Euroleague Fantasy Challenge (2015-2016)

Zebercet (Dünya 53.) : Teodosic, Heurtel / De Colo, Delaney, Shved, Bogdanovic / Ayon, Printezis, Randolph, Jankunas ( Vesely, Doellman OUT / Randolph, Jankunas IN)

Lloyd Daniels (Dünya 213.) : Teodosic, Rice / De Colo, Delaney, Shved, Elliot Williams / Ayon, Printezis, Melli, Bilan ( Llull, Spanoulis, Vesely OUT / Rice, E.Williams, Bilan IN)

Dünya 53. ye Bogdanovic yerine E. Williams'ı almayı istiyordum ama kredim yetmediği için alamadım, kredim Hanga'ya da yetmeyince Bogdanovic'de kalmayı uygun gördüm ve Dünya 53. de bu hafta sadece iki değişiklik yaptım.
 
İlk maçın çarşamba olduğunu farketmediğim bir hafta :) Kadro kuramadım, sadece bir takımda deneme amaçlı yaptığım değişiklik kalmış, bazıları eksik bile kalmış.
 
Bu hafta maçlar perşembe ama erken başlıyor, gene dikkatli olmak lazım.

bu kadroya benim param yada değişiklik sayısı yetmiyor ama, aşağıdaki isimlerden seçim yaparak iyi bir takım çıkartılabilir. Bunlara Ayon, Bou, Augustine i eklemedim. Sıralamayı da beklentilerime göre yaptım

G : Heurtel, Calathes, Llull, Dixon, Teodosic, Satoransky
SG/SF: Delaney, Elliot Willams, Bogdanovic, De Colo, Datome
PF/C : Randolph, Raduljica, Tomic, Miller, Printezis, Melli, Saric


650 civarı bir kredi yapıyor işaretli olanlar. Eksik kredimi tamamlayabilmek için Hickman, Janning, Gist, Jovic, Cedi, Kurbanov, Feldeine gibi isimleri düşünüyorum.
 
Willams, Randolph, Raduljica biraz can yaktılar bu hafta.
Ucuz isimlerde Hickman ve Jovic dışında bekleneni verdiler bence.

henüz .ok erken ama, gelecek hafta için Malaga-Fenerbahçe maçının yüksek skorlu geçebileceğini düşünüyorum, bu takımlardan oyuncu alacağım, Kuzminskas da bu hafta 20+ bekliyorum.
Zalgiris-Barca maçında da ev sahibi rahat olacak, Jankunas gözüme çarpıyor burada.
Diğer maçlarla ilgili bir karar veremedim daha.
 
Obradovic, dün akşamki maçtan sonra as oyuncuları dinlendireceğini söylemiş. Bu durumda Hickman, sloukas, kalinic, berk, melih, barış ve antic daha fazla süre alacak dmektir. Maçın savunma maçı olmayacağını düiünüyorum. Barış haricindekilerden bir iki isim seçip kadrolarıma almayı düşünüyorum. Bu sene en iyi derecem 180 li bir yerdi. Bir sürpriz yakalarsak belki saatimiz olur.

rahat maça çıkacak oyunculardan da almayı düşünüyorum, jankunas, ulanovas, cedi, wilbekin, redding gibi. Malaga, Fenerbahce, Efes ve Dacka rahat takımlar olacak gibi görünüyor. İlk gün sonuçlarına göre bu sayı artabilir de tabiki.
 
Son yıllardaki en ilginç fantasy takımı seçmesi olacak. En yüksek kredili oyuncuları aldıktan sonra bile 150'den fazla kredi kalıyor :)
GSBasket ligi sıralaması da şekillendi gibi
 
zaten pivotlar dışında yüksek kredili oyuncu da yok ki :)
Guardlarda ikinci oyuncu 23 kredili draper, sf de ise 39 kredili broekhoff :)
 
Bekojaan isimli kullanıcı ile aramda 20 puan fark var. Muhtemelen ligimizin bu yılki 1.si "bekojaan" olacak. Tek maç kaldı, farkın kapanması zor. Eğer sayfayı ziyaret ediyorsa bana ulaşsın lütfen; https://twitter.com/OgzhnGnbkn

2.ben ve 3.de Hakan Türk olacak gibi görünüyor. Son maçtan sonra ligimizi sıralarız. Hakan Türk de twitter adresini bana özelden bildirirse memnun olurum. Ligde ilk 3 sırayı twitter'dan duyururuz.
 
Bu yıl ligimide ilk 3 sıra;

1-bekojaan
2-Oğuzhan Günebakan
3-Hakan Türk
şeklinde oldu. Sayfaya yorum yazan herkese teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi Fantasy başlığı oldu. Önümüzdeki yıl tekrar Fantasy başlığında buluşmak üzere...

*bekojaan isimli kullanıcı bana ulaşsın lütfen (ödül)
*Gelecek yıl sınırsız takımla katılım olacak, şimdiden belirtelim.
 

Üst