Euroleague 9. Hafta | Galatasaray Odeabank 78-64 Barcelona Lassa

Bu maca birde Barcelona cephesinden bakalim . Eurolig'de Real madrid'e karsi evlerinde rencide edici bir maglubiyet aldilar . Bunu telafi etmek icin Galatasaray macı onlar icin muazzam bir firsat .
Gösterdigimiz savunma performansı ve yedigimiz sayı miktarı iştahlarını kabartıyor olmalı . Hatirlayin Zalgiris maci öncesi ' zalgiris sonuncu sırada , bu takımı yenemezsek zaten ne işimiz var eurolig'de ' diye hayıflanıyorduk. Peki ne oldu ? Zalgiris güle oynaya galip geldi ... Sert bir atmosfer olusturup Barcelona'yı ipekci'de maglup etmeliyiz.

Ayrica dentmon affedilmeli . Papaz her zaman pilav yemez. Emir ve Sinan ile nereye kadar ? Elimizde böyle bir potansiyel varken kadro disi birakmak ona degil bize zarar verir.

[video=youtube;N2uRhesKUSE]https://www.youtube.com/watch?v=N2uRhesKUSE[/video]
 
Barcelona'yı bu kadar eksik ve formsuz yakalamışken vurup geçmemiz lazım, son haftalarda Emir ve Pleiss'in rotasyona dahil olması Russ'un tamamen üstünün çizilmesi ve Daye'nin de az süre almasıyla daha iyi görüntü sergiliyoruz. 80 sayı altı yiyeceğimiz nadir maçlardan biri olabilir, gerek Barça'nın kısır hücum performansı gerek son maçlardaki savunma çabamız bunu sağlayabilir. Oleson, Perperoglu gibi isimlerin kariyer maçı oynamadığı, bizi kanser etmeyeceği, kazanacağımız maç olsun.
 
Yönetim fiyatları cok ucuz açıkladı biletixde yakinda çıkar satışa işi olan olmayan gitsin şu kötü Barcayi bulduk paramparça edelim haydi beyler Kapali gişe yapalım

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Biletix'in sitesinde biletler 30 liradan başlıyordu , haberi duyunca direk AVM'ye gittim fakat biletin daha sistemde gözükmediğini söylediler. Akşam bir daha denedim yine aynı cevabı aldım. Eve geldiğimde resmi sitemizinden 5 liradan biletlerin satışa çıktığını öğrendim. Umarım yarın bulurum bilet. Burda boşuna maça gelin çağrısı yapmamıza gerek yok herkes hangi takımımızın mücadele ettiğini , hangisinin etmediğini biliyor. Maçlar çakışmasa iki maça da giderdim lakin ortada bir tercih yapmak gerek ve herkes bu tercihin hangisi olması gerektiğini biliyordur !
 
Henüz 5 dk önce arkadaşıma biletix hesabımdan 11 Tl karşılığında temin ettim bileti, kalmayabilir bir an önce alırsanız sizin için iyi olur


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kısmetse saha içi 004'te olacam. Aynı yerde izleyecekler varsa tanışmak isterim.

Edit: Bursa maçı varmış. Ben de nasıl bu kadar kolay aldım bileti diyordum.
 
2 gün sonra maç var. Dentmon affedildi mi, edilmedi mi? Bu adam idmana, taktik çalışmalara katılmadan mı maça çıkacak? Affedilecekse bugünden çalışmalara başlaması gerek
 
Gecen hafta tarihlerinin en buyuk yenilgilerinden birini aldilar ezeli rakipleri karsisinda.
Bartzokas ciddi sekilde elestirilmeye baslandi. Pascual'dan sonra acaba dogru tercih miydi sorulari var.
Real Madrid hezimetini bir tarafa birakirsak, sezon basindan beri hucumda cok kisirlar ve kocun bir cikis plani yok gibi.
Rakibi kendi sayi ortalamasi civarinda tutabilirsek hucum potansiyelimizle bu maci kazanma sansimiz cok yuksek.
Umuyorum Dentmon mac saatine kadar affedilir ve bize galibiyeti getiren oyuncularin basinda gelir.
 
Barcelona tarafı bu maçı çıkış olarak görüyor. Çok ciddiye alacaklar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sinan - Dentmon
Schilb - Diebler - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Thompson - Ege
Tyus - Pleiss

Lutfen bu sefer kursakta kalmasin. Kazanalim su maci, kaldiralim kafayi.
 
Biletlerin 5 tl olması akıllı hamle. 30 tlden satışa çıksaydı 5 bini zor bulurduk hele de futbol maçı varken. Umarım maç içinde taşkınlık olmaz
 
Bu sezon ilk defa tükendi biletler, bu da 30 liranın taraftara fazla geldiğinin kanıtı. Bundan sonra 5 olmasa da 15-20 civarında fiyatlar Abdi İpekçi'yi doldurmaya yeter. :)
 
Kombineli arkadaşlarda gelirse tıklım tıklım salon olacak.Var olma maçımız..

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Üst