Euroleague D Grubu

Rakoçeviç'ten bir cacık olmaz. Tabiki yerlerine oyuncular daha çok süre alacak eksik oynayacak değiller ya. Ancak Lavrinoviç gibi dışarı çıkıp üçlüğü atan bir oyuncu her zaman tehlikedir. Bizim için avantaj bunlar inşallah kazanır Avrupa basketbolunda sesimizi daha çok yüksek duyururuz.

mccalebb sakatlığı sebebıyle galatasaray macında oynayamayacak..sıenanın boylelıkle 3 onemlı oyuncusundan eksık cıkacak maca..umarım artık yenebılırız..

Ben de şimdi öğrendim. Fantazy challenge de yok. Sakatlanmış herhalde. Twitter dan okudum. Zaten oldukça formsuz bir dönem geçiriyorlar. Union a bile 65 sayıyı zor attılar. Bizde bana göre kötü bir süreçten geçiyoruz ama taraftarımızın desteği ile maçı alacağımıza inanıyorum. Hatta abartmış olabilirim ama 3. çeyrekte fark 15 lerde olabilir:D

mccaleb de yokmuş perşembe ama yine de çok tecrübeli,kaliteli bir takıma karşı oynuyoruz elbette hala favoriler bunu unutmamak lazım

Oha mccalebb-kaukenas-lavri yok mu şimdi? E yenmek farz oldu o zaman artık sienayı.. Malesef gelemiyoruz, prag üstü siena maçlarını izlemek çok keyifli olurdu ipekçide ama ne yapalım :(

mccaleb de yokmuş perşembe ama yine de çok tecrübeli,kaliteli bir takıma karşı oynuyoruz elbette hala favoriler bunu unutmamak lazım
Rakip hem formsuz, hem kolu kanadı kırılmış, bir de deplasmanda oynayacaklar, hala favori onlar mı ?
Eğer 3 kilit oyuncuları yokken ve form grafikleri inişe geçmişken, evimizdeki maçta biz hala onlar favori diyorsak kendimizi aşağılıyoruz, rakibin isminden korkuyoruz demektir.
Takımı en çok eleştirilenlerden biri benim ama "Bo" olmayınca Sieana'dan çekinecek bir yön bulamıyorum. Üstelik kendi evimizde de oynuyoruz. Kaukenas ve Lavrionovic de kaymaklı ekmek kadayıfı oldu. Perşembe günü Top 16'ya merhaba deriz, üstelik çok rahat bir şekilde...

Bu 3 oyuncu oynasaydı bence hem biz hem takım daha rahat oynayacaktık.Bu rahatlığı barcelona karşısında 14sayı geri düştükten sonrasına benzetebilirim.Takım kaybedicek birşey olmadığını anladı,taraftarı arkasına aldı ve maçın sonuna ortak oldu. Bu maçta öyle olucaktı.Sienaya burda yenilsek ne olurdu,önemli olan olimpiayı yenip işi bitirmek diyecektik geçicektik.

ama..........................

Bu 3 oyuncu sakatlandıktan sonra (özellikle kaukenas ve mc calebb bence bu takımın yüzde 70i ) artık sienayı kesin yenmeliyiz.Bu durumda takımda bir baskı yaratabilir ve maçı zorlaştırıcaktır.Ancak ben bu baskı durumunun bizim için ( özellikle top 16da ) iyi olucağını düşünüyorum.Çünkü orda her maç hedef maçı olucak bu yüzden bu baskılara alışmak lazım.

Rakip hem formsuz, hem kolu kanadı kırılmış, bir de deplasmanda oynayacaklar, hala favori onlar mı ?
Eğer 3 kilit oyuncuları yokken ve form grafikleri inişe geçmişken, evimizdeki maçta biz hala onlar favori diyorsak kendimizi aşağılıyoruz, rakibin isminden korkuyoruz demektir.
Takımı en çok eleştirilenlerden biri benim ama "Bo" olmayınca Sieana'dan çekinecek bir yön bulamıyorum. Üstelik kendi evimizde de oynuyoruz. Kaukenas ve Lavrionovic de kaymaklı ekmek kadayıfı oldu. Perşembe günü Top 16'ya merhaba deriz, üstelik çok rahat bir şekilde...

evet bence halen favoriler zizis,moss,stonerook,andersen,rakocevic bu oyuncular yine oynayacaktır ama normalden daha fazla süre alacaklar.Siena sistem takımı ama elbette eksikler onları çok kötü etkiler,yalnız şunu unutmayalım biz daha yeni bir takımız Euroleague için.Yine perşembe akşamı herkes(taraftar,teknik ekip,oyuncular) galibiyet için savaşacak ama olası bir yenilgide de hayal kırıklığı,kızgınlık olmamalı.O yüzden kendimizi galibiyet için şartlandırmamak lazım.Bunu söylemek istiyorum.Yoksa o takımdaki herkese çok büyük saygı duyuyorum ve bu ekip olduktan sonra hiçbir takımdan korkmam

Barcelona son 9 dakikaya 15,son 4 dakikaya da 9 sayı önde girip kaybetmiş.Siena yumurta kapıya dayandıktan sonra ekstra iki galibiyetle ikinciliği kaptı.Kazan'a üzüldüm doğrusu.Final Four yolunu ilginçleştirebilirdi Kazan'ın ikinciliği.