Euroleague 5.Hafta | Real Madrid 90-81 Galatasaray

Hazırlık maçı havasında geçiyor yine, evet atıyoruz ama işte. Real bir süre sonra savunmayı sıkılaştıracak o zaman ne yapacağız bakalım. İlk çeyrekte 20'nin altında yedik gerçi bu da bir başarıdır.

Üzülerek söylüyorum ama Real Madrid bizi o kadar küçük görmüş ki şu an maçı zerre ciddiye almıyorlar. Nasıl olsa 3-5 dakika oynasak kazanırız havasındalar.

Eğer karakterli ısıran takım olsaydık, bu maçı kazanırdık diyebilirdim. Ama biz de maçtan o kadar kopuğuz ki...

bu nasıl bi hücum performansı arkadaşlar biri izah etsin yav keşke sadece hücumlarımızı izleme fırsatım olsa :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya Allah rızası için bir iki savunma yapın. Zor atıyoruz, şansla, günümüzde olmakla, yüksek yüzdeyle atıyoruz. Ama adamlar bomboş içerden atıyorlar. 2 şutumuz girmesin dağılırız 20 farkla yeniliriz.

Ben böyle bir takım izlemek istemiyorum koç. Şu maçı kaybedersek çıkıp ilk yarı iyiydik diyeceksin bi de. Hayır iyi falan değiliz. Sadece şutlarımız giriyor. Oyuna baktığında rezaletiz.

şu yazıyı yazmam esnasında 39-32 öndeyiz hiç yenildikten sonra ağlamış gibi olmamak için şimdiden yazayım .. yine hakemler tarafından parkede doğranıyoruz .. bakın tempo ne zaman gerçekten bize dönse hakem direk düdük çalıyor ..

İyi hücum ediyoruz. Daha doğrusu yayın gerisinden çok isabetli atıyoruz bugün bu da bizi maçta tutuyor zira savunma olarak yine yerlerdeyiz.

her oyuncu hakkında fikrim değişebilir fakat diebler kesinlikle bizim takımda yeri olmayacak tek oyuncudur.. üçlük se meziyeti takımda üçlük atacak çok oyuncumuz var ki üçlükler konusundada oldukça başarısız ..