Fenerbahçenin canını yakmıştır. Ömer, Semih, Enes, Ömer Faruk, hatta Doğuş da bu listeye eklenebilir nba e gitmesede ncaa lerde oynadığı için. dolayısıyla altyapı olarak çokda kötü değil, hatta Fenerbahçe geleneğine göre oldukça başarılı da sayılır. Bunların dışında burada bazı arkadaşların kadrolarına yazdığı Can Maxim, Berkay gibi ligin vasat-vasat üstü yerlileri de bu altyapıdan çıktı.

Takımda da sadece 1 sırp var :)

İki değil mi hocam? Çok önemli değil tabi ama Kalinic ve Bogdan Sırp milli takımında idi geçen yaz.

Pardon ya, birde güya kontrol ettim iki kez mesajı göndermeden önce. Daha çok antic e odaklandığım için unutmuşum kalinici :).

son takımda Bamberg olucak herhalde...fixtür önemli Euroleague in ağır abileri ile ilk devrede içeride oynamak sezon başı olması sebebiyle iyi olmaz

Malum kulüp euroleague'den ihraç edilme ihtimalinden bahsetmiş böyle bir haberi ilk kez duyuyorum.Bu bilgi malum kulübe nasıl gitti irdelemek şart.[h=2][/h][h=2][/h]

Boş boş konuşuyorlar işte, maksat gündem değiştirip bizimkilerin aklına karpuz kabuğu düşürmek. Euroleague o kadar omurgalı bir oluşumsa Olympiacos-Panathinakos maçını da izleyip iki takıma müebbet verebilir. Ama böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorlar. Fener'in derdi de seneye es kaza aynı gruba düşüp de İpekçi'ye gelirlerse sonlarının belli olması. Biz tabii onlar gibi bir gofret firmasının altına yatıp Euroleague'in kaşarı olmadığımız için koçumuzu hakemlerin üzerine yürütemiyor ya da oyuncularımız hakemi itip kalkmakla görevli olmuyor. En büyük sıkıntıları bu yıl kazandığımız Eurocup ve alnımızın teriyle gideceğimiz Euroleague. Dünde beri koçundan sporcusuna, yöneticisinden gazetecesine takip ediyorum da bizim kazandığımız kupa, bizden çok çok daha fazla onlara dert olmuş. Bence her 27'sini ''Dünya Eurocup Günü'' olarak kutlamalıyız. Heralde birkaç Fenerli'yi İpekçi'nin demirlerine kendimi bağlamış halde görebiliriz. :)

Şunlardaki kafaya hastayım. İki defa F4 oynadılar diye kendilerini kral zannetmeye başladılar. İhraç falan... :) Gerçi iyi oldu, asıl niyetlerini de anlamış olduk. Aynı zihniyet yıllardır "Bizi UEFA'ya mail atıp şikayet ettiniz" diye ağlıyordu. Demek ki onların yerinde biz olsaymışız, Aziz Yıldırım ceza almamız için FIFA'nın önünde çadır kurup, eylem yaparmış. :)

Cok guclu bir kadro kurup, 1 oyuncunun 2 hatta 3 bolgede oynayabilecegi ve sonrasinda final four ve Atasehir de futbol da yaptigimiz gibi, kendi sahalarinda EL kupasini kaldirmaliyiz.
3-4 milyon ek sponsor olabilecek bir firma ile toplam butce 15 milyon bulsa bu is tamamdir.

Bu takima winner ve kalbini ortaya koyacak kaliteli oyuncular almaliyiz.

Semih gibi, Izzet gibi, Dusan gibi saha da uyuyan konsantrasyon kaybi yasayan degil, Lasme gibi yuregini koyan oyuncular tercih etmeliyiz

Cok guclu bir kadro kurup, 1 oyuncunun 2 hatta 3 bolgede oynayabilecegi ve sonrasinda final four ve Atasehir de futbol da yaptigimiz gibi, kendi sahalarinda EL kupasini kaldirmaliyiz.
3-4 milyon ek sponsor olabilecek bir firma ile toplam butce 15 milyon bulsa bu is tamamdir.

Bu takima winner ve kalbini ortaya koyacak kaliteli oyuncular almaliyiz.

Semih gibi, Izzet gibi, Dusan gibi saha da uyuyan konsantrasyon kaybi yasayan degil, Lasme gibi yuregini koyan oyuncular tercih etmeliyiz
Kardeş iyi guzel demissin de o isler o kadar kolay olmuyor maalesef.

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Unics Kazan başkanı da gelecek sezon bütçemiz en az 20 milyon € olacak demiş. 16/17 EL sezonunda çoğu takım bütçeleri yükseliyor.

Kabaca, bütçe olarak altımızda kalacak takım Kızılyıldız. Zalgiris-Brose'nin bütçeleri de hemen hemen bizle aynı ve ya bir tık aşağımızda olabilir. Geri kalan 12 takım çok üstümüzde.

Yeni sistem bu yıl mı işleyecek?Eurolig son 4 düşecek ve Eurocup ilk 4 çıkacak mı?Harun,Eurocupa katılacak takımlar ligden atılacak demiş.Seneye başlamazsa bir daha Eurolig şansımız olmayacak gibi duruyor.

Seneye başlamayacak sanırım.
Ama eurocup ve fiba liginin durumu değişebilir. En son bir anlaşma oldumu bilmiyorum. Ben, fiba nın eurocup ı organişze etmek istedğinde kalmıştım en son.

Bu sene EL maçlarını kim yayınlayacak bilginiz var mı? Yayın Digitürk, DSmart, Tivibu üzerinden yapılacaksa ntvspor' da maç yayınlayacak mı acaba?