Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

30 milyon euro bütçeli Zalgiris Kaunas'tan 50 yemişiz neyi eleştiriyoruz acaba sevinmemiz gerekiyor bence. 30 milyon euro bütçeli takım var sonuçta hem 37 attık bence çok iyi hücum ediyoruz. Bu hücum bize final fouru getirir bu arada bizim bütçemiz de 10 milyon euro

Şu son saniye basketinden de anlaşılacağı gibi Euroleague bizim harcımız değil, açık ara en kötü takımız bunu herkes kabullenmiştir artık.

Şu zalgrisi yenemiyorsak sözde bütçesi bizden düşük ergin bey ne diceksin bakalım arkadaş iki savunma yapın ayıptır günahtır şu maçı alamazsak Euroleague macerası bugün biter....

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl becerdik bilmiyorum ama rakibin doğru düzgün çizgiye bile gidemediği günde şu Zalgiris'ten devrede 49 sayı yemeyi başardık. Bir halt olmaz bu şekilde bizden, sırf sinir harbi anasını satayım.

Yine bir son hücumda rakibe boyun eğdik. Son yıllarda Tyus'ın geçen maçtaki bloğu dışında bu konuda başarılı olduğumuzu hatırlamıyorum.

Dört saniyede adamlar topu karşı tarafa tek oyuncuyla geçirip turnikeyle basket atmayı başardılar. Sanıyorum Diebler da son dört metreye kadar Pangos a refakat etti.

Şu 4 saniyede tüm sahayı geçerek attıkları sayı her şeyi özetliyor, fıkra gibi takımız gerçekten ya şaka şakaa bu ne kahır çekiyoruz resmen ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9 milyon euroyu cope atti. Bir daha ne zaman Euroleague oynayacagiz belli degil. Umarim bu maci kazanir. Ona buna el kol sallamak kocluksa Sabri Sarioglu senden daha iyi koc. Yari butcendeki takima karsi varlik gosteremiyorsan ne isin var orada?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

schilb ısrarla sahada savunma yapmadığını göremiyor mu büyük koç. ve saha kenarına alınca sadece onun elini tokatlıyor çok iyi oynadın gel dinlen. işte kurduğu takım bu ne hücum setvar ne savunma ergin hocanın eseri.

Ben onu bunu bilmem de açık ara Euroleauge'in en kötü savunma yapan takımıyız ve geçen haftalarda savunma anlamında hiç yol alamadık. Bu kadar kötü savunma yapılmaz. Zaten sadece son hücumları bile bizim ne kadar yumuşak bir takım olduğumuzu göstermeye yeter.

Şu maçtan sonra da istifa etmezse artık söyleyecek söz yok.

Uzak ara tüm ligin en kötü takımına, en kötü koçuna, olmayan düzenine sahibiz. 16 takımlı ligde 15 tane basketbol takımı bi tane de su topu takımı var gibi. O kadar uzağız basketboldan.

Ayrıca uzun zamandır dikkatimi çekiyordu da bugüne söylemek nasipmiş. Hep koçu mola almıyor diye eleştiriyoruz, bu maçta da mola hatası yaptı. Ama Allah rızası için bi daha mola falan almasın. Aldığı her moladan sonra seri yiyoruz, bir set hücum yapmıyoruz. Resmen rakip koça takımına talimat vermesi için zaman kazandırıyoruz. Bizimkinin bir şey yaptığı yok.

Daha oynanmamis bir yari varken takıma küsmek olmaz ama bu kadar kalp kırıcı basket yenemez ya olacak iş değil. Yoldan geçen 12 adamı çevirip Gs forması giydirip çıkarmışlar sanki kimse ne yaptığını bilmiyor.

uAmed

4 saniye kala full saha turnike yedik, ötesinin olacağını sanmıyorum.
49 sayı yediğimiz takım Zalgiris, hani hedef maç.

Neyse Fenerbahçe ile önemli maç oynadık, Kaunas'a uçtuk falan yoğun maç takvimi, bütçemiz az...

Euroleague tarihinin gelmiş geçmiş en kötü takımıyız, çok net. Bir daha bu lige silah zoruyla bile almazlar. Kötü oynamaya ve savunma yapamamaya doyamıyoruz bir türlü. Tanrım, sabır ver !!!