Euroleague 9. Hafta | Galatasaray Odeabank 78-64 Barcelona Lassa

Oynayacagimiz en rahat iç saha maçi olmasini bekliyorum. Zalgiris, Unics'i falan yenememe ihtimalimiz var ama bu maçi kazanamamamiz tamamen bu yorumu bana yedirme amaçli bir komplo olur.
Bizden bile daha daginiklar iki haftadir, eger Rice'a zaman tanimadan hucum kurmalarini geciktirirsek set uzerinden hiçbir sey uretemez haldeler.
 
Barca maça asılacak. Nasıl bir şans varsa adamların sakatları da dönüyor. Maçın sonuna kadar 5-6 sayı bareminde giden sonunda da Barca'nın kazanacğı bir maç bekliyorum
 
Biz de maça asılıcaz.Salon dolsun diye 5 lira yapıldı biletler.30 liradan kimse almaz diye acele etmedim çok pişmanım.Bizim için sezonun ikinci umut maçı.Ilkini iyi değerlendiremedik.Başka şans gelirmi bilmiyorum.
 
Üstüne bir de real deplasmanı, oo şampiyonluk.
Hocam 2 maç kazanmış durumdayız, 3 maç daha kazansaydık diyorsun. Önce bi f8 hayali kurdurtsun bize bu takım.

Yendigimiz takimlar Darrussfska ve Oly.

Zalgris ve Kizilyildiz bu iki takiminda cok altinda olan takimlar.

Potansiyelimizi kullanarak rahat kazanabilecegimiz maclardi sampiyon olurduk gibi birsey soylemedim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sinan-Dentmon
Diebler-Emir
Micov-Schilb
Daye
Tyus-Pleiss
Maç boyu bu isimlerden şaşmamalıyız çok aşırı rotasyona gerek görmüyorum,sıkı ve sert bir oyun çıkartıp kazanacağımızı düşünüyorum
 
Kızılyıldız maçını elimizle verdik resmen. Sonra Maccabi maçını da amatörce kaybettik. Zalgiris maçında telafi etme fırsatı ayağımıza geldi ancak kullanamadık. Bu son şansımız. Bunu da kaybedersek umutlarımız iyice azalır.

Yani Barça olabilecek en kötü durumda, biz yükselişteyiz, maç İpekçi'de. Daha ne olsun? Takım da kazansın bir zahmet. Ben kaybedeceğimizi düşünüyorum ama inşallah yanılırım.
 
Kombineyi kaybettim. Yenisi maca yetismedi. Salon onunde gişe acikmayacak sanirim. Karaborsaya kaldik ama sahte bilet vs durumu yaşar mıyım acaba?

Edit: adam 50 lira fiyat çekti. Elinde fazla bileti olanlar arkadaslar varsa haber eder misiniz?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maç Kadromuz: Emir, Micov, Tyus, Can, Thompson, Schilb, Pleiss, Daye, Sinan, Diebler, Dentmon, Göksenin.

Epey taraftar var dışarıda . Bu maçı almalıyız .
 
Belki iyi bir savunma takımı değiliz. Ama savunmada mücadele ettiğimiz zaman çok tehlikeli bir takım olma potansiyelimiz var.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst