Euroleague Fantasy Challenge (2017-18)

Zeynep Emirin Maccabisine yine yenildik. Hem de shengelia onda eksik olmasina ragmen. Bir adam fazla olmama ragmen kazanamadim. Zeynep Emir foruma hic yazmiyor. Keske yazsa . Cok isabetli secimleri var.

Evet yine ben, kimse yazmıyor bu alana, herkes bıraktı oynamayı sanırım. Bence bu seneki format ta biraz bunu getirdi, Takımlar birbirine benziyor hep.Birheyecanı kalmadı tamam ama ben yine de oynamaya devam ediyorum ısrarla. Bu hafta da hala oynamaya devam edenler varsa benim gibi, Salı günü takımlar kurulacak. Yani Salı'dan önce daha doğrusu. Maçlar Salı başlıyor. UNutmayın.

Yeni format bir çok insanı kaçırdı bu sezon. Seneye devam etmesin.

Yeni format bir çok insanı kaçırdı bu sezon. Seneye devam etmesin.

Herşey kötü değil ama oyuncu sayısı az. Ve yedeklerin bir işlevi yok. Seneye yedek olmadan 10 kişi yaparlarsa daha zevkli olacaktır oyun. Takımlar hep birbirine benziyor. Takımların değerleri birbirine yakın. Oyuncu seçimleri de aynı oluyor. Bundan dolayı da kimse oynamak istemiyor.

Ben oynamayı bırakmadım ama bu sezon formattan dolayı takımların çok biribirine benzemesi insanları biraz soğuttu. Artı galiba forumun müdavimleri ve sürekli başa oynayanların yeni formatla istedikleri performansa ulaşamamalarıda oyunu bırakmalarını sağladı..Üst sıralarda görmeye alıştığımız isimler yerini uzun süredir bir kişiye (Zeynep Emir) bırakınca pes dediler galiba..Neyse oyunu bence nba fantasy formatına getirmek daha mantıklı olacak..

Bu arada Bayça Oral ı tebrik ederim ısrarla forumdaki bu bölümü ayakta tutmaya çalışıyor..Takımımı kurdum ama sakatlıklar çok canımı yaktı..Gist veya Gill arasında kararsız kaldım..

Oyunun ilk çıktığı 2004-2005 sezonundan beridir bilfiil takip edip oynayan bir basketbolsever olarak bu sene performans düşüklüğü nedeniyle değil de yıllardır oyun ile ilgili duyduğum heyecanı bu sene yakalayamadığım için daha 2. ya da 3. haftadan oyunu bıraktım. Ne formatını anlayabildim, ne de sistemini; oyun bu kadar kafa karıştırıcı ve anlamsız olmamalıydı. Bana kalırsa bu sezon çok ilgi kaybettiler ...

Ben oynamayı bırakmadım ama bu sezon formattan dolayı takımların çok biribirine benzemesi insanları biraz soğuttu. Artı galiba forumun müdavimleri ve sürekli başa oynayanların yeni formatla istedikleri performansa ulaşamamalarıda oyunu bırakmalarını sağladı..Üst sıralarda görmeye alıştığımız isimler yerini uzun süredir bir kişiye (Zeynep Emir) bırakınca pes dediler galiba..Neyse oyunu bence nba fantasy formatına getirmek daha mantıklı olacak..

Bu arada Bayça Oral ı tebrik ederim ısrarla forumdaki bu bölümü ayakta tutmaya çalışıyor..Takımımı kurdum ama sakatlıklar çok canımı yaktı..Gist veya Gill arasında kararsız kaldım..

Bir diğer sebep de mobil uygulaması yok, sen üzerinden de bana pratik gelmiyor. Işler hep yoğundu ama telefondan, tabletten iş çıkışı arabada, evde sofrada vs birşeyler yapıyorduk. Şimdi hiç imkan olmuyor.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ben de bu seneki uygulamadan rahatsızım. Aynı takımları görmek kimseyi memnun etmiyor ama yine de bırakmak istemiyorum . Hala devam ediyorum. Nitekim bırakan bir sürü kişi oldu, oyundan da soğuttular resmen. Cep uygulaması da sıkıntılı. Ama şimdi yükselmek daha da kolay gibi duruyor. Zeynep Emir'i gerçekten merak ediyorum ben de diğer herkes gibi. Bizim forumdan birisi olmamasından dolayı sanırım buraya yazmıyor. Kendisi epey yukarılara tırmandı. Tek eksikle bile geçen hafta beni yendi H2H liginde. Aslında H2H ligi filan güzel yenilikler ama yedekler işi bozuyor. Hangi akla hizmet onların puanlarını oyuna eklemezsin? Ya da yedeğe ne gerek var? Seneye 10 tane oyuncu olsun yedek olmasın daha mantıklı olur. Ama yine de ben takip etmeye devam edeceğim zaten şurada 4 hafta kaldı. Umarım seneye hepimiz daha iyi şartlarda rekabet edebiliriz. İlgi de az olmaz çünkü bu sene çok kişiyi kaybettiler malesef.

