Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Euroleague 5.Hafta | Real Madrid 90-81 Galatasaray
İlk yarıdan kopan bir maç olur. Real Madrid'in hafta sonu Barcelona derbisi olduğu için 15-20 fark civarında seyredeceğini düşünüyorum, aksi takdirde sezonun en ağır yenilgisi olabilirdi. Randolph ya da Hunter'dan dunk of the night'a aday bir smaç gelir.
Bazıları gerçekten hayallerde yaşıyor. Takım olarak formumuzun zirvesinde bile gitsek yenilme ihtimalimizin yüksek olduğu bir deplasman. Şu anki durumumuzda onlar için antreman maçı olur. Bizim için de aman fazla fark yemeyelim maçı olur.
Yıllar sonra ilk defa imkânım olmasına rağmen izlemeyeceğim bir maç olacak sanırım. Özellikle EL izlemek için Digitürk almıştım halbuki. Sebep olanlar utansın..
Bu maçla ilgili sanırım kimsenin çok. fazla bir beklentisi ve umudu yok. Nasıl oynamamız gerektiği, nelere dikkat etmemiz, Real'in eksik yönleri ile ilgili konuşmak yerine ne kadar sayı yiyeceğimiz, kaç fark yiyeceğimiz üzerine konuşmak zorunda kalıyoruz. Bunda da buradaki hiçbir arkadaşın suçu yok. Sebebi gösterdiğimiz dağınık ve umutsuz performansa baktığımızda zaten ortaya çıkıyor. Buradaki tüm arkadaşların keyifle ve gururla takımımızla ilgili ne kadar çok övgü dolu sözler yazmak istediklerini biliyorum
Oynadığımız maçlarda oyunu karakter koyduğumuz (kızılyıldız maçı ilk çeyrek gibi) dakikalar ve periyotlar o kadar az ki daha 3.maçta herkesi gelecekle ilgili umutsuzluğa sevk etti. Eğer bir çıkış olacaksa (ne kadar istediğimi bilemezsiniz) umarım bu maçta olur.Belki de hem staff'a hem oyunculara hem de bizlere çok büyük katkı ve güven verecek bundan iyi maç olamaz. Umudum var mı, tabii ki de çok çok az. Sadece Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardı evet sadece buna sığınıyorum elimde başka bir şey yok çünkü...!