Galatasaray 5.maçında 5. mağlubiyetini alırken ama bu maç iyi oynadı diyerek teselli bulacak bir kulüp değildir. Sorumlu kişi bellidir.
Yahu ne güzel söyledin hocam. Hislerime tercüman oldun, ağzına sağlık.
Galatasaray 5.maçında 5. mağlubiyetini alırken ama bu maç iyi oynadı diyerek teselli bulacak bir kulüp değildir. Sorumlu kişi bellidir.
Koç gitmiyor bari oyuncular gitsin diye bir bakış açısını doğru bulmuyorum evet oyuncularda da sıkıntılar var elbette ama önce gitmesi gereken kişi koç, oyuncuları günah keçisi olarak görmemek gerekiyor. Bu takımı kuran kişi Ataman ise ilk hesabı verenin de o olması gerekiyor.Bu maç geçti gitti. Acilen toparlanmamız lazım. Madem koç gitmiyor şu takımda gönderilmesi gerekenler belli. Oly maçını beklemeden yollayacağımızı yollayalım. Oly maçını mutlaka ama mutlaka kazanmalıyız. Artık sabır falan kalmadı
Abi Russ Schilb Dieblerdan kim gelirse gelsin kurtulmamız lazım. Pleiss var onu saymıyorum daha. Russ bu seviyeye hazır değil. Schilbi de görüyoruz işte uçuyor kaçıyor diyorsun son anda yaptığına bak ve bu saçmalıkları olağanlaştı. Yani koç kalacak bu belli ve koç kalıyorken bu kadroyla rezil olmaya devam edicez.Koç gitmiyor bari oyuncular gitsin diye bir bakış açısını doğru bulmuyorum evet oyuncularda da sıkıntılar var elbette ama önce gitmesi gereken kişi koç, oyuncuları günah keçisi olarak görmemek gerekiyor. Bu takımı kuran kişi Ataman ise ilk hesabı verenin de o olması gerekiyor.
Hafta sonu Barcelona deplasmanına gidecek Real Madrid kendini hiç kasmadı. Bütün maçı işler zora girerse 2 dk kemerleri sıkıp alırız modunda oynadılar, bu sebepten iyi oynadığımızı zannediyoruz. Yoksa Maccabi ya da Fenerbahçe maçlarından oyun olarak hiçbir farkı yok. Bu oyunla Olympiakos da bizi burda rahat yener.