Son düzenleme:
Ben de oynamaya devam ediyorum ama işi fantastik hale getirdim iyice birkaç haftadır.Sıralamada ligde 1. dünya genelinde 96.ydım.Sonra 96. olsam ne olur 200.olsam ne olur diyerek risklere devam ettim Shved-De Colo'yu falan çıkardım Doncic de olmayınca iyice sürpriz hamleleri kovalıyorum.Tabi geçen hafta pek yaramadı bu hamleler ve 160 a geriledim.Bu sezon risk almadan yaşayamaz oldum resmen :) herkesle aynı kadroları kurmak istememem buna yol açtı.Geçen sene dünya genelinde 38.bitirmiştim bu sene geri kalan bölümde çok aşırı bir patlama yaptığım hafta olmazsa 100-200 civarlarında dolaşıp bitiricem gibi gözüküyor.

Ben de oynamaya devam ediyorum ama işi fantastik hale getirdim iyice birkaç haftadır.Sıralamada ligde 1. dünya genelinde 96.ydım.Sonra 96. olsam ne olur 200.olsam ne olur diyerek risklere devam ettim Shved-De Colo'yu falan çıkardım Doncic de olmayınca iyice sürpriz hamleleri kovalıyorum.Tabi geçen hafta pek yaramadı bu hamleler ve 160 a geriledim.Bu sezon risk almadan yaşayamaz oldum resmen :) herkesle aynı kadroları kurmak istememem buna yol açtı.Geçen sene dünya genelinde 38.bitirmiştim bu sene geri kalan bölümde çok aşırı bir patlama yaptığım hafta olmazsa 100-200 civarlarında dolaşıp bitiricem gibi gözüküyor.

Mehmet risklere aynen devam. Takip ediyorum. Zaten son kale kaldık şurada. Son 4 hafta ne kadar yükselsen kardır. Ben de Doncic, De Colo çıktım geçen hafta fena da olmadı. Shengelia da sakatlandı zaten. Campazzo çok iyi bu aralar onu aldım. Dün iyi getirdi. Ama malesef Calathesi kaçırdım. O daha yüksek getirdi 34 PIR. SÜpriz atlara oynamak daha mantıklı. Ben de 200 lerde filanım. Sürekli bir inip bir çıkıyorum herhalde buralarda bitircem. Umarım sen de ilk 50'ye girersin. Bari kalan sağlar bizim olsun. :)

Son düzenleme:
Bugün 27.hafta maçları başlayacak olmasına rağmen halen değişiklik yapamıyoruz. Fantasy ekibi de boşluyor anlaşılan oyunu:)

H2H liginin formatında play-off yok herhalde. Olsa güzel olurdu. Ama bu durumda ligleri 16 kişiyle sınırlarlardı muhtemelen. Şimdi benim ligim 34 haftadan oluştuğu için play-off haftalarıyla ancak biter gibi gözüküyor.

Bugün 27.hafta maçları başlayacak olmasına rağmen halen değişiklik yapamıyoruz. Fantasy ekibi de boşluyor anlaşılan oyunu:)

H2H liginin formatında play-off yok herhalde. Olsa güzel olurdu. Ama bu durumda ligleri 16 kişiyle sınırlarlardı muhtemelen. Şimdi benim ligim 34 haftadan oluştuğu için play-off haftalarıyla ancak biter gibi gözüküyor.

Biz boşladık, ekip bizden de çok boşlamış anlaşılan. Eskiden inceleme falan yapardım, şimdi ilk gözüme çarpanı alıp çıkıyorum. Bu arada, H2H'de kaç kişi olursa olsun 30. hafta itibariyle lig bitiyor. Diğer ligler Final Four maçları dahil devam edecek.

Ekleme: An itibarıyla açıldı.

Son düzenleme:
Ayhan beyi tebrik ederim, Alex De Souza isimli takımıyla sanırım 235 puan almış bu roundda. Sanırım epey yukarlarda bitirmiştir bu roundu.

Ayhan beyi tebrik ederim, Alex De Souza isimli takımıyla sanırım 235 puan almış bu roundda. Sanırım epey yukarlarda bitirmiştir bu roundu.
Teşekkürler, 78. olmuş bu hafta ama genelde pek bir iddaası yok malesef boş geçtiğimiz haftalar sebebiyle. Geçen haftalarda Doncic ve Shengelia yi çıkartmış olsaydım Ulanovas yerine Datome yi de alabilirdim. Birazdan kadroda değişiklik yapacağım. Ulanovas-Jankunas ve Malcolm Thomas/Dunston dan birisini değiştirmeyi planlıyorum ama yerlerine kimi alacağıma bakmadım daha.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Bu sene ilk kez DeAndre KANE'i H2H ligindeki 1.takımımın kadrosuna aldım onda da kariyer maçını oynayacağı tuttu adamın(34PIR):) Ancak aynı maçta Nick CALATHES abimiz saolsun aldığımı geri götürdü!

Son düzenleme: