Euroleague 22. Hafta | Barcelona 62-69 Galatasaray

16/17 THY EuroLeague 22. hafta maçında Cuma günü İspanyol ekip Barcelona Lassa'ya konuk oluyoruz. TSİ 23:00'da başlayacak maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Maç öncesinde takımımız 6 galibiyet 15 mağlubiyetle sonuncu sırada bulurken, rakibimiz 8 galibiyet 13 mağlubiyetle 12. sırada yer alıyor.

Yenilmez Armada'ya başarılar diliyoruz.
 
Barcelona'nın içinde bulundugu durumdan, oyuncuların sakatlık proplemlerinden,Barcelona na için rahat bir galibiyet beklentisi olmasından dolayı bu deplasmandan galibiyet ile çıkabilecegimizi düşünüyorum.
 
Fenerbahce deplasmanında ilk yarı oynadigimiz oyunun tesadüf olmadıgını göstermek icin daha nasıl bir fırsat bekliyorsunuz ? O kadar baskı ve strese ragmen ikinci yarı maçı iyi kontrol ettigimizi düşünüyorum ama sonunu getiremedik . Bakalım bu maçta reaksiyon göstermeyi mi yoksa baştan maglup olmayı mı seçecegiz .
 
Barcelona bir hayli hırslı başladı maça. Maç öncesi oyunculara ceza verdiler diye bir haber verdi, onun da etkisi vardır belki.
 
Barcelona sersem gibi zaten 0/15 üçlük atmış şuursuzca hücum ediyor, vur geç işte daha ne istiyorsun Allah'dan ...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hücumda güvendiğimiz adam bile sokamıyor. Hele Sinan, birisi şu adama yeter artık demiyor mu? 3 lük atıyor girmiyor; takımın sanki üçlükçüsü...
 
Yeter ya yeter...
Bu Sinan tam bir ziyan. Sen kendini ne sanıyorsunda, bu kadar atıyorsun. 7/0 beyefendi ama hala atıyor. Geçen haftada maçı vermişti, sanırım bugünde kendine söz vermiş.
 

Üst