Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

Emir - Diebler - Micov - Thompson - Tyus, biri bana bu besin izahini edebilir mi? gecen hafta takir takir isleyen besi bugun bir arada goremedik nedense? yaziklar olsun Ataman

İçeride Tyus ters eşleşmedeyken sanırım Diebler üçüncü çeyreğin son hücumunda turnikeye girip kaçırdı.İkinci çeyrek sonu savunmada ne yaptıysak üçüncü çeyrek sonu da hücumdaki organizasyon bozukluğunu gözler önüne serdik.

Ergin Ataman yazıklar olsun sana. Sahada her maç kaybetmeye çıkmış gibi oturuyorsun. Git milli takıma seni alirlarsa işin olmasın bizimle. Küfür yemeden istifa et artık bu akşam.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fark 18'den 15'e inince Sarunas'ın aldığı mola bile iki takım arasındaki mental farkı göstermeye yeterli. Sırf şu küçük hamlelerde bile buraların takımı olmadığımız belli oluyor.

İşi gücü halletmiş akşam maç izlerim bir umut birşeyler olur o umutla oturuyorum açıyorum maçı dengimiz dediğin takımdan 20 sayı fark yiyorsun 2.5 çeyrekte 60 sayı yiyorsun kahroluyorum bize Galatasaraya gönül vermiş kişilere bunu yapmaya kimsenin hakkı yok!!!

Oyuncuların maaşı mı ödenmiyor acaba resmen bilerek sabote eder gibiler, bu kadar ruhsuzluğun topu kaldıramamanın ne izahı olabilir, herkesin yüzünden düşen bin parça..hangi devre arasından sonra iyi döndük hatırlamıyorum bile, bu kadar ters motive nasıl sağlanır anlayamıyorum, anlayamıyorum ! Bu deplasmanlarda ki bitse de gitsek modundan sıkıldım artık, sözün bittiği yerdeyiz.

Aslında rakibin tek olayı direnç göstermesi, potansiyelleri çok kısıtlı. Gerçi buradan çevirsek bile maçı ileriye yönelik hiç ümit vermiyor takım.

ÇOK FENA SAYDIRACAM KENDİMİ ZOR TUTUYORUM. YETER ARTIK YETEEERRR!!!
Mücadele edeceksiniz mücadele ruhsuz saygısız herifler, sanki zorla oynatıyorlar .