oğuzhan birinci olmuşsun tebrikler
3 puanla geçmişsin beni ben de 4.olmuşum
demek ponitka 16 değil 19 yapsa ben birinci olacaktım
haha... saatin hayırlı olsun.

demek ponitka 16 değil 19 yapsa ben birinci olacaktım

çok iyi bir hafta oldu. ilk 25'de 3 takım. artık dinlenme zamanı![]()
benim de en çok dikkatimi çeken iki oyuncu Calathes ve Devin Smith.Hatta Calathes geçen hafta da dikkatimi çekmiş ama bir iki hafta daha öteleyip kredisinin düşmesini beklemeyi uygun gördüm..Calathes belki bir hafta daha beklenebilir.kendimi yine birdenbire gelecek haftanın oyuncularını araştırıp taraştırırken buldumhalbuki kahve koyup tadını çıkaracaktım.
tabii bunlar ilk izlenimler ama (sakatlığı vs. si var) az çok görünen köy de kılavuz istemiyor.
öncelikle gard bölgesi taraştırması:
- lull, calathes en çok gözüme çarpan. rice'dan beklediğimi alamadım. 2 hafta elimdeydi oysa 15 krediye mal oldu. wanamaker ve renfroe'lara dokunmayıp rice'ları satıyorum herhalde. calathes ve lull alacağım.
forvet bölgesi taraştırması:
- devin smith, devin smith, devin smith. alınacak en iyi oyuncu devin smith. kurtulanacak ilk isim ise singleton. tüm singleton'lar gidecek. ponitka'larda 15 tane olduğu için gücüm yettiğince elden çıkaracağım. devin smith'i aldığımda genel olarak kredi krizi yaşıyorum. öyle ki, 25-40 arası kredim kalıyor.
bu krediye: feldeine, haynes, mardy collins üçlüsünü kullanabilirim. can sıkıcı.
center bölgesi:
- kafa karışık. hiç dokunulmayacak gibi.
Augustine, Bourosis, Mbakwe ve Claver 4 lüsü mevcut herkeste olduğu gibi.
Augustine ve Claver gönderme konusunda kararsızım, Claver kredisi artacağı kesin ama Barca deplasmanında ne olur acaba? Haftaya Augustine vs Udoh karşılaşması var, ikisi arasında kaldım.
Augustine vs Udoh hatta Vesely
Claver vs Reyes belki Tomic
Fikirleriniz nedir?
Evet ilk 10'da 2 takıma alışmıştım. 16.sıra bu hafta biraz moralleri bozsa da haftanın 1.si olup saati kazanmam ekstra düzeltti ruh halimi. Çok fazla karamsar olmaya gerek yok haftaya inş tekrar atak edeceğim ilk 10'a. Geçen hafta önümüzdeki haftayı düşünüyorum demiştim ve asıl kadronun haftaya olacağını söylemiştim. Daha iyi bir kadroyla gelmeye çalışacağım . Bu hafta hafif bir yükseliş ; daha sonraki hafta daha sağlam adımlar atmayı planlıyorum.
Tolga Çıralı'ya öncelikle teşekkür ediyorum , bu yıl başlığı hareketlendiren şahıstır kendisi. Burayı takip edenler olarak keyif alıyoruz , tekrar teşekkürler. Dünya 19.takımında bence yanlış yapıyorsun ama. Şimdi tamamen çıkarımlarıma dayanarak kadronu tahmin edeceğim , lütfen doğru veya yanlış diye belirt .
Rice-Wanamaker
Rudy-Singleton-Ponitka-Delaney
Reyes-Mbakwe-Bourusis-Claver
Bence kadron bu şekilde oluşuyor. Delaney'i çıkar oradan ki kredi kazan derim , aksi halde çok sıkıntılı bir süreç başlar ve ilk 20den koşarak uzaklaşırsınDelaney - Singleton - Ponitka OUT .
hahben de onu diyecektim oğuzhan. delaney meselesi
delaney'i bu hafta ne yapsam hiç bilemedim ben. hatta ondan sonraki hafta da yunanistan'da. bir de bu kadroda rice yok ama daha beteri var: ragland
gerçi belki bu hafta tutulabilir ama calathes'i kaçırmaktan korkuyorum. kadro şudur:
Alex Renfroe- 56
Joe Ragland- 43
Fabien Causeur- 65
Mateusz Ponitka- 53
Alexey Shved- 59
Malcolm Delaney- 93
Jan Vesely- 57
Felipe Reyes- 52
Ioannis Bourousis- 87
Trevor Mbakwe- 55
ponitka kesin yolcu. ragland yerine de calathes hamlesi yapmak istiyorum. gidecek 3. isim üzerinde düşünüyorum:
- delaney
- causer
- sheved
GSBasket Ligi'nde ilk 4 hafta sonunuda puan tablosu şu şekilde oluştu :
1-OgzhnGnbkn - Cella Turcica - 653.7
2-mstfkyn - CARLO BRUNI - 650.8
3-semihGS89 - aslan yuvası - 649.3
4-farraige - letitbe - 631.8
5-uneremre - Obi-Wan Kenobi - 621.0
6-kosecki35 - zebercet - 620.9
7-OgzhnGnbkn - Dr.House - 619.5
8-ChoosenOne - BossAtaman - 615.3
9-combineson - DUMANEDER - 614.2
10-decoleite - deco male 80kg - 612.9
11-dixon52 - Dixonspor - 612.8
12-bekojaan - bekojaan - 610.9
13-kaanua - ThunderuA - 606.9
14-uneremre - Master Yoda - 606.7
15-dixon52 - Dixonspor3 - 600.6
hahben de onu diyecektim oğuzhan. delaney meselesi
delaney'i bu hafta ne yapsam hiç bilemedim ben. hatta ondan sonraki hafta da yunanistan'da. bir de bu kadroda rice yok ama daha beteri var: ragland
gerçi belki bu hafta tutulabilir ama calathes'i kaçırmaktan korkuyorum. kadro şudur:
Alex Renfroe- 56
Joe Ragland- 43
Fabien Causeur- 65
Mateusz Ponitka- 53
Alexey Shved- 59
Malcolm Delaney- 93
Jan Vesely- 57
Felipe Reyes- 52
Ioannis Bourousis- 87
Trevor Mbakwe- 55
ponitka kesin yolcu. ragland yerine de calathes hamlesi yapmak istiyorum. gidecek 3. isim üzerinde düşünüyorum:
- delaney
- causer
- sheved