Fenerbahçe son 4 sezondur gayet istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ediyor, bunda bütçe ve doğru hoca seçiminin payı büyük tebrik etmek lazım. Darısı bizim başımıza...
dimi..
Fenerbahçe deli gibi para aktardığı halde Llull, Ayon, Thompkins, Kuzmic, Causeur, Tavares, Randolph, gibi oyunculardan kurulu, mütavazi Real Madrid e finalde kaybederek rezil oldu. Bu büyük başarısızlıktır.
O paraları başkası kullansa kesin her sene şampiyon olurdu, hemde hiç yenilmeden.
Fenerbahçe son 4 sezondur gayet istikrarlı ve başarılı bir şekilde devam ediyor, bunda bütçe ve doğru hoca seçiminin payı büyük tebrik etmek lazım. Darısı bizim başımıza...
Real Madrid koca bir tebriği haketti. Sakatlıklar yüzünden zor bir sezon geçirdiler.Kimse f4 ihtimali bile vermedi ama Euroleague i söke söke kazandılar. Fenerbahçe'ye gelince. Bu sene amatör ruhtan çıkıp,futbol takımlarının en iyi en güçlü benim havasına girince şampiyonluğu kaybettiler. Euroleague' nin Csk ile birlikte en pahalı kadrosu bu sene patladı. Forumda da bulunan aklı başında, seviyeli fenerbahçeliler adına üzüldüm ancak geçen sene euroleague i kazanınca bu başarıyı basketbol şubesinden alıp futbol şubesine mal eden ve devamlı şamar yemekten bıkmayan fenerbahçelilere de maden sodası öneriyorum.
Avrupanın en iyi koçunu bile loser yaptılar. Geçen sene okeye dönen Olympiakos denk gelmeseydi neler olurdu acaba..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben de bütçe oranında düşününce ortada büyük bir başarı göremiyorum. Obra 5 yılda 1 şampiyonluk aldı. E yerden yere vurulan İtoudis'in 3 yılda 1 şampiyonluğu var?
İtoudis'in uzun rotasyonu eleştiriliyor. Obra'nın verdirdiği buyoutlar, Thompson'a verilen yaklaşık 2 milyon dolarlık kontrat ne peki?
Bu denli büyük bütçelerle çalışıyorsan 5 yılda 1 tane şampiyonluk al bir zahmet derler adama. O da kendi sahasında. Ha bu büyük bütçeleri sağlaması Fb'nin yönetimsel başarısıdır, ayrı konu.
Luzirlik denilen sey tam olarak bu iste. O kadar para harcayip erkeklerde 3 bayanlarda 4 final oynayip sadece istanbuldaki finali alabilmek. Oda arkadaslarin dedigi gibi o devasa butce ve obradovicle 5 senede 1 kupa al artik.4 sene üst üste f4, son 3 senede 2 final.. Bence loser lık ile uzaktan yakından alakası yok.
Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum
Geçen sene okeye dönen Olympiakos denk gelmeseydi derken, f4 finalinde rakipler tombaladan rastgele mi çekiliyor ? Benim bildiğim Olympiakos geçen sene normal sezonu 3. bitirip, playofflarda 6. sıradan gelen efesi, yarı finalde de normal sezonun 2. si Cska yı yenmişti.
Thompson a buyout verilmedi. Buyout verilen 2 oyuncu var, biri Kalinic, diğeri Guduric. Onlarında kontratları düşük. Kalinic mesela geçen seneye kadar 500+600 k usd alıyordu. Geçen seneki performansı sonrasında kontratı uzatılınca maaşına zam yapıldı.
Cska ile Fenerbahçeyi basketbolda bir tutman gurur verici tabiki ama o kadar da bastit değil. Bu noktaya hemen gelinmiyor. Cska nın geçmişi, kültürü var, bizim ülke olarak basketbol geçmişimiz, kültürümüz nedir (hatta tüm sporlar için söylenebilir bu) ?
FENERBAHÇE nin butcesini konuşan arkadaşlar gs nin bu sene bütçesi sakarya veya eskisehir den azmidi ligi 9 sira bitirip gelip Fenerbahçe yi elestirmeniz komik .Fenerbahçe bütçe ayirmasi bile suç sizin gözünüzde gidip baskanizdan bütçe istemek yerine Fenerbahçe nin butcesini düşürmesini bekliyorsunuz
Euroleague in kalitesi konusu.. Ne yapalım, eldeki malzeme bu. Cedi ve Furkan bile NBA yaptılar. Darius Adams, Langford Çine gitti. Rudy, Reyes, Spanoulis, Printezis yaşlanıyor... Yapacak birşey yok, eldeki malzeme bu. Sonuçta her takım için zorluk derecesi aynı. Dragic, Teodosic, Bogdanovic, Rubio, Parker, Prigioni, Ginobili, Gasol kardeşler, Porzingis, Mirotic, Marjanovic, Noah vs.. gitmeselerdi hepsi aynı takımda olmayacaklardı ki. Gene parası olan kulüpler istediklerini alacaktı.
Cedi ve Furkan bile derken şunu belirtmek lazım hocam, bu ikisi Avrupa basketbolunun son dönemde yetiştirdikleri önemli atlet kısalar. Cedi'nin bu atletizmi çok fark yaratmıyor NBA'de Furkan fiziğini geliştirdiği takdirde All Star olacak potansiyeli var. Oyunu o kadar uygun ki NBA'e. Çok atlet, bileği aşırı düzgün, oyun görüşü ve ball handling'i iyi. Yani küçümsenecek oyuncular değil bunlar.
Küçümsemsedim, hatta gurur duydum Tirk olarak. Ama erken değil miydi sizce de ?
EL'e katılım hakkı sağlayan kupayı kazanmayı winnerlık sayıp ezeli rakibinin olası final yenilgisiyle avunan taraftar varken Gs yöneticisi olsam ben de uğraşmam, taraftarın vizyonu ne ki yöneticisinin ne olsun, tv'den maç seyredip Madrid-Cska-Oly desteklemek daha kolay
Bunu yazmak icinmi iceri sizdin? Yurolige katilim saglayan kupa diye bakiyosan a lisansi mirasina yaptigim vurguyu cokdaha iyi anlamisindir. Neyse konu o degil. Vinirlik actigimiz yoldan gelmenizdir. 2014te rusyada 8 yabancinizla finalde yenip elinizden alip ulkeye getirdigimiz ilk yurolig kupasini unutmak nasil bisey? Unutmak demeyelim onu hafizalarinizdan kazimaniz mumkun degil unutmus gibi yapmak diyelim Finalleri kaybetmeye devam luzirlarEL'e katılım hakkı sağlayan kupayı kazanmayı winnerlık sayıp ezeli rakibinin olası final yenilgisiyle avunan taraftar varken Gs yöneticisi olsam ben de uğraşmam, taraftarın vizyonu ne ki yöneticisinin ne olsun, tv'den maç seyredip Madrid-Cska-Oly desteklemek daha kolay