Euroleague 5.Hafta | Real Madrid 90-81 Galatasaray

110 altı sayı yersek savunmada yol katetmişiz demektir. Llul'u kim savunacak çok merak ediyorum.

Bir de eğer Daye oynarsa Randolph ve Reyes gibi çok sert 4 numaralara karşı ne yapacak merak ediyorum. Randolph'un ilk hafta Birch üzerinden vurduğu bir balyoz vardı ki Daye ile neler yapabileceği hakkında fikir veriyor.

110 altı sayı yersek savunmada yol katetmişiz demektir. Llul'u kim savunacak çok merak ediyorum.

Bir de eğer Daye oynarsa Randolph ve Reyes gibi çok sert 4 numaralara karşı ne yapacak merak ediyorum. Randolph'un ilk hafta Birch üzerinden vurduğu bir balyoz vardı ki Daye ile neler yapabileceği hakkında fikir veriyor.

iki hafta baskonia maçında reyesde randolphda süre aldı ama çok fazla bir etki yapamadılar biz reyesi durdururuz

Göksenin daha Dixon'u savunamıyor,Real kısalarını nasıl savunacak merak ediyorum.İşimiz Euroleague düzeyinde Göksenin'e kaldıysa zaten bu takım hakkında çok da fazla konuşmaya gerek yok.Hoş oyun organizatörü Sinan Güler olan bir takımız Göksenin olayından önce bu var.

Yani takım kötü, oyuncular formsuz, hoca formsuz bunları da anladık. Ama şu fikstürü anlamadım açıkçası, nasıl bir fikstür ki ilk 5 hafta da oynadığımız takımların 3'ü, şampiyonluk adayı yüzdeleri bakımında ilk 3 takım, 1 taneside final four adayı. Yani ne bu kardeşim sanki ilk 5 haftada devre dışı kalalım istenmiş bu fikstür ile.

Yani takım kötü, oyuncular formsuz, hoca formsuz bunları da anladık. Ama şu fikstürü anlamadım açıkçası, nasıl bir fikstür ki ilk 5 hafta da oynadığımız takımların 3'ü, şampiyonluk adayı yüzdeleri bakımında ilk 3 takım, 1 taneside final four adayı. Yani ne bu kardeşim sanki ilk 5 haftada devre dışı kalalım istenmiş bu fikstür ile.

oynayacağımız en güçlü takımlarla oynadık bundan sonra oynayacağımız hiç bir rakip oynadığımız rakiplerden daha zor olmayacak buda avantaj aslında

Boyalı alan ve dış alan savunmamız facia iken bu maçı düşünmek bile istemiyorum.Muhtemelen maçta içerden dışarıdan delik deşik olacağız kısalar elini kolunu sallaya sallaya turnike atacak dışarıda bomboş üçlükler yiyeceğiz.

Göksenin'in çıkmadan oynaması imkansız. Karşısında tecrübeli guard oldu mu 5 dakikada 2 faul aldırır zaten. Hakemler aşırı düzeyini görünce direk çalıyorlar faulü zaten.

ben ergin hocanın bu maça özel olarak hazırlandığına eminim madridi çözecek setleri ve oyun planı mutlaka vardır ve maçın sonunda kazanacağız buradaki herkesde ergin hocam kralsın kaplansın sonuna kadar seninleyiz diyecek bir kaç gün önce istifa dediklerini unutarak

Yıllar Önce Nurullah Sağlamın Denizlispor başındayken Maç öncesi Beşiktaş ı çözdük iyi analiz ettik deyip maçta 5 yediğini hatırladım nedense : )

Sorun Madridi çözmesi değil. Bugün Halil Ünere sorsan Oda Real Madridi analiz eder nasıl mağlup olacağını önüne serer anlatır. Çok üst düzey bir antrenör olmana gerek yok ki Ergin Hoca bunların analizini zaten bilen yapan biri ama bunu uygulamaya ne takım oyuncuları ne kimyası ne organizasyonu ne de yapı müsait.

