Campazzo alanlar yaşadı. Var mıdır acaba? Triple double yapacak nerdeyse.
Yeni format bir çok insanı kaçırdı bu sezon. Seneye devam etmesin.
Ben oynamayı bırakmadım ama bu sezon formattan dolayı takımların çok biribirine benzemesi insanları biraz soğuttu. Artı galiba forumun müdavimleri ve sürekli başa oynayanların yeni formatla istedikleri performansa ulaşamamalarıda oyunu bırakmalarını sağladı..Üst sıralarda görmeye alıştığımız isimler yerini uzun süredir bir kişiye (Zeynep Emir) bırakınca pes dediler galiba..Neyse oyunu bence nba fantasy formatına getirmek daha mantıklı olacak..
Bu arada Bayça Oral ı tebrik ederim ısrarla forumdaki bu bölümü ayakta tutmaya çalışıyor..Takımımı kurdum ama sakatlıklar çok canımı yaktı..Gist veya Gill arasında kararsız kaldım..
Ben oynamayı bırakmadım ama bu sezon formattan dolayı takımların çok biribirine benzemesi insanları biraz soğuttu. Artı galiba forumun müdavimleri ve sürekli başa oynayanların yeni formatla istedikleri performansa ulaşamamalarıda oyunu bırakmalarını sağladı..Üst sıralarda görmeye alıştığımız isimler yerini uzun süredir bir kişiye (Zeynep Emir) bırakınca pes dediler galiba..Neyse oyunu bence nba fantasy formatına getirmek daha mantıklı olacak..
Bu arada Bayça Oral ı tebrik ederim ısrarla forumdaki bu bölümü ayakta tutmaya çalışıyor..Takımımı kurdum ama sakatlıklar çok canımı yaktı..Gist veya Gill arasında kararsız kaldım..
Ben de oynamaya devam ediyorum ama işi fantastik hale getirdim iyice birkaç haftadır.Sıralamada ligde 1. dünya genelinde 96.ydım.Sonra 96. olsam ne olur 200.olsam ne olur diyerek risklere devam ettim Shved-De Colo'yu falan çıkardım Doncic de olmayınca iyice sürpriz hamleleri kovalıyorum.Tabi geçen hafta pek yaramadı bu hamleler ve 160 a geriledim.Bu sezon risk almadan yaşayamaz oldum resmen herkesle aynı kadroları kurmak istememem buna yol açtı.Geçen sene dünya genelinde 38.bitirmiştim bu sene geri kalan bölümde çok aşırı bir patlama yaptığım hafta olmazsa 100-200 civarlarında dolaşıp bitiricem gibi gözüküyor.
Bugün 27.hafta maçları başlayacak olmasına rağmen halen değişiklik yapamıyoruz. Fantasy ekibi de boşluyor anlaşılan oyunu
H2H liginin formatında play-off yok herhalde. Olsa güzel olurdu. Ama bu durumda ligleri 16 kişiyle sınırlarlardı muhtemelen. Şimdi benim ligim 34 haftadan oluştuğu için play-off haftalarıyla ancak biter gibi gözüküyor.
Teşekkürler, 78. olmuş bu hafta ama genelde pek bir iddaası yok malesef boş geçtiğimiz haftalar sebebiyle. Geçen haftalarda Doncic ve Shengelia yi çıkartmış olsaydım Ulanovas yerine Datome yi de alabilirdim. Birazdan kadroda değişiklik yapacağım. Ulanovas-Jankunas ve Malcolm Thomas/Dunston dan birisini değiştirmeyi planlıyorum ama yerlerine kimi alacağıma bakmadım daha.Ayhan beyi tebrik ederim, Alex De Souza isimli takımıyla sanırım 235 puan almış bu roundda. Sanırım epey yukarlarda bitirmiştir bu roundu.