Euroleague 3. Hafta | Galatasaray Odeabank: 63 - Sparta&K MR Vidnoje: 50

B_18463_B_18006_b.jpg

Galatasaray Odeabank - Sparta&K MR Vidnoje

Tarih: 21.11.2013 Perşembe
Saat: 18.00
Yer: Abdi İpekçi S.S.
Yayın: GSTV

İlk iki maç sonrası grubumuzdaki puan durumu:

kw6t.png

Kızlarımıza başarılar. :)

Diğer maçlara göre daha çok taraftar olacak Siena maçından dolayı, iyi oyunla daha çok kişi gelebilir sonraki maçlarda, o açıdan çok önemli maç.

Takım hakkında çelişkilerim epey fazla. Ama kendi adıma bu sene daha siftahı yapmadığım için net konuşamıyorum. İÜBGD maçına gidecektim avcılar'a o da olmadı. Bu maçla startı vereceğim. Allah biliyor ya MÖzyer basketbol konsantrasyonumu düşürdü ama kızların emeğine de saygım büyük bu yüzden gelmek için çabalıyorum. Herkesin benim gibi düşünmemesini de anlıyorum. Bu yüzden kulübün hala salondan otobüs kaldırma işine girmemesine anlam veremiyorum.

Kızlar tüm olumsuzluklara rağmen çok iyi gidiyor. Biz de her zaman yanlarındayız. Rahat bir galibiyet alırız umarım.

Maçın başlama saati 19:00 olsa daha iyi olurdu. Yarın yine maça 50 kişiyle başlarız, son periyotta 500 olursak iyi.

Eğer işyerinden izin alabilirsem maça sadece sizleri izlemek için geleceğim inşallah, yaptıklarınız ile gurur kaynağısınız. Ekrem hocada eli öpülecek insan.

Yayin varmı acaba?

Evet var....

Maç: Galatasaray Odeabank - Sparta&K MR Vidnoje
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 21.11.2013 Saat: 18.00
Yayın: GSTV

Taraftar sorununun tek çözümü var bence oda TT Arena'nın yanına yapılacak kapalı spor salonu, Bir ara Başkan projesinden bahsetmişti ama arada kaynadı gitti, Ankara'dan izin çıkmıyor galiba denmişti, bilgisi olan varsa bizahmet aydınlatsın bizi..

Aynı taraftar sorunu voleybol maçlarında da mevcut, Anadolu yakasının göbeğinde Burhan Felekte seyirci yok, Bir tek VB maçında iyi bir seyirci topluluğu vardı, şimdi FB maçı var yakında o maça herkes gelir..

Bütün Branşlarımızın maçlarını aciliyet ile Salon işini halledip Aslantepe'de oynatmak birinci önceliğimiz olmalı..

Taraftar sorununun tek çözümü var bence oda TT Arena'nın yanına yapılacak kapalı spor salonu, Bir ara Başkan projesinden bahsetmişti ama arada kaynadı gitti, Ankara'dan izin çıkmıyor galiba denmişti, bilgisi olan varsa bizahmet aydınlatsın bizi..

Aynı taraftar sorunu voleybol maçlarında da mevcut, Anadolu yakasının göbeğinde Burhan Felekte seyirci yok, Bir tek VB maçında iyi bir seyirci topluluğu vardı, şimdi FB maçı var yakında o maça herkes gelir..

Bütün Branşlarımızın maçlarını aciliyet ile Salon işini halledip Aslantepe'de oynatmak birinci önceliğimiz olmalı..

Aslında en önemli konu bu.Ne yazık forumda bu konu ilgi görmuyor.İnş bir gün bu konunun ne kadar önemli olduğu anlaşılır.

Taraftar sorununun yerle ne alakası var. Abdi İpekçi İstanbul'un göbeğinde olan bir yer.

Benim bildiğim Abdi İpekçi'yi eğer yerinden taşımadılarsa İstanbul'un göbeğinde değildi, zaten bahsettiğim tesisin merkezde olup olmaması değil, öyle olsa Mecidiyeköy'de 11.000 Aslantepe'de 43.000 ortalamaya oynamazdık..

Bütün tesislerimiz aynı yerde olmalı, alışkanlık oluşmalı..