Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Schilb Micov maşallah nazar değmesin. Bir de Wana-Heurtel değişikliği yapmasaydım hafta benim adıma güzel geçecekti.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
pleiss fena patlayacak gibi. ama muhtemelen %90 kadroda vardır üst sıralarda, dolayısıyla cok birşey farketmez diye umuyorum :) bari 4-5 yapsa bir şekilde ama uykulu gibi oynuyor
 
De Colo riskini almamıştım iyi ki de almamışım ama maalesef çoğu kişi de olduğu gibi Pleiss vardı.Schilb i ise kimse de yokken güvenip 21 den almıştım,o günden beri 1 maç hariç yüzümü kara çıkarmadı.En çok alınanlar listesine baktığımızda Doncic-Ayon-Jackson var,Larkin-Teodosic de en çok satılanlar listesinde bu da haftanın düşük puanlı olacağını gösterir.İnterbasket te de gördüğüm kadarıyla herkes perişan durumda bu hafta
 
Teodosic???
Larkin-Teodosic guard ikilisi yerine Doncic-Colom (Jackson) aldım. Randolph da tuz biber oldu. SG-SF'ye dokunamadım. İki guard da oynadı. Ters köşe oldum bu hafta.
 
Teodosic- de colo- larkin sakatlandı-oynayacak karmaşası herkesin planlarını dağıttı. Bu karmaşada sakin kalabilenler için iyi bir hafta oldu. Puanlar genel olarak çok yüksek değil.
 
son dakikalarda randolph'un sakatlığını öğrenip kuzmic yerine ayon'u almam de colo'suz tek takımımı haftanın 1. liğinden etti:/ 225 puanla 4.sırada kaldım.
 
Buyılki talihsizliklerin son halkasına da Teo çıkıp De Colo almayı ekledim. Cidden şaka gibi. Hafta boyunca antremanlara çıkan, Eurochoops'un oynayacak diye haber yaptığı, asistan coach Middleton'ın "oynamasında bir sıkıntı yok, hafta boyu beraber çalıştı" dediği De Colo oynatılmadı ve kadrom katloldu. Dunston-Ayon ikilisi de güzel tüy dikti.

Bu yıl bu tip sakatlık haberleri ve 100.sıralarda dolanmam dolayısıyla pek keyfim yok oyunda. Yani 3 senedir ben ilk 20'lerde dolanıyordum, bu yıl bu tip belirsizlikler ve birkaç oyuncudaki inadım beni gerilere attı. Takımlarım 100-140 arasında, kredileri de 667 falan sanırım. Yani kredi de kasamadık bu yıl. Devam edeceğiz zorlamaya ama bu yıl için pek umudum yok. Çünkü havuz çok dar ve herkes belirli oyunculara yöneliyor. Şans faktörü eskisinden daha önemli halde. Teo ve De Colo döndüğünde yüksek kredililer avantajı bir tık alacaklar diye düşünüyorum.

Şimdi gireceğimiz hafta için de yüksek skorlar bekliyorum. Düşük yapan takım epey geri atar bana göre. 180-190 civarından aşağıya düşmemek gerekecek bana kalırsa.
 
Bu hafta işlerim de çok yoğundu, habire sakatlık haberleri söylentileri geldi, arada ne yaptım ne ettim bilemez hale geldim, sonuca bakınca anlayabildim ne yaptığımı, tabir yerindeyse tam anlamıyla tüy dikmişim...
Güvendiğim Causeur iyi getirdi sma Kredi açmak için aldığım Walters, Green gibi riskler tuttu ama Ayon, Dunston, Weems, Goudelock, satamadığım Datome, son zamanlarda satmayı düşündüğüm ama alternatifini bulamadığım Spanoulis sağolsun ciddi darbe vurdu. Bu hafta da sıkıntılı olacak, Türkiyede olduğum için günler daha yoğun geçiyor, 2 maç haftasında iyice dağılabilirimde...
 
Ben yarıştan koptuğum için fazla özenle bakmıyorum artık. ( Özenle baktıkta ne oldu sanki :). Lanfford ve Colo su olanlar arayı açtı gittiler)
Yalnız bu hafta Pleiss ucuz ve puanı olacak diye takımlarda tutmama rağmen en iyi haftamı geçirdim. Pleiss +15 leri yapsa ki sakat olmasa Radu ya karşı yapabilirdi 200 lere yaklaşacağım bir hafta olacaktı.
Langdord u zannedersem Real Madrid deplasmanı öncesi çıkıp, Spa ya döndüğümden beri fark açıldı gitti. Onu alabilmek içinde 1-2 düşük puanlı oyuncuya yönelmiştim. (Micov ve Higgins ) Spa, ondan sonra istikrar tutmadı ama Kazan kötü de olsa Langford +25 lere devam etti.
 
Ekli dosyayı görüntüle 921

Şu takım 2 hafta önce genelde net 400'dü. Düşe düşe 1.500'lere kadar düştü, 2 haftadır dokuna dokuna nihayet eğrisini doğrusuna denk getirdim bu hafta. Augustine şayet 15+ getirebilirse ciddi manada umudum var. Diğer 4 oyuncudan 100+ geleceğine inanıyorum. 2 hafta üst üste birinci neden çıkmasın. Göreyim bakayım.

Augustine derken Pleiss'a tosladık. 194 ile kapattık haftayı 234 ile gitmiş birincilik, yazık oldu.
 
langford ve teodosic'in yokluğunda felaket düşük puanlı bi hafta olacaktır genel olarak bence. keza öyle über performans gösteren biri de olmadı


bu arada takımımda Langford ve Teo vardı onlar olsaydı bu hafta iyi bir sıçrama yapacaktım..Sorun şu ki bu haftaki 2. maçlar öncesinde bu ikisini çıkıp çıkmamakta kararsızım..Teo oynayabilirde Langford da durum nedir bilmiyorum..
 
calathes
heurtel

schilb
papanikalaou
langford
singleton

claver
pleiss
udoh
vesely

ne yapmamı önerirsiniz bu kadroya bugün

Vesely ergenini cska maçında hackleyeceklerini düşünüyorum, normal bir basketbolcu olsa o finali düşünüp efsane bir maç çıkarır ancak bunda o karakter yok. Sinan sloukasın önünü açsın da temiz alley-oop pası alayım diye bizim maçı bekler o.

Heurtele genel olarak çok güveniyor gibisin, sürekli kadronda var. Yerine benzer fiyatlara çok çok iyi bir alternatif de yok açıkçası.

Schlib-pleiss ikilisinde ısrar etmeyi devam ettiriyorum ben, birini çıkarmak istersen de bu schilb olsun bence, hem ucuza güvenilebilecek uzun adam bulmak daha zor, hem de pleiss orta vadede(20.haftaya kadar) 50-55 krediye yükselecektir diye düşünüyorum. Bu süreçte sana bir hafta kaybettirse bile ertesi hafta telafi eder. Milano maçında bileğinden sakattı, iyileşmiş gözüküyor, tyus da yavaştan formuna dönerken güzel bir rekabet izleriz orada.

schilb yerine önerdiğim isim fridzon, hiç dikkat çekmese de çok istikrarlı 13-14ünü yapıyor. Bir de datomeyle eşleşirse sağlam bir gece geçirebilir.
vesely yerine de almaktan bıkmadığımız tomici öneriyorum, haftaya yerine adam ararsın muhtemelen ama, geçmişi aldırıyor adamı, son 2-3 haftaya kadar ha bu hafta patlayacak dediğimiz datome gibi
 

Üst