Euroleague 5.Hafta | Real Madrid 90-81 Galatasaray

Abi vallahi kimse hocayı savunmasın ya,lütfen,rica ediyorum.Maçın son 2 dakikasında Russ,Schilb,Micov,Thompson beraber oynuyor.Allah aşkına hocam yapma gözünü seveyim ya.Alırdık maçı,elimizdeki maçı hediye ettik.
Son sözüm Schilb ruhsuzuna ve onu son 2 dk oynatan koça.Ya gidiyo elindeki topu handoff'dan vereceksin guarda ya.Bunu da mı beceremiyorsun be,yazıklar olsun gerçekten.
Bir de bu takım,Ergin hoca maçın genelindeki konstrasyonunu bütün maçlarda oyunculara versin,biz gerçekten 5'te 0 yapacak bir takım değiliz

Arkadaşlar mola konusna çok takılmayın çünkü molamız yoktu. Llull arka arkaya üçlükleri atınca 2.molamızı almıştık hatırlatırım.

Laso maç sonunda anladığım kadarıyla top kayıplarından bahsetti. 15 top kaybı yapmışız. Real deplasmanı için çok fazla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Russ-Diebler-Schilb-Tibor ilk fırsatta yolla 3 tane yerlerine ortalama oyuncu al bu takım yine toparlanır, Eli Holman, Donta Smith, PG (boşta pg aklıma gelmedi) taş gibi takım olur, aksi takdir de çekil kenara yeni bir sistem ve hoca gelsin.

Real yürüyerek, 2. viteste oyun kazandı. Eleştirilebilecek bir sürü oyuncu var elbette zira Ergin Ataman'ı korumak niye? Fark 6 iken mola dahi almıyor. Set hücumu namına hiç bir şey yok. Zorlama şutlarla maç kazanmaya çalışıyoruz, savunmayı ise hiç söylemeyeceğim. Arkadaşlar burada suçlu biri aranıyorsa bu kişi koç Ergin Ataman'dır. Böylesine dengesiz, savunma yönü çok zayıf bir takım ile Euroleague'de ne hedefliyorduk ki? Daha böyle çok maç kaybedeceğiz. Bu savunma ile maç kazanmak ancak %70'lerle oynadığımız bir günde olur. 5 maçta 5 yenilgi utanç verici.

Ya ergin hoca gitmeden bir daha mac izlemem. Son 3 dakika set cizmedik bire birle sayi bulmaya çalıştık. Diebler ile schilb yerine uçan kaçan birini al dedik hakli çıktık su 2 adam 8 dakika yan yana oynadı hücumda verim kalmadı. Sinan su vakite kadar savunması ile var şimdi savunmada yok kafamda deli sorular.. russ ile dentmon neden hic yanyana sure almıyor. Penetre ile boyalı alani karıştırmak cok mu zor. Iyi üçlük attigimiz maçı kaybetmek bu kadar mi kolay. Peki son soru sizce Ergin Ataman winner mi? Bence değil buyuk arenada. olsaydı şuan Kizilyildizi da Maccabiyide feneride su son 2-3 yılın belki en kötü macini oynamış reali (Lull) dışında yenerdik. Pleiss neden sure almadı bilgim yok sakatlığı yoksa neden sure vermiyorsun? Deon sırtı dönük iyi son 3 dakika koy sahaya. . Neyse...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Ataman'ın mac icinde herhangi bir planı olmadıgına bu macla birlikte kesin olarak ikna oldum . Yıllardır dar rotasyon ile oynadigindan midir nedir , mac icinde cok iyi katkı veren oyuncu dahi olsa kenarda unutuyor. Dentmon cok iyi katkı verirken neden cıkartıyorsun ? Sonra bekle ki oyuna girsin. Forumda bahsi geçen yağızer uluğ'un eksikligine kesinlikle katılıyorum . Mac icinde koçu uyandıracak , tavsiye verecek , bench ile dialog halinde olacak bir yardımcının eksikligi bariz. Diger yardımcı diye orda oturanlara boşuna maaş verilmesin. Bizde oturup mac izlemeyi biliriz !

Malum Ataman kendisi ile kavga edebilecek bir egoya sahip . Bugüne kadar oyunculari ile yapıcı bir konusma yaptigini görmedim. Kötü oynayan oyuncuyu azarlayıp kenara alıp bir daha sokmamak mıdır iyi koc olmak ? Bagir ama oyuncunu kazan. Kenara alarak hem oyuncuya hem takıma ceza veriyosun ATAMAN ! Ayrica bu mac ile birlikte Diebler'a olan bütün inancımı kaybettim . OLMAYACAK ! bu kadar basit . Özgüveni olmayan şutör olamaz. Topu kaldırıp potaya atmaya korkan bu adamın eurolig seviyesinde işi olmaz .

Buraya kadar getirip şu Real'i yenemiyorsun . Bari ilk ceyrek maçı verin stres yaşamayalim !

Son çeyrekte 2 tane topu hediye ettik. Schilb Doncic'e elden verdi smaç yedik. Bir de köşeden Jaycee Carroll'un 3 lüğü var. Son 2 dakikada Dentmon saçmaladı. El üstü üçlük gönderdi. Russ bomboş turnikeyi kaçırdı. Sinan yine maç sonu yorgun el üstü üçlük attı yine olmadı. 4. çeyrek hastalığımız devam ediyor. 2 guardımız yerine bir tane adam gibi oyunu soğutacak sete oturtacak guard olsa bunlar olmazdı belkide. Maç sonlarında sakin kalamıyoruz bir türlü. Ama deplasmanda iyi getirdik buraya kadar. Daha da farklı olabilirdi. Ama kazanamadıktan sonra bir faydası yok tabi. 0-5 galibiyetsiz tek takım. Yazık.

