Dentmon yok mu? Bir şey mi kaçırdım?Justin Dentmon'ın olmaması büyük kayıp oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dentmon yok mu? Bir şey mi kaçırdım?Justin Dentmon'ın olmaması büyük kayıp oldu.
Daha ne kadar açık söylemem gerekiyor, bilmiyorum. KİMSE ELEŞTİRMEYİN DEMİYOR. Ancak size doğduğunuzdan bu yana gördüğünüz en büyük başarıları göstermiş ve Galatasaray tarihine geçmiş bir adamı eleştirirken üsluba dikkat ederek, dalga geçmeden eleştirin diyor.
Evet evet, yaptığı transferler, saha içindeki kötü yönetim falan hep taraftarla dalga geçmek için. Hatta mevcut takımı çok daha iyi oynatacakken sırf taraftarla dalga geçmek için kasıtlı olarak kötü oynattırıyor. Taraftarla dalga geçmek adına belki de kendi kariyerinin en kötü sezonunu geçiriyor. Bu nasıl bir bakış açısı arkadaş ya
Kardeş kimse kendisine küfür etmiyor burada, üsluptan rahatsız olan okusun geçsin. Doğduğumdan bu yana gördüğüm en büyük başarıyı göstermesi hiç umrumda değil, bu taraftar neden Sedat İncesu veya Ekrem Memnun ile dalga geçercesine eleştiri yapmıyor bunun düşünsün Ergin Atamansporlular.
Dentmon yok mu? Bir şey mi kaçırdım?
İnşallah oynar. Dentmon olmazsa çok zorlaşır işimiz. Teşekkür ederim.Ergin Ataman: Russ Smith sakatlığı nedeniyle yok. Dentmon'ın da bir sakatlığı var ağrıları devam ediyor maç saatinde belli olacak. Durumu şuan kritik.
İnşallah oynar. Dentmon olmazsa çok zorlaşır işimiz. Teşekkür ederim.
Konuya muhatap değilim ama tam olarak budur.
Eleştir de şu şekilde eleştir diye salık verilmesi abes.Tabii küfürsüz hakaretsiz.
Konuyu baştan sona okudum, kimse Ergin Ataman'ı dalga geçerek eleştirmemiş. Kaybedersek bir zahmet istifasını versin denmiş genel olarak.
Ama bazı kendini muhtar mı zanneden desem ne desen artık bilemedim hemen damlayıp uslüpla eleştirin, dalga geçmeyin, ama o bize kupa kazandırdı demeye başlamış.
Hayır neye dayanarak bu yorumları yapıyorlar anlamıyorum. Göz var izan var. Ortada dalga geçer gibi bi yorum yok. Ama artık nasıl bir biat kültürü oluştuysa beyefendilerin ağırına gidiyor heralde. Kimi nasıl eleştireceğimiz konusunda sizden icazet alacak değiliz, siz önce Ataman'ı savunurken bize karşı takındığınız tavra, üsluba dikkat edin.
Şu maçı kaybedersek hiçbir şekilde iddiamız kalmayacak. Kimse çıkıp daha 20 küsür maç var demesin, Kızılyıldız, Maccabi, Milano gibi aşağıda olması beklenen takımlar bile uçuşa geçmişken mağlubiyet durumunda şansımız kalmaz.
Umarım koç 4 kısa + deon/tyus gibi neredeyse 5 kısalı beşlerde ısrar etmez. Yanlış hatırlamıyorsam Zalgiris şu an en çok hücum ribaundu alan takım. Maçın başında agresif oynayarak, bizi sindirecek ve ribaundlarda baskın olmaya çalışacaklardır. Ribaundlarla ivmeyi verirsek bir daha geri dönebileceğimizi sanmıyorum.
Kaybedersek bir zahmet Koç da istifa etsin artık. Gelen geçen feneri rahat bir şekilde yenerken veya son topta kaybederken adamlar güle oynaya yendiler bizi. Keza koçun yaptığı açıklamalar da ortada. Bu maç son şansı. En az 3-4 maçlık bi EL galibiyet serisi yapamazsa daha fazla işkence etmeden bıraksın. Ben artık kendi takımımı izlerken üzülüyorum. Biraz da bizi düşünsün.