ve inşallah Russ ve Schilb ısrarından vazgeçer artık.
Yenilirsek Ataman bi zahmet istifasını versin. Bu
Gitsin uzun süre dinlensin lütfen, basketbol maçı bile izlemesin ki izlediğini de zannetmiyorum zaten.
Galatasaray dan uzak dursun da ne yaparsa yapsin. Allah rızası için bu iyiliği bize yapsın.
Takıma yıllar sonra şampiyonluğu getiren ve bir Türk takımının aldiğı en buyuk kupanin mimarı olan birinden bahsederken fenerbahceli holiganlar gibi kin dolu konuşmazsan hoş olur. El insaf 5 ay once Avrupadan kupa getirdi bu adam. !!!
Takıma yıllar sonra şampiyonluğu getiren ve bir Türk takımının aldiğı en buyuk kupanin mimarı olan birinden bahsederken fenerbahceli holiganlar gibi kin dolu konuşmazsan hoş olur. El insaf 5 ay once Avrupadan kupa getirdi bu adam. !!!
Takıma kupa ve şampiyonluk getirdi tamam ama yaptığı yanlışlar dağ boyunu aştı. Bu biyat kültürünü anlamıyorum. Beyefendi 1 şampiyonluk ve 1 kupa ile tüm şubeyi ağlatsın bizler de ses çıkarmayalım. Yok öyle iş. Koçun bu sene övülecek bir tane noktası yokken kimseden oturup "ama o kupa aldı bunları yapmaya hakkı var" demesini beklemeyin.
Kimse eleştirmeyin demiyor. Bu adam kazandığı başarılarla Galatasaray tarihine adını yazdırmış birisi, dolayısıyla Galatasaray'ın bir değeri. Bu yüzden üslubu koruyarak, dalga geçmeden eleştirin diyor. Şunun ayrımını yapabilin artık!
Ergin Ataman taraftarla dalga geçerse taraftar da onla dalga geçer bu işler böyledir.
Ergin Ataman taraftara ne yapmış da dalga geçmiş?
Kendi yaptığı transferlere takındığı tutumlar ve özellikle fb maç sonrası yaptığı açıklamalar yeterli. Neyse tartışma uzamasın ben o arkadaşı savunmadım. Benim dikkat çekmek istediğim nokta kimse eleştirilmez ve dokunulmaz değildir.