Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

Neden her maça muhteşem başlayıp sonra fark yiyoruz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sanırım bir gazla başlıyoruz, hücum gücümüz de yüksel olduğundan iyi başlamış gibi gözüküyoruz. Daha sonra defolarımız yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. Sonra da rakip tüm defolarımızı kullanmaya başlayıca dımdızlak, çırılçıplak kalıyoruz ve yeniliyoruz.

Zor ama şu maçı alsak bile hoca net istifasını vermeli. Evimizdeki 2. hedef maçında bile takımın hali buysa diğer maçları düşünemiyorum. Enerjisini takıma yansıtamayacaksan boşuna o koltukta oturmanın bir anlamı yok. Obra fark 10'a inerken mola alıyor fark sınırını o bantlarda tutmaya çalışıyor, bizim Ergin hoca 15-0 falan olacak da öyle alacak.

o kadar seri yiyoruz hoca kol kola atmış izliyor. bir mola al bir şeyler yap. rakip koç 2 sayı yese takımı topluyor hemen. schilb ve diebler aynı anda sahada olmuyor bunu avrupa anladı hoca anlayamadı. schilb kadar savunmada basiretsiz oyuncuyu tutarsan olacağı bu.

Yav bu Ergin Ataman denen zat bu kadar seri yerken hadi molada anlatcak bişeyin yok da karşı takımın en azından ritminin düşeceğini de mi ön göremiyor.Allah aşkına Obradovic 4 sayı fark eridi diye mola alırken sen neden duruyorsun ERGİN ATAMAN !!!!
Obradovic napıyor molada basketbolun kitabını yeniden mi yazıyor Allah aşkına Daye'e dikkat Pleiss 3luk soktu biraz daha dışarda savunun Sinana biraz daha baskı yapın diyip 1 tane set çizip gönderiyor basketbolu bastan yazmıyor ama mola alırken RİTM BOZULACAĞININ FARKINDA.

RUSS -Diebler-Schilb yollayıp iyi bir 1numara oyun kuran iyi bir saf oyun kurucu. İçeriyi dalan güclü 3 numara lazım 2.5 ile olmaz bu iş micov emir schilb cok fazla bir takıma 2.5

Kısa savunmamız berbat mı.Schilb-Diebler-Dentmon-Smith dostum ne savunması bekliyorsun bu kadrodan.Hatta buna Sinan'ı da ekliyorum.Eskiden top falan çalardı şimdi o da kalmadı.Göksenin dışında savunma yapan kısa yok sen kısalar berbat diyorsun.

Yine de şu oynasın, bu oynasın tarzındaki eleştirilere karşı rotasyonun olumlu olduğunu düşünüyorum. Bu da şu konudaki problemin çözümünün sadece oyuncular olmadığını gösteriyor. Yani Russ oynamıyor. Schilb ve Diebler az süre almış. Göksenin sahada normalden fazla kalmış. Ama sorunlar çözülmemiş. Çünkü oyuncuların savunma becerileri sorunumuzu çözecek cinsten değil. Takım savunması ise ilk 5 dakika hariç yerlerde.

ne molaymis arkadaslar, molayla hersey cozulse her dakika birlikteler zaten hoca oyuncular. dentmont 3 foul aldi 12 dakika da- hakemlerde yanli kararlar veriyorlar, ama canli canli adam gommek hic hos degil. hele bi mac bitsin. o zaman kan kusarsiniz ergin atamana.