Euroleague 2017/2018 Sezonu

Okadar miras a lisansi alip 12 sene kamyon kamyon para akitip son senelerde 30 milyonluk butcelere birlesmis milletler takimi kurup kupayi alamiyinca biz basarisiz degiliz bizi hakem yakti temali algi olusturmaya geldi sira. Basketbol basininda bikacgun bunlari dinleriz. Yazik uzuldum fbdogusa.

2016-2017-2018de o teknik ve oyuncu kadrosunu fenerden alip GSye koysan 3 sene ustuste yurolig sampiyonu olurdu. GS ve fb arasindaki vinirlik ve luzirlik farki boyle bisey iste. Ulkemize basari getirmek istiyosaniz GSye yatirim yapacaksiniz bukadar net. Oyle finalforda turk oyuncu toplam 0 dakka sure alarak olmaz bu isler ruh lazim ruh.

Son düzenleme:
Çok iyi oldu çok. Beter olsunlar. En çok da vesely çirkefi yüzünden kaybettiler ona seviniyorum. Adam pislik resmen kulübünün vücut bulmuş hali. İki finali de onun yüzünden kaybettiler. Birisi de yine pancar kırmızısından mora döndü. Hadi masa tenisine belki orda bişeyler kazanırsınız artık başka bişey kalmadı.

Fb tribününün ne kadar etkisiz eleman olduğunu görmüş olduk. Yıllardır basketbol izledikleri için en bilgili seyirci olabilirler ama en coşkulu taraftar olamazlar. Onun için Galatasaray tribününden ders alacaklar. Bugün GS tribünü olsaydı kupa uA liderinin elinde yükseliyordu.

Real Madrid koca bir tebriği haketti. Sakatlıklar yüzünden zor bir sezon geçirdiler.Kimse f4 ihtimali bile vermedi ama Euroleague i söke söke kazandılar. Fenerbahçe'ye gelince. Bu sene amatör ruhtan çıkıp,futbol takımlarının en iyi en güçlü benim havasına girince şampiyonluğu kaybettiler. Euroleague' nin Csk ile birlikte en pahalı kadrosu bu sene patladı. Forumda da bulunan aklı başında, seviyeli fenerbahçeliler adına üzüldüm ancak geçen sene euroleague i kazanınca bu başarıyı basketbol şubesinden alıp futbol şubesine mal eden ve devamlı şamar yemekten bıkmayan fenerbahçelilere de maden sodası öneriyorum.

Murat Murathanoğlu için çok sevindim bu skora. 2016'da Javor, bu sene Lamonica. Yeter be ne ağladın. Dümdüz faule sportmenlik dışı faul dedi ya şaka gibi olay :)

Adamlar 2 hücum reboundı ile 2 final kaybetti. Önce Khryapa sonra Thompkins...

Acaba geçen sene F4 İstanbul'da olmasaydı şampiyon olabilirler miydi?

Euroleague eski Euroleague değil deyince kızıyordunuz sponsorların çoğu Türk

Nesine
Tadım
Thy
Sek
Zubizu
Doğuş (Seat vs)

Thy hariç adam akıllı bir sponsor bile yok. Çer çöplerin yarışması olmuş.

Yahu ne ağladınız da küçük düştünüz. Şimdi sosyal medyada ağlamalar durmaz. Biri çıkıp göstersin hakemler şurda Real’i kolladılar diye tamam diyicem. Kanırta kanırta 3 periyot ezerek şampiyon oldular. Kral ilan ettiğin Ahmet ergeniyle kaç yaşına gelirse gelsin çocuk kalacak Vesely ilk periyotta 2 lediler. Basketboldan zerre anlamayıp da oraya giden zırıl zırıl ağlayan , her baskette ayı gibi kameraya anıran o loser taraftara da oh olsun. Thompkins’in son saniye tipi de içinize dert olsun günlerce.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklenen son gerçekleşmiş oldu ve Real hak ederek kazandı tebrikler..Adamlar 30m euro harcasın tüm lobiyi yapsın bunca yıl sonra iki tane fanatik FB Doğuş'lu spiker maç sonu ağlasın :) Komikler cidden benim takımın bu paraları harcasa sesim çıkmaz ama adamların çirkefliklerinden geçilmiyor bravo vallahi..Bu arada Sinan ne yapıyordur acaba çok katkısı oldu takımına ciddi süreler aldı ona da üzüldüm emekleri boşa gitti adamın yazık!!

