Euroleague 7.Hafta | Zalgiris 87-75 Galatasaray

kapattım vallahi kapattım denicek söylenecek hiç bişey yok savunma, hücum düzen spacing rebo her alanda vasatın altındayız el seviyesinde olmayan tek takım biziz günlük oyunlarla içerde 3 4 maç kazanırız o kadar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ve daçka cskayı yendi. Hani bizim bilmem kaç küsür fark yediğimiz cska yı. Hayır yenilirsin de mücadele edersin. Biz de o yok ne yazık ki.

butce dedin butce verildi, destek dedin kombineler alindi, her mac salon doldu.. ama bu butceyle bu kadro kuruldu uzerine kenarda gosterdigi tavirlar felan.. bence artik istifa zamani geldi

şu oyun kurucusuzluk midemi bulandırıyor artık. arroyo zamanında skorer guard yoktu(jamont sakatlandıktan sonra) 2 senedir de point guard yok. izlemek yoruyor gerçekten artık.

Daçka maçına bakıyordum efsane oldu helal olsun adamlar yendiler CSKA'yı!! Biz mi ne yapıyoruz bir baktım 20 sayı fark yemişiz direk kapadım!! Basketboldan soğumaya niyetim yok ama üzülmeyelim hoca çıkar yumruk şov yapar kendimize geliriz!!

Oyle hemen pesin hukumlu olmayin, istatistik kagidina bakarak konusuyorsunuz takim bi otursun ergin hocamiz bize ne maclar kazanacak...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne oyuncularda nede Atamanda mücadele adına hiç bir gayret yok yazıklar olsun ! Yarı emekli Chuck Davis'in geçen seneki mücadelesi aklıma geldikçe deliriyorum. Koç dahil oyuncuların aldığı tüm paralara yazıklar olsun!
Umarım El yönetimi Finansal gereklilikleri yerine getirmediğimiz için radikal bir karar alır ve bizi turnuvadan atarda daha fazla rezilliğimiz çıkmaz.