• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:57
şu saatten sonra ergin atamanı savunanın Galatasaraylılığından şüphe ederim.

kapattım vallahi kapattım denicek söylenecek hiç bişey yok savunma, hücum düzen spacing rebo her alanda vasatın altındayız el seviyesinde olmayan tek takım biziz günlük oyunlarla içerde 3 4 maç kazanırız o kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2,5 periyot 60 sayı ya 60 sayı şu takım azap gibi azap.

Bu takım koçsuzda bu kadar oynar zaten bizde izliyoruz koçta sadece İZLİYOR!

Ne yapıyor bunlar yaaa

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

büyük koç molada hangi seti çizdi dersiniz. 15 sayılık bir basket gelir mi

aglanacak durumdayiz..

Rezil bir takımız.

ve daçka cskayı yendi. Hani bizim bilmem kaç küsür fark yediğimiz cska yı. Hayır yenilirsin de mücadele edersin. Biz de o yok ne yazık ki.

Bu ne yahu, takımı guardsız oynatıyor. Acilen görevden alınması gerek.

Takım cidden izlenmeyecek duruma geldi ne denir bilmiyorum.

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

butce dedin butce verildi, destek dedin kombineler alindi, her mac salon doldu.. ama bu butceyle bu kadro kuruldu uzerine kenarda gosterdigi tavirlar felan.. bence artik istifa zamani geldi

Ruhsuzlar ordusu.30 yiyinde gelin.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daçka kazandı. Acaba bir sonraki maçta hoca Daçka bizim seviyemizde değil der mi ?

şu oyun kurucusuzluk midemi bulandırıyor artık. arroyo zamanında skorer guard yoktu(jamont sakatlandıktan sonra) 2 senedir de point guard yok. izlemek yoruyor gerçekten artık.

Daçka maçına bakıyordum efsane oldu helal olsun adamlar yendiler CSKA'yı!! Biz mi ne yapıyoruz bir baktım 20 sayı fark yemişiz direk kapadım!! Basketboldan soğumaya niyetim yok ama üzülmeyelim hoca çıkar yumruk şov yapar kendimize geliriz!!

Oyle hemen pesin hukumlu olmayin, istatistik kagidina bakarak konusuyorsunuz takim bi otursun ergin hocamiz bize ne maclar kazanacak...

Bu kadar çok hücum ribaundu,bu kadar çok turnike verilir mi ya,ayıp be.

Ne oyuncularda nede Atamanda mücadele adına hiç bir gayret yok yazıklar olsun ! Yarı emekli Chuck Davis'in geçen seneki mücadelesi aklıma geldikçe deliriyorum. Koç dahil oyuncuların aldığı tüm paralara yazıklar olsun!
Umarım El yönetimi Finansal gereklilikleri yerine getirmediğimiz için radikal bir karar alır ve bizi turnuvadan atarda daha fazla rezilliğimiz çıkmaz.

Zalgiris bildiğin dalga geçiyor bizim takımla, bu kadar kötü bu kadar rezil bir takım olamaz. Yorum yapmaya utanıyorum...

Geri