Sezonun en başarılı 2 takımından biri şampiyon oldu, diğeri üçüncü. Zalgiris fiyat/performans olarak hakikaten tarihe yazılacak bir performans sergiledi, Real Madrid'se elindeki Avrupa'nın en değerli oyuncusunu sezon başlamadan kaybetmesine rağmen finale gelip kupayı kazandı. Unutmayalım ki bu takım daha 1 ay önce Pana deplasmanında 40'lık olmuştu. Oradan gelip kazandıkları bu zafer takdire şayan. Bir de abi bence artık bu Fener nefretini bırakıp biz bu kadar dengesiz heriflerce yönetilen kulübün bile başarabildiğini nasıl başaramıyoruz diye düşünmemiz lazım. Bu herifleri de Sebastian Perez, Kanyon ailesi filan yönetmiyor yani, başlarında malacı Aziz Yıldırım var. Adamlar en doğru adamı başa getirdiler ve biz sevsek de sevmesek de bayağı bir süre buralarda kalmayı sürdürecekler. Tek maçlı sistemde de her şey olur, yoksa ben Obradovicli bir Fener'in kadroda fahiş bir gerilemeye gitmediği sürece seri kaybedeceğini düşünmüyorum. Ama sonuçta geçen sene Fener'in de kazandığı sistem buydu ve bu kez hak eden Real kazandı. Açıkcası final olarak çok zayıf kalitede bir maçtı ama sonunda tüm sezonun ceremesini çekmiş Real'in kazanmasına sevinmedim desen yalan olur. Bence kendi evlerinde kazandıkları 2015 finalinden bile çok daha şairaneydi bu zafer.

Bir de Murat Murathanoğlu hakikaten adamı ifrit ediyor. Biz yıllarca futbolda Avrupa'nın zirvesinde oynadık hiç bu kadar ağlak spikerlere maç anlattırmadık, anlatmasınlar da zaten. İş bir yere kadar tamam da saçma salak geçmiş faturalara dönünce insanın sinirini bozup gavurların ''cringe'' dediği boyuta geçiyor. Hakikaten bu maçın son anlarında Murathanoğlu'nu dinlerken de aynı duygulara mahzar oldum. Duygularına hakim olamıyorsan anlatma abi, al gazeteci davetiyeni git tribünde ne yapıyorsan yap. Maçı tarafsız gözle izleyip biraz basketbol keyfi tatmak isteyen insanlara da saygınız olsun, içinzdeki fitne fesatı her platforma taşımak mecburiyetinde değilsiniz.

Bogdan ve eflak olsaydi kupayi fener alirdi! o ikisi gidince real oyuncu kalitesi ustun durumda oldu. Yine de ben Fb yi tebrik ederim. Basarisiz goremem.

Umarim bizde F4 yapariz bir gun.

Llull iyi döndükten ve Doncic de Pao serisinin 3. maçı itibariyle kendine geldikten sonra Real Madrid'in bu şekilde ağır basacağı belliydi. CSKA maçı öncesi de Madrid'i şanslı görüyordum çünkü sadece kısa rotasyonunda değil her anlamda derinlikli kadroları var. Randolph ve Thompkins'le oyunu açabilirsin, Reyes-Ayon-Tavares'le ikili oyunlardan sayı çıkarabilirsin. Ribaund konusunda bu rotasyonun dominantlığından bahsetmeye bile gerek yok. FB Doğuş, Bogdanovic&Udoh'un ayrılığı sonrası ortaya çıkan boşluğu dolduramadı. Zalgiris maçında Bobby Dixon'un şapkadan çıkardığı tavşan sürüsüyle kendilerini finale atmışlardı, hücumda işler hiç de yolunda gitmemişti o maç. Bugün kaybetmeleri sürpriz olmadı benim için. İşin hücum kısmında çokça tıkandılar, F4'te epey hissedildi bu. Sadece savunarak Madrid'i yenemezsin ki Vesely ve Ahmet'in faul problemine girmesiyle o sertliği de kaybettiler. Laso'nun ara ara anlam veremediğim rotasyonlarına rağmen ikinci yarı doğru beşi bulduktan sonra bu doğrusunda ısrar etmesi maçın kırılma anlarından oldu. Tebrikler Laso ve Real Madrid'e.

Son düzenleme:
Fenerbahçe Doğuş bu sezon geçen yıllardaki gücünde değildi. F4'e katılmaları normal lakin finalde kaybetmeleri de normal. Burada yapılması gereken biz kendimizi buraya nasıl atarız. Bu arada bu Donciç NBA yapacak ve NBA avrupadan giden kaç oyuncu olur bilmiyorum lakin Avrupa Basketbolu bitmiş durumda.

Her sene bu bütçeyi bana verselerdi ben de alırdım bir kupa. Kimse hikaye anlatmasın senelerdir deli gibi para harcıyorlar ve şu Real'e kaybettiler finalde. Net başarısızlıktır.

Sıfır saniye ile ağlayan kaptan Melih <=-P

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her sene bu bütçeyi bana verselerdi ben de alırdım bir kupa. Kimse hikaye anlatmasın senelerdir deli gibi para harcıyorlar ve şu Real'e kaybettiler finalde. Net başarısızlıktır.

Sıfır saniye ile ağlayan kaptan Melih <=-P

dimi..
Fenerbahçe deli gibi para aktardığı halde Llull, Ayon, Thompkins, Kuzmic, Causeur, Tavares, Randolph, gibi oyunculardan kurulu, mütavazi Real Madrid e finalde kaybederek rezil oldu. Bu büyük başarısızlıktır.
O paraları başkası kullansa kesin her sene şampiyon olurdu, hemde hiç yenilmeden.