Euroleague 5. Hafta | Olympiakos 93-66 Galatasaray

Pota altında Hunter-Dunston'a karşı Furkan ile oynayacağız bakalım. Guard ve şutörlerde avantajlı gibiyiz ama 4-5 numarada nasıl cevap vereceğimizi merak ediyorum. Tabi bir de o salonun hakemleri etkileyen atmosferi..

Çok zor maç. Çok geniş bir rotasyonu var Olympiakos'un. Hakikatten iyi takımlar, istedikleri zaman fena da savunma yapıyorlar.

Abdi İpekçi'de belki ama dışarıda yenmek oldukça zor. Bir de Pocius'un olmadığını düşünürsek...

Herşeye rağmen takım elinden geleni yapacaktır, ona inancım tam.

Ergin Hoca isterse bu maçı alırız.
Ama bence onun için hedef maçı değil.
10 sayıdan az farklı yenilgi beni mutlu eder.

Zor bi maç olacak.Oly'nin pota altı oyuncuları atlet.Furkan'ın üstüne çok fazla yük binecek.Bir de ekstra bir skorer çıkarttırmamamız gerek.İlk 5'imiz oldukça formda.Bence rotasyon başlayana kadar dengede götüreceğiz maçı.Rotasyon başladığında benchten gelen oyuncular maçı tutabilirlerse son topa kalacaktır maç.
Hedef maç değil ama kesinlikle karakter koymamız gereken bir maç.

2 Seçenek var; Ya Kızılyıdız deplasmanında olduğu gibi maçı baştan kaybedeceğiz ya da geçen sene ki Real Madrid deplasmanında olduğu gibi kafa kafaya oynayacağız. Bence kafa kafaya oynarız ama sonda yine kazanan Oly olur rotasyonumuz daraldı yine + Jawai sorunu var. İyi bir Pocius çok etkili olurdu çünki pota altında zaten eziliriz gibime geliyor. 74-69 gibi bir skor bekliyorum. Her ne olursa olsun takıma güvenip tam. Yenilsekte farketmez nasılsa gruptan çıkacağız.

Pocius ne oldu arkadaşlar öldü mü sakat mı kaldı. Resmi site de doğru düzgün bi açıklama yapmadı yetişir mi Oli maçına

Burak İpek;n889280' Alıntı:
Zor bi maç olacak.Oly'nin pota altı oyuncuları atlet.Furkan'ın üstüne çok fazla yük binecek.Bir de ekstra bir skorer çıkarttırmamamız gerek.İlk 5'imiz oldukça formda.Bence rotasyon başlayana kadar dengede götüreceğiz maçı.Rotasyon başladığında benchten gelen oyuncular maçı tutabilirlerse son topa kalacaktır maç.
Hedef maç değil ama kesinlikle karakter koymamız gereken bir maç.

Dediğiniz gibi benchden de çok iyi katkı almamiz gerekecek Oly'e karşılık vermek için. Bu yüzden Ender, Aradori, KG ve Vuyukas'ın ciddi katkılar vermesi gerekecek. Özellikle Aradori ve Vuyukas'ın da artık devreye girmesi gerekiyor.

3 sayılık yüzdemiz belirleyecek bu maçın sonucunu. Umarım günümüzde oluruz bu yüzden...

Bu ender kendini ne sanıyor acaba 24 saniyenin minumum 18 - 19 saniyesi elinde kalıyor top ,bıktım artık vallahi gına geldi.

Şöyle bir avantaj var önemli oyuncuları ufaktan faul problemine girmeye başladı. Jawai şu haliyle bile pota altından faul alıyor ve faul çizgisinden yüksek yüzdeyle atıyoruz. Eğer ''uyuta uyuta yaklaşma'' politikasını ikinci devre de uygulayabilirsek galibiyet bile çıkabilir. Tabi Spa gibi adamların salak saçma şutlarından şansla sayılar çıkmazsa.

Biraz da basketbol şansının olması lazım. Lavuklar ne attıysa girdi, bütün karambol topları ellerine geldi. Bana göre İstanbul'da şu Olympiakos'u yenebiliriz.

Printezis ve Lojeski yokken bu kadar fark olmamalıydı. Laboral kendi evinde yenildi, Valencia Neptunas'a yenildi. Grup garip bir hal aldı. İkincilik şansımız çok yüksek çünkü rakiplerimizle İpekçi'de oynayacağız. Sıkıntı şu ki İpekçi ile deplasman oyunları arasındaki fark çok fazla. Deplasmanda biraz daha istekli olmak gerekiyor, biraz sıkarsak 5 maçtan en az 4'ünü kazanır 2. olarak grubu bitiririz.