Euroleague D Grubu

sen en iyi kuraya göre yapmışşın bende en kötüye göre yapıyım o zaman nede olsa hayal dünyası..

A grubunda fbulkerinde 1. olma sansı diğerleri kadar var o zaman fener 1. olsun orda. O grubun 3.sü bize gelsin caja laboral diyelim B grubunun 2. gelsin bize yani panathinaikos C grubununda 1.si gelsin yani real madrid(geçiceklerdir maccabiyi) o zaman grup şu hali aldı:

Real Madrid
Panathinaikos
Caja Laboral
Galatasaray

şimdi bu grupta iki galibiyetten memnun olur musun??

yani yok çok şanslı olursak yada çok şanssız olursak diye değilde ortalama şansla çektiğimiz bir grupta 2 galibiyet olucaktır amacımız.
bak gördün mü bu grupta 3 veya 4 bitirmenin anlamsızlığını :) ben daha zor grupta yaparım orası sorun değil :)

CSKA
Maccabi
Olympiakos
Galatasaray

demek istediğim 3 ve 4 bitirmekten çok kuradaki şansımızın önemi.

bak gördün mü bu grupta 3 veya 4 bitirmenin anlamsızlığını :) ben daha zor grupta yaparım orası sorun değil :)

CSKA
Maccabi
Olympiakos
Galatasaray

demek istediğim 3 ve 4 bitirmekten çok kuradaki şansımızın önemi.
senin yaptığın grup daha zor degilde neyse :)
ortak paydada buluştuk katılıyorum kurada şans önemli totem yapalım :)

Pasalar ne yaptiniz yahu?

Step by step... Once bugunku Prokom macini kazanalim, onlari devre disi birakalim.

Su an sadece Top 16'ya kalma ihtimali olan bir takimiz.

Top 16'ya girdikten sonra kaçıncı olmanın pek önemi yok.Sonuçta rakipler değişmeyecek hepside kuvvetli olacak.Bizim için sadece oyunumuzu geliştirmek, oyuncularımızın tecrübe edinmesini sağlamak,takım performansını arttırmak daha önemli olacaktır.Özelliklede oyuncularımızı hermaç disiplinli ve istekli olmalarını sağlamak gerekir.NBA'den 1-2 yıldız oyuncu getirip rakip takımları bize karşı tedirgin bırakıp bizim oyuncularada ekstra güven ve hırs verebilirsek bence hiç ummadığımız bir yerlerde takımımızı görebiliriz.

Dün akşamki maç performansı haricinde düşünelim bir de. Pekoviçi sezon başında alabilseydik şimdi bu kadar mütevazı olur muyduk?
doğru diyosun o zaman zaza yerine nbaden başka bir oyuncu hatta 4 numara transferi yapılırdı ama pekoviç kendisi gelmek istemedi bizi partizanı eski takımını tercih etti doğal olarak. bence yinede başarıdır top16 ilk senede hem böylece bu sene hayatta gitmem Galatasaraya diyen oyuncular bu sefer düşüneceklerdir.

4'te4 yapacagımıza nedense inaniyorum bu takım bana güven veriyor nerde olurlarsa olsunlar savasacaklarını biliyorum.Kazani oyle boyle Sienayi taraftarla Unionu tecrübemizle Barçayıda iman gücümüzle yeniceğiz :)

unics i deplasmanda yenersek 4 te 4 yapabiliriz. çünkü son maç barcelona liderliği garantilemiş çıkacak rahat çıkacaktır. yeterki unics i yenelim. maç maç bakmak lazım. çıkacağımız en zor maça çıkıyoruz bence. unics kendi sahasında iyi oynayamayan bir ekip. biz ise deplasmanda daha rahat oyun oynuyoruz. bakalım ne olacak. zaza bu maçta oynayacak herhakde maçı alır zaza reis:D:D

Maç boyu alan savunması gibi bir durum olmaz,biz kendi savunmamızı doğru yapalım yeter.4.periyot başında belki 3-4 dklık güzel bir alan savunması yapılabilir.

siena zaten düşüşte. hareketli oynarsak ve şutlarımız girerse siena maçını alırız. ama şu an siena maçından ziyade en önemli maçımız unics maçı. unics maçı çok önemli. onlarda çok iyi savunma yapan bir takım ve son maçlarında çok formdalar. maçı ilk periyot koparabilirler. koparamazlarsa maç sonuna kadar dengede gider. şu an tamamen unics maçına odaklanalım:D

Olimpija-Siena maçı bitime 7:46 kala 53-53.Olimpija'ya da yenilin anasını satayım Top 16'ya kalmamız tehlikeye girsin.Biz size ne yaptık anlamıyorum ki.