Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Ben de bu sezon Ante Tomic'i ilk defa kadroya aldım, hatta sürekli kaptan yaptığımız De Colo, Shved, Calathes gibi oyuncuların çok iyi getirmeyeceğini düşünüp Tomic'i kaptan da yaptım ama kadroda yok, bu sezon özellikle bir kaç hafta bu şekilde çok puan kaybettim, gerçek şu ki biraz şans da lazım

Benim ilk takımım bu hafta tam anlamıyla felaketti.Zaten risk almak gerekiyordu ben de hiç düşünmeden aldım riskleri ama hiç düşündüğüm gibi olmadı.Pierre Jackson'u kaptan yapmıştım sadece 11 dk oynadı ve 2 aldı.Goudelock -7 aldı az daha zorlasa rekor kıracaktı.Gist 5 say say bitmiyor.Bu takımda Spanoulis ve Milutinov dışında çift haneye çıkan yok nerdeyse.Neyseki 2.takımımı herkeste olan oyuncuların yanına Rubit,Spanoulis,Milutinov gibi isimleri ekleyerek kurdum ve Rubit dışında iyi getirdiler sayılır.Haftaya yine risk almaya devam edicem benim için çok bir şey değişmez belki ama biraz daha üst sıralarda işler kızışacak.Rotasyona gidecek çoğu takım ve sürpriz isimler çıkacak.

bu ikili haftayı cidden çok şanssız geçirdim..Gist beni büyük hayal kırıklığına uğrattı..Üstelik Printezis i satıp almıştım ilk maçlarda..Hemen tekrar Printezis e geri döndüm..Tomic i bende alacaktım ama 3 değişiklik hakkımı kullandığım için ona sıra gelmedi 2. maçlar öncesinde...Campazzo nun son haftalardaki gibi getirmeyeceğini biliyordum çünkü Doncic geri döneceği için Nedovic i tercih ettim ve kazançlı çıktım..Yine de ilk hafta kötü ikinci hafta da daha iyi getirdiğim için genel sıralamada yerimde saydığım bir hafta oldu..Zaten sezon bitti bu saatten sonra çokda bi sıçrama yapmak çok zor.Yinede kaptan seçimi ve sürpriz isimler ile bir kaç basamak daha yukarı çıkılabilir..

Haftalar sonra kadro yaptım, onda da Vesely hastaymış, oynamıyor. Bilsem Ayon alırdım bir takıma. Diğerinde utility de Gudaitis var, onu pivota alıp opsiyonlarımı artırabilirdim.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mutlaka değiştirilecektir. Sonuçta kadrolardan bir sürü oyuncu çıkacak. Simon, Weems, Rochestie, Gudaitis, Micov, Theodore, P. Jackson, N. Cole, D. Thomas, D. Wright, Tubbit, Nedovic, Augustine...

Nasıl açıklanacak ve hesaplanacak bilmiyorum ama playoff lar ve f4 için de ayrı ödüller olacak. Tekrar motive olmak için iyi bir sebep olabilir. Hatta her turun kazananı için bile varmış. Ben son 2 haftayı euroleague tv den izledim, performansı fena değil. Tabi telefona /tablete periyod bilgileri 1 2 dakika önceden gelebiliyor o ayrı.

https://fantasychallenge.euroleague.net/#help/prizes

1st Place in Playoffs and Final 4
Grand Prize TBC
Team Jersey signed by Winning Team of EuroLeague 2017-18
EuroLeague official Spalding basketball Final Four Edition
2nd Place in Playoffs and Final Four
Grand Prize TBC
EuroLeague official Spalding basketball Final Four Edition, signed by Winning Team of EuroLeague 2017-18
3rd Place in Playoffs and Final Four
Grand Prize TBC
EuroLeague official Spalding basketball Final Four Edition
Round Winners
EuroLeague TV Subscription for 2018-19 Season

TBC lerin ne olacağını bilmiyorum, ama basketbol topu biraz dandik bir ödül gibi geldi bana, hele de hafta birincilerine yıllık abonelik verilirken :)

Bu hafta, Cska-Kızılyıldız ve Fenerbahçe-Malaga maçları amaçsız maçlar. Sürpriz isimler çıkabilir.

Geçen hafta elimde patlayan Vesely leri ve bu hafta fazla aure almayacağını düşündüğüm De Colo ları cikartip Voightman ve Granger aldım. Birde fantezi olsun diye Jason Thompson, Ahmet ve Bolden i aldım 1-2 takıma.

GSbasket ligi gözkmüyor. Sanırım maçlar bitince bugünkü, sistem yeni bir lig kurmayı teşvik ediyor ama yarın da maçlar var neden acaba sapıttı sistem yeniden? Sizde ligler gözüküyor mu acaba? Bu arada Fb ve Pana maçı çok keyifli geçti. iki maç ta uzatmaya gitti.

Oyunda var bir sıkıntı.
Takımların bazılarının skorları da görünmüyor.
Bu arada umarım, Nedovic, Sloukas, Fridzon, Gudaitis, Waczynski kombinasyonu yoktur hiçbir takımda :)

Maçlar yarın başlayacak sanıyordum, hiç bir değişiklik yapmadım önemli takımlarımda..

Maçlar yarın başlayacak sanıyordum, hiç bir değişiklik yapmadım önemli takımlarımda..

Ben de tüm takımlarımda değişiklik yaptığımı sanıyordum ama en yüksek puanlı 2.takımımda play-off dışı kalan 3 oyuncu dahil hiç bir değişiklik yapmamışım gözüküyor. Normalde maçlar başlamadan sakatlık falan varsa son bir kez bakardım ama unuttum. Bence yanlışlık oldu ama şikayette edemeyiz. Kaldı böyle:(

Tüm sezon ortalama bir performans sergiledikten sonra play-off'lar geldiğinde gerçek gücümü göstermişim. Demekki takımlarım play-off takımı:) En düşük puanlı dolayısıyla 12.91m bütçeyle en düşük kalitede olması gereken takımımla 192.7 puan toplayarak Dünya klasmanında 131. , gsbasket classic liginde de 1. olmuşum ilk kez.1. takımım ise 1051. olmayı başarmış(gsbasket classic'te 3.). Önceki postta bahsettiğim 3 oyuncusu play-off'ta olmayan takımla bile 116.7 almışım. Değişiklikler onaylansaydı onunla da ilk 200 yapardım muhtemelen. Play-offlar için ayrı bir sıralama yaparlar umarım. Yoksa hiçbir şeye yaramayacak:)

De Colo sakatmış.
Thomas Robinson, Shved, Mulitinov, Sergio Rodriguez, Wanamaker, Sloukas, Nunnaly-Melli-Datome-Guduric den birisi, Spanoulis, Hunter, Vesely aklımdaki isimler.
Calathes ve James zaten herkesin aklındadır. Doncic den şüphelyim. Shengelia sezon boyunca 4 kere 10 dan az pir yapmıi, onlar da 8 ve 9.
Özellikle Thomas ve Wanamaker fiyatları sebebiyle de çok cazip görünüyorlar.