Genel olarak takıma teşekkür ediyorum en azından oyunun içinde kaldılar..Lakin maçın son dakikalarında klasik hocamızı gördük..Maçın bitmesine 40 saniye var ve 6 sayı gerideyiz mola almadı..Yoruldum ama yine soruyorum neden hoca neden? Neden Emir unutulur da sırf şutu var diye Diebler'a katlanılır!!

Neden hoca Tyus-Deon ikilisi biraz kullanmadın? Hoca neden Schilb bu kadar sahada kalıyor? Bir süre de Dentmon unutuldu!! Bunlar belki maç esnasında ufak sayılabilecek hatalar ama bu hatalardan maç veriyoruz genelde..Şu bir gerçekti ki Real de son çeyrek gelse de oynasak gitsek havasındaydı..

Her şeye rağmen takımı tebrik ediyorum tekrardan böyle oynayın ama yenilin önemli değil..

1 dakika 15 saniye kala 6 sayi geriye düstük bos dönmememiz lazim mola alinabilir almiyoruz cok kötü hücum ediyoruz sonra real hücüm faul yapiyor 40 saniye kalmis yine mola almiyoruz yine kötü hücum. shilbede hic sabrim kalmadi cok kolay top kayiplariyla rakibe kac sayi hediye ettigini sayamadim. Sutlarida gecen sene araliktan beri vasat. Dieblere hücum hazirlayamiyoruz hazirladigimizda da o kaciriyor. takim malesef sadece sinan micov tyus ve daye ye bakiyor geriye kalan cogu oyuncudan memnun degilim.

Ben artık cidden yıldım,bezdim arkadaş yıllardır kadro değişiyor ,rakipler değişiyor ama her maç bomboş üçlük yağmuruna tutuluyoruz bıktım artık yıllardır bu tabloyu görmekten.

İster son saniyede gitsin ister fark olsun fark etmez. Önemli olan bir şey var ki Euroleague'de oynadığımız son 16 maçı kaybettik.

Bir dahaki maçımız sahamızda Olympiacos ile. Bu maçı da kaybedersek Zalgiris deplasmanı da hiç kolay olmayacak.

Ergin Ataman'ın mac icinde herhangi bir planı olmadıgına bu macla birlikte kesin olarak ikna oldum . Yıllardır dar rotasyon ile oynadigindan midir nedir , mac icinde cok iyi katkı veren oyuncu dahi olsa kenarda unutuyor. Dentmon cok iyi katkı verirken neden cıkartıyorsun ? Sonra bekle ki oyuna girsin. Forumda bahsi geçen yağızer uluğ'un eksikligine kesinlikle katılıyorum . Mac icinde koçu uyandıracak , tavsiye verecek , bench ile dialog halinde olacak bir yardımcının eksikligi bariz. Diger yardımcı diye orda oturanlara boşuna maaş verilmesin. Bizde oturup mac izlemeyi biliriz !

Malum Ataman kendisi ile kavga edebilecek bir egoya sahip . Bugüne kadar oyunculari ile yapıcı bir konusma yaptigini görmedim. Kötü oynayan oyuncuyu azarlayıp kenara alıp bir daha sokmamak mıdır iyi koc olmak ? Bagir ama oyuncunu kazan. Kenara alarak hem oyuncuya hem takıma ceza veriyosun ATAMAN ! Ayrica bu mac ile birlikte Diebler'a olan bütün inancımı kaybettim . OLMAYACAK ! bu kadar basit . Özgüveni olmayan şutör olamaz. Topu kaldırıp potaya atmaya korkan bu adamın eurolig seviyesinde işi olmaz .

Buraya kadar getirip şu Real'i yenemiyorsun . Bari ilk ceyrek maçı verin stres yaşamayalim !
Şu maçta şunu söylemek haksızlık. Oyun planı yok denemez kesinlikle bu kadar acımasız olmamak lazım bence. Takımı iyi hazırlanmış maça. Maç içi hamleler konusunda her şey söylenebilir

İlk yarı 4 kısalı tutan bir plan var fakat ikinci yarı yine rezil ötesi bir coaching var. Schilb ısrarı Micov'u unutmasına ve Dentmon'da ritm kaybına yol açtı. Deon'u unuttuğunu kendisi de bilmiyordur muhtemelen.

Zorluk derecesi yüksek maclarda Schilb´in özelligi (!) yine devreye girdi . Macın başa baş gittigi her an kullandıgın hic mi şut girmez? Bi tane sorumluluk aldıgın topu potaya sokamaz mı insan?

Diebler ve Shlibb'in el ele takımdan defolup gitmesi gerekiyor. Russ ve Pleiss'e hic deginmiyorum bile .

Galatasaray 5.maçında 5. mağlubiyetini alırken ama bu maç iyi oynadı diyerek teselli bulacak bir kulüp değildir. Sorumlu kişi bellidir.

Daha iyi savunduk gibi geliyor gerçi yine 90 yedik ama Daye olsa 100'u bulurdu Real.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi