fener bu hafta unics kazana 20 sayı civarı fark atar ve bizde gerçekten adımıza yakışır şekilde mücadele edip 1-2 farkla yenilsek bile en azından sonuncu olmaktan kurtuluruz
Böyle hesaplar yapmak gerçekten çok canımı sıkıyor.
fener bu hafta unics kazana 20 sayı civarı fark atar ve bizde gerçekten adımıza yakışır şekilde mücadele edip 1-2 farkla yenilsek bile en azından sonuncu olmaktan kurtuluruz
110 altı sayı yersek savunmada yol katetmişiz demektir. Llul'u kim savunacak çok merak ediyorum.
Bir de eğer Daye oynarsa Randolph ve Reyes gibi çok sert 4 numaralara karşı ne yapacak merak ediyorum. Randolph'un ilk hafta Birch üzerinden vurduğu bir balyoz vardı ki Daye ile neler yapabileceği hakkında fikir veriyor.
Göksenin mümkünse hiç çıkmadan oynasın en azından gardların birini tutmuş oluruz
Yani takım kötü, oyuncular formsuz, hoca formsuz bunları da anladık. Ama şu fikstürü anlamadım açıkçası, nasıl bir fikstür ki ilk 5 hafta da oynadığımız takımların 3'ü, şampiyonluk adayı yüzdeleri bakımında ilk 3 takım, 1 taneside final four adayı. Yani ne bu kardeşim sanki ilk 5 haftada devre dışı kalalım istenmiş bu fikstür ile.
Yıllar Önce Nurullah Sağlamın Denizlispor başındayken Maç öncesi Beşiktaş ı çözdük iyi analiz ettik deyip maçta 5 yediğini hatırladım nedense : )
Sorun Madridi çözmesi değil. Bugün Halil Ünere sorsan Oda Real Madridi analiz eder nasıl mağlup olacağını önüne serer anlatır. Çok üst düzey bir antrenör olmana gerek yok ki Ergin Hoca bunların analizini zaten bilen yapan biri ama bunu uygulamaya ne takım oyuncuları ne kimyası ne organizasyonu ne de yapı müsait.
Yavaştan herkes kabul etmeli bu sene o sene değil. Hatalar yapıldı hemde büyük hatalar tekrar tekrar konuşmanın anlamı yok bu hataların bedelini de ödeyeceğiz başka yapacak bir şey yok
bu rotasyonumuzun iyice dar olacağını gösteriyor ergin ataman dar rotasyonla başarılı olabilen bir koç kazanma ihtimalimiz iyice arttı.