Yavaştan herkes kabul etmeli bu sene o sene değil. Hatalar yapıldı hemde büyük hatalar tekrar tekrar konuşmanın anlamı yok bu hataların bedelini de ödeyeceğiz başka yapacak bir şey yok

Yıllar Önce Nurullah Sağlamın Denizlispor başındayken Maç öncesi Beşiktaş ı çözdük iyi analiz ettik deyip maçta 5 yediğini hatırladım nedense : )

Sorun Madridi çözmesi değil. Bugün Halil Ünere sorsan Oda Real Madridi analiz eder nasıl mağlup olacağını önüne serer anlatır. Çok üst düzey bir antrenör olmana gerek yok ki Ergin Hoca bunların analizini zaten bilen yapan biri ama bunu uygulamaya ne takım oyuncuları ne kimyası ne organizasyonu ne de yapı müsait.

Yavaştan herkes kabul etmeli bu sene o sene değil. Hatalar yapıldı hemde büyük hatalar tekrar tekrar konuşmanın anlamı yok bu hataların bedelini de ödeyeceğiz başka yapacak bir şey yok

kaybetsek bile o zorlu deplasmanda ortaya karakter koyarak kaybederiz ve fenerin unics kazanı +20 gibi bir skorla mağlup etmesiyle sıralamada bir basamak yükseliriz buda bize olympiakos maçı öncesi moral olur seyircinin verdiği atmosferlede euroleague`in önemli bir takımını mağlup edip bambaşka bir noktaya gelebiliriz.

İyi bir savunma, mücadele ve karakter gösterelim yeter benim için. Real Madrid malesef çok formda ve maç içerisinde aniden farkı açabiliyorlar. Oyun temposunu yine yükseklerde oynamaya çalışırsak fark yeriz.

İspanyol seyircisi ve hakemin de devreye gireceğinden de şüphem olmamasıyla birlikte madridin boş şutlarda düşük yüzde ile 3 lük attığı bir maç olmasını temenni ediyorum. Tabi şartlar ne olursa olsun Galatasaray taraftarı olarak her zaman ümitvarız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüksek skorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. 105-90 gibi bitebilir. Yeniliriz muhtemelen. Pek ümitli değilim. Bizden oynarsa Daye ve Micov'un öne çıkacağını düşünüyorum. Bu maçta üstün zıp zıp Real uzunları karşısında Russ'ın hiç şansı olmadığını düşünüyorum. Eğer oyunu zorlarsa başımıza iş açar. Real Doncic dahil takım halinde iyi oynayabilir. Anthony Randoph ve Othello Hunter, Tibor Pleiss ve Deon Thompson'a karşı çok üstünler. Tyus'la direnebiliriz belki ama yeterli olmaz bence.Bir mucize olsa da şu deplasmanı kazansak keşke. Maccabi maçında fena oynamadık, ama Madrid Maccabi'ye göre çok daha komple bir takım. Biz daha Gaziantep'i zor yeniyoruz.

tabiki en zor deplasman maçlarımızdan biri olacak,doğal olarak kimse bize şans tanımıyor ama bireysel yeteneği çok yüksek olan bi kadromuz var
Emir maça ilk 5 te başlayıp önce guard daha sonra Dentmonı alıp Emiri tyus ile beraber 4-5 numaraya kaydırırsa Ergin hoca ile şok etkisi yaratabiliriz.
onların Caroll'ı varsa bizimde Dieblerımız var Daye ona iyi perdeler oluşturursa 3 sayı şovu yapabilir.Micov gibi en önemli oyuncumuzun kendisini çok zorlamadan bu maçı kazanabiliriz.
Ergin hoca Schlip'in atletizmini Dentmon ile birleştirirse pota altında extra sayılar bulmamız zor değil.
Sağlıcakla kalın