• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 4.Hafta | Galatasaray 87-103 Fenerbahçe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yi?it Erk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
schilb her oyuna girdiğinde fark yiyoruz hoca yinede ısrarla oyuna alıyor.

Hadi bakalım EL'in en iyi guardı

ve işin ilginç yanı deon ve dieblere kenara alınca köpüren hoca schilb beye ağzına açmıyor

Çok merak ediyorum acaba Koç, Schilb'le sözleşme uzattığına pişman mıdır? En ufak bi vicdan azabı belirtisi var mıdır? Aylarca burda bas bas bağırdık bu adamın olmayacağını çünkü.

İlk kez düdük ıslıklandı akabinde sportmenlik dışı geldi. Demek istediğim buydu.

Go Russ go... :D

Russ yetenekli ama Avrupa'ya uyum sağlarsa çok özel biri olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2'dir maçtan kopmadık.Umarım bir adım daha atarız maça ortak olur ve alırız.

Savunmada o kadar korkuyorum ki her periyot başlangıcına 12 yaşındaki bebe gibi top kimde diye bakıyorum. Futbolda yıllar yılı biten Fenerbahçe'yi biz diriltmişizdir, bir kere de onlar bize güç versin.

Şerefsiz bu hakemler sahaya atlattırırlar...

Bizim kadar komik sayı yiyen var mıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Russ'ın limit doldu. Kaldıkça zarar verir artık.

Tyus koptu maçtan. Hoca izleme şu maçı al Pleiss'i gayet özverili oynuyordu adam.

Bunu yazıp göndermiştim şimdi editliyorum.

Koç oyunu hiç okuyamıyorsun göremiyorsun maalesef. Bırak git Allah'ını seversen. Şu maçı 100 sayı farkla kazansak da bırak git.

Bu fark kapanmayacak böyle giderse bir kere geriye düştükmü öne geçemiyoruz malesef...

son 7:49 13 sayıdan geri gelebilir miyiz? Zor..

Russ Smith tam Ataman'ın oyuncusu. İkisi de yaptıkları hatalardan vazgeçmiyorlar inatla. Adam blok yiyeceğini bile bile turnikeye gidiyor en kritik anda.

Adamlar el üstü şutların hepsini sokuyorlar. Havadaki ribaundların hepsini topluyorlar.

Hocam adam akıllı şans vermediğin, oyun içinde birbirine ve takıma yabancı Dentmon ile Russ ile sahada aynı anda ne yapıyor allah aşkına ya? Vallahi bıktım.

Bu Russ oyun zekası varsa oyun okuması varsa ben Profesörüm....Bunun alanın gözlerının kör olması lazım....

Bu takım bana euroligde maç kazanamayacakmış gibi geliyor o kadar umutsuzum.

Geri