Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

Eğer top 8 kovalayacaksak bu maç bizim son şansımızdır. Evet lig uzun falan filan ama bu maçı kazanamazsan işin zor. Umarım son topa kadar savaşır ve 1 sayıyla bile olsa bu maçı alırız. Takıma güvenim tam. Haydi çocuklar...

Westermann, Ulanovas, Jankunas bu maçta dikkat edilmesi gereken oyuncular ama nasıl dikkat ederiz bilmiyorum.
PG yıldızlaştırma serimizin Westermann ile devam edeceğini düşünüyorum.

Ben hocaya da takıma da güveniyorum, üstelik birkaç baba takım haricinde henüz belli olan birşey de yok Eurolig'de. Yılların gediklisi, geçen senenin finalisti fenerbahçe bile arka arkaya 3 mağlubiyet aldı. Takıma desteğimizi esirgemelim yeter..

Degişen format ile birlikte euroligde kolay takım kalmadı . Zalgiris takımı ne kadar dişimize göre bir rakip olarak gözüksede bugün ki macı hangimiz kesin olarak kazanabilecegimizi söyleyebilir ? Emin olun onlarda puan tablosuna bakıp bizle oynadıkları icin ellerini ovusturuyor . Tek tek isimler baz alındıgında daha iyi oldugumuzu söyleyebiliriz ama takım olma yolunda hic bir şey katetmedik henüz . Evlerinde bizi yenmek icin herşeyi yapacaklardir .

Kolay bir mac olacagini kesinlikle düsünmüyorum . Psikolojik olarak eşik anlamı taşıyor bu mac . Kazanırsak 5/0 sonrası 2/2 ile tertemiz yolumuza devam ederiz . Kaybedersek ; kagit üzerinde eurolig'in en zayıf takımına yenilmenin tahribatı ile en başa döneriz...

Bu maç sonuç maçı.Oyunun falan hiçbir önemi yok,kazanmamız lazım.Kazanırsak fikstürle falan bir şeyler yapabiliriz ama kaybedersek olay gerçekten biter,hiç şansımız kalmaz

Dış atışları iyi savunursak farklı alırız maçı. Seibutis bize karşı hep iyi oynar dikkat etmeliyiz. Eğer savunmada sert olursak farklı kazanacağız. Kısa adam savunması önemli.

Yenilirsek Ataman bi zahmet istifasını versin. Bu

Gitsin uzun süre dinlensin lütfen, basketbol maçı bile izlemesin ki izlediğini de zannetmiyorum zaten.

Galatasaray dan uzak dursun da ne yaparsa yapsin. Allah rızası için bu iyiliği bize yapsın.

Takıma yıllar sonra şampiyonluğu getiren ve bir Türk takımının aldiğı en buyuk kupanin mimarı olan birinden bahsederken fenerbahceli holiganlar gibi kin dolu konuşmazsan hoş olur. El insaf 5 ay once Avrupadan kupa getirdi bu adam. !!!

Takıma yıllar sonra şampiyonluğu getiren ve bir Türk takımının aldiğı en buyuk kupanin mimarı olan birinden bahsederken fenerbahceli holiganlar gibi kin dolu konuşmazsan hoş olur. El insaf 5 ay once Avrupadan kupa getirdi bu adam. !!!

Yok hocam, Ataman'ı eleştirirken minimum bu üslupla eleştirmeliyiz. Yoksa Ataman yalayıcısı derler bak, demedi deme. Bu üslupla eleştirenleri eleştirirsen de Ataman yalayıcısı derler. Hatta kişileri armanın önünde tuttuğun kararına da varabilirler.

Ancak sana tarihinde görmediğin başarıları kazandırmış Ataman'ı sınır tanımadan, dalga geçerek eleştirirsen, işte o zaman tam bir Galatasaray sevdalısı olarak rüştünü ispatlamış olursun. Tercih senin

Takıma kupa ve şampiyonluk getirdi tamam ama yaptığı yanlışlar dağ boyunu aştı. Bu biyat kültürünü anlamıyorum. Beyefendi 1 şampiyonluk ve 1 kupa ile tüm şubeyi ağlatsın bizler de ses çıkarmayalım. Yok öyle iş. Koçun bu sene övülecek bir tane noktası yokken kimseden oturup "ama o kupa aldı bunları yapmaya hakkı var" demesini beklemeyin.

Takıma kupa ve şampiyonluk getirdi tamam ama yaptığı yanlışlar dağ boyunu aştı. Bu biyat kültürünü anlamıyorum. Beyefendi 1 şampiyonluk ve 1 kupa ile tüm şubeyi ağlatsın bizler de ses çıkarmayalım. Yok öyle iş. Koçun bu sene övülecek bir tane noktası yokken kimseden oturup "ama o kupa aldı bunları yapmaya hakkı var" demesini beklemeyin.

Kimse eleştirmeyin demiyor. Bu adam kazandığı başarılarla Galatasaray tarihine adını yazdırmış birisi, dolayısıyla Galatasaray'ın bir değeri. Bu yüzden üslubu koruyarak, dalga geçmeden eleştirin diyor. Şunun ayrımını yapabilin artık!

Kendi yaptığı transferlere takındığı tutumlar ve özellikle fb maç sonrası yaptığı açıklamalar yeterli. Neyse tartışma uzamasın ben o arkadaşı savunmadım. Benim dikkat çekmek istediğim nokta kimse eleştirilmez ve dokunulmaz değildir.

Daha ne kadar açık söylemem gerekiyor, bilmiyorum. KİMSE ELEŞTİRMEYİN DEMİYOR. Ancak size doğduğunuzdan bu yana gördüğünüz en büyük başarıları göstermiş ve Galatasaray tarihine geçmiş bir adamı eleştirirken üsluba dikkat ederek, dalga geçmeden eleştirin diyor.

Evet evet, yaptığı transferler, saha içindeki kötü yönetim falan hep taraftarla dalga geçmek için. Hatta mevcut takımı çok daha iyi oynatacakken sırf taraftarla dalga geçmek için kasıtlı olarak kötü oynattırıyor. Taraftarla dalga geçmek adına belki de kendi kariyerinin en kötü sezonunu geçiriyor. Bu nasıl bir bakış açısı arkadaş ya