Euroleague 5.Hafta | Real Madrid 90-81 Galatasaray

Euroleague'in beşinci haftasında Perşemba günü saat 23:00'te barclaycard center`da Real Madrid ile oynayacağız

Real Madrid bu sezon euroleague`de oynadığı 4 maçta tek mağlubiyeti kendi evinde baskonia karşısında aldı. Her ne kadar Madrid mutlak favori gibi gözüksede sahada mücadele eden bir galatasaray görmek dileğiyle.

Oyun anlayışı olarak benzeri lakin 1 seviye altı olan Maccabi maçında 100'e dayanmıştık. Bu kez halimiz nice olur meçhul. Bu seviyelerin takımı değiliz şu an, ihtiyaç belirdiği için el mecbur beklenti oluşturacağız ama sonuç almamız neredeyse imkansız. Muhtemelen üzücü bir Euroleague haftasını daha geride bırakacağız.

110-120 bandında sayı yeriz Euroligde sayı yeme rekorunu da bu hafta alırız.Her hafra olduğu gibi yine birileri kariyer rekorunu kırar tahmince Randloph ve ya Carroll olur bu isim .

110-120 bandı bence çok fazla abartılı bir rakam olmuş 100 üzeri yeriz ama okadarda değil demir inşaat büyükçekmecede değiliz.

Nesi abartılı savunmamızla ölüyü diriltiyoruz. Kendi evimizde 2 tane F4 adayı takımdan ortalama 106 sayı yedik ki Fb hücumda bizim maça kadar sıkıntı çekiyorlardı üstüne birde Bogdanovic yoktu .Maccabi'den 3 çeyrekte 80 sayı yedik ki Maccabinin de ne durumda olduğu ortadaydı.Fb maçında Udoh-Antic ve Vesely pota altında ezildik söyleminde bulunan Ergin Ataman'İn takımı Hunter-Randloph-Reyes-Ayon-Thompkins pota altına karşı ne yapar düşünmek bile istemiyorum .Real'den 120 yemek uzak değil .

Nesi abartılı savunmamızla ölüyü diriltiyoruz. Kendi evimizde 2 tane F4 adayı takımdan ortalama 106 sayı yedik ki Fb hücumda bizim maça kadar sıkıntı çekiyorlardı üstüne birde Bogdanovic yoktu .Maccabi'den 3 çeyrekte 80 sayı yedik ki Maccabinin de ne durumda olduğu ortadaydı.Fb maçında Udoh-Antic ve Vesely pota altında ezildik söyleminde bulunan Ergin Ataman'İn takımı Hunter-Randloph-Reyes-Ayon-Thompkins pota altına karşı ne yapar düşünmek bile istemiyorum .Real'den 120 yemek uzak değil .

sezon başında real madrid fenerle oynadı bence fenerin bir tık altındalar fener 103 attığına göre onlarda o civarda atar en fazla.

Hedef maçımız olmadığı için konuşmak gereksiz olur bence gene 100 küsür sayımızı yer döneriz..Ben Unics Kazan ile olan evimizdeki derbi maçına odaklandım çünkü F4 hedefi Real-FB maçlarından değil bu maçlardan geçiyor!!

Herkes 100 yiyeceğimizde hemfikir de 120 olur mu olmaz mı onu tartışıyoruz. Sezon öncesi ne hayaller kuruyorduk, şimdiki halimize bakın. Yorum yapacak pek bir şey yok. Ben Ted Kolejliler maçına bileniyorum sadece hedef maçımız olduğundan. Şimdi onlar düşünsün.

Hedef maçımız değil ama yine de izleyeceğim. Real Madrid güle oynaya, sıkmadan kazanır diye düşünüyorum. Ondan sonra içerde Oly maçı var o da hedef maçı değildir. Bu akşamki Gaziantep hedef maç mı acaba. Bütçeleri bizden düşük olduğu için hedef maçı olabilir aslında. Mantıklı.

Sanki her takimda reali orada fark atarak yeniyor da, zor durumdaki takimdan neler bekleniyor ?

Dalga gectiginiz takim GALATASARAY, siz sahip cikmazsaniz kim cikacak ?

Anladik destek olmayacaksiniz bari fb ulker cikolata gofret spor taraftari tarzinda dalga gecmeyin lutfen.

Tc kimlik istenecekse ilk ben vereyim.

Bu taraftar takıma da koça da gereken desteği veriyor. Keşke onlar da taraftar kadar bu şubeyi düşünseler ama hiçbirinin umurunda değil bence. Herkes ister Real ile başa baş mücadele eden bir takım olsun ama Eurolige 15 maçtır kaybeden bir koçtan bahsediyoruz sonuçta. Geçtiğimiz yıllardaki sorunlarımız belliyken bunları çözemeyen ve üstüne yeni sorunlar çıkartan koça bu saatten sonra destek olamam ben. Şubeyi de dalga geçen taraftar değil sorumlu kişiler rezil ediyor. Hesap versinler

Sanki her takimda reali orada fark atarak yeniyor da, zor durumdaki takimdan neler bekleniyor ?

Dalga gectiginiz takim GALATASARAY, siz sahip cikmazsaniz kim cikacak ?

Anladik destek olmayacaksiniz bari fb ulker cikolata gofret spor taraftari tarzinda dalga gecmeyin lutfen.

Tc kimlik istenecekse ilk ben vereyim.
Destek olmaktan kasıt ne ? Sezon başı 7 bin kombine dediler sacma sapan fiyatlar çıkarttılar bizleri kazıklamaya çalıştılar ona rağmen burada çoğu kişi gitti aldı kombinesini maçına da gidiyor orada herkesi bağrına bastı şu ana kadar ama sonuç ne rezillik.Bizle esas dalgayı sahada geçti zaten Fb bizlere birşey bırakmadı sağolsun Ergin Ataman .Ve 120 sayıda ben dalgada geçmiyorum gerçekten çok abartı sayı yiyerek yenilceğimizi düşünüyorum .

Hedef maçımıza daha iki hafta var o da Zalgirisle deplasmanda!Hoca için pekte önemli olmasa gerek bu maçta yenecek en aşağı 20 sayı fark.

Atma yarışına girecek bir maç. Bence 80 leri buluruz. Yiyeceğimiz sayı önemli. Ne yazıkki çok kırılgan bir takımız, göz açıyıp kapayıncaya kadar 15-0 seri yiyoruz. Armada GS varsa umut kesilmez....