Kredim az olunca Feldaine kumarını oynadım mecburen,30 dakika civarı süre alıyor,kimbilir belki bu hafta kariyer maçını oynar,bir umut,bir düşünce ....
bayram yalnız değilsin

Kredim az olunca Feldaine kumarını oynadım mecburen,30 dakika civarı süre alıyor,kimbilir belki bu hafta kariyer maçını oynar,bir umut,bir düşünce ....
Umarım öyle olur Tolga
Ayrıca ben Real'in yedeklerinin bu hafta iyi pr'ler getireceğini düşünüyorum,mesela S.Rodriguez krediside oldukça düşük,mesela J.Carroll,çünkü bu hafta real maçı erken koparabilir ve bu oyuncular daha fazla süre alabilir,tabi bunlar sadece varsayım,bir sürü etken var bakarsın - 5,6 'da gelebilir,çünkü bu oyunda 3 hafta kadronda tuttuğun oyuncu 3 haftada toplam 15 pr getiremezken çıkardığın hafta 20 pr getirebiliyor
Bu oyunda 4. senem, kesinlikle şaşmayan bir iki şey var hep oluyor; birincisi daha önce büyük takımda oynamış bir isim, görece daha zayıf bir takıma transfer olursa eski takımına hayatının maçını oynar. Bkz. Bourousis 'in oly maçı performansı.
Tam tersi küçük takımda parlayıp büyük takıma transfer olan oyuncu da eski takımına karşı kötü performans sergiler. Bkz. Mbakwe'nin Brose deplasmanı. Bunun gibi bir çok örnek gösterebilirim.
İkincisi ;most bought listesindeki oyuncular genelde o hafta kötü oynarlar. Gerçi bu sene göremiyoruz önceden ama tahmin etmek zor değil, luka babic bu hafta o listede kendisine yer bulacaktır muhakkak, ve ben de birkaç takımımda kendisine yer verdim. Aslında bu tür oyuncuları kadroya kesinlikle almam ama tüm takımlara j carterı almıştım. Fiyat olarak 55'in altında olup da iyi PIR getirebilecek oyuncu da yok gibi. Hal böyle olunca ben de en azından kredi getirir diye, bir de son aba liga maçında da 21 getirdiğinden ve ortalama 30 dk civarı süre aldığından babic'i bir kaç takımıma aldım, 10 getirirse çok mutlu olacağım.
Aldığım Spanoulis riskinden geri döndüm. Kadrolar belki biraz daha vasat gibi göründü ama risk almak için henüz erken. Hanga ve Babic serpiştirdim aralara. Benim için bu hafta 2 oyuncu çok önemli birisi Shved diğeri Rochestie. Bu 2 oyuncuya pek güvenemedim bu hafta ama çıkaracak sıra da gelmedi. Başa oynayan takımlarımda diğer oyunculardan memnumum açıkçası.
Şimdi çok ciddi ve değerli bir soru geliyor?
Yeni bir uzun alacak olsanız Mbakwe'yi mi Claver'i mi çıkarırdınız. ( NOT : Aldığım uzun 2 hafta kalacak yani Claver veya Mbakwe hangisi bu hafta kalırsa haftaya da kalacak büyük ihtimalle . 2 hafta toplamda Claver mi az puan alır Mbakwe mi ? )