Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

Dentmon (Sinan)
Sinan (Göksenin - Diebler)
Daye (Micov)
Deon (Tyus)
Pleiss (Tyus)

Şu kadroyu böyle kullanmayı denese bir, hem daha uyumlu hem size'ı artıracağız hem de ayak çabukluğunu da sağlayacağız. Parantez içindekiler de rotasyonu döndürüp duracak. Öyle bakınıyor Ataman Bey.

Ne bir hücum nede savunma setimiz var.rotasyon yapacağım diye biranda tüm takımı değiştiriyor hoca.Gercekten bu sezon artık işkenceye dönmüş durumda.bir takım ancak bukadar berbat yönetilir.

Ergin Ataman'ı artık parkede görmek istemiyorum onu görünce zaten umutsuzluk başlıyor. 10 milyon bütçe ancak bu kadar kötü kullanılabilirdi. Bu takımı 1 devreden fazla izleyemeyeceğim. Ataman umarım bu maçtan sonra hatasını anlar ve artık istifa eder.

Takımda 9 yabancı varken bir tek Sinanın eline bakıyorsak haydi geçmiş olsun . İlk yari oynanan oyun midemi bulandırdı.Bu kadar ruhsuz ve dağınık olmayı nasil başarabiliyoruz .
Ataman'ın rotasyon kullanma özürlü olduguna bir kez daha emin oldum. Son top savunmasını diebler ile yapmak mükemmel tabi.

2 haftadır ışıltılar gördüğümüz takımdan eser yok maalesef. Önceki maçlarda hücumda nispeten işler yolunda gider iken savunma zaafı yüzünden yeniliyorduk. Savunma problemi devam ediyor, üstüne bu maçta hücumdada kilitlenmiş durumdayız. Sadece Sinan ve Dentmon'un birebirlerine kalmış durumdayız. Son yediğimiz basket ise takımın özeti aslında. Yazık gerçekten. Euroleague'de en çok dikkat etmemiz gereken sezonda herşeyi berbat ettik.

Kadın takımına bakın da örnek alın be reziller! Doğru düzgün bütçeleri bile yok ama yürekleri var..

Bir de erkek takımına bakın. Koçu ayrı berbat, oyuncuları ayrı ruhsuz! Takım diye bir şey yok ortada. Euroleague sizin neyinize? Size TBL bile fazla!

Yeryuzunde Zalgris'ten tek yarida 50 sayi yiyebilecek baska takim yok tum samimiyetimle soyluyorum. Yahu ligin en kotu hucum eden, kisitli takimi bu farkinda miyiz ?

Ergin Ataman'ın kenarda suratını buruşturmasından bıktım. Kendisine bu kadroyu zorla vermişler gibi davranıyor. Bu kadar riskli, uyumsuz ve yumuşak oyuncuyu bir arada kendisi seçmemiş gibi sürekli bir memnuniyetsizlik. Hayır zaten maç koptuktan sonra mola alıyor, onda da hiçbir şey anlatmadığı, set çizmediği sadece bağırıp çağırıp durduğu çok belli. Mental olarak iyice çöktü. Şu an ya herro ya merro şeklinde Schilb gibi hataları konusunda inatlaşıyor.

EL gidince de bizim hedefimiz değildi, ilk sene falan gibi yine konudan kaçacağı, diğer takımlarda şu kadar bütçe var gibi gündem değiştirmeye çalışacağı ve artık lige odaklanmalıyız, tek hedef şampiyonluk gibi gaz verici açıklamalar yapmasını bekliyorum.

O değil de adamları umutlandırıyoruz bu çıkış maçımız diye düşünecekler sonraki maç yine yenilecekler. Biz rahatız artık stresimiz kalmadı, amaç yok vs. yok. Artık Ataman'ın gitmesine de gerek yok Popovic gelse toparlayamaz. Geçmiş olsun.

Sallantıdaki Ülker'den sonra bir diğer rakip Zalgiris'in de moralini düzeltiyoruz çok şükür.

Ataman sayesinde EL'nin şamar oğlanına döndük.

Oly maçı da sadece anlık bir tepkiymiş onu anladık. Zaten bu mağlubiyetle Oly maçının da hiçbir anlamı kalmayacak.