EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Calathes, uygun fiyatı nedeniyle Shengelia ve Mike James'ten sonra kadrolara en çok alınan 3. oyuncu (geçen hafta itibarıyla). Hem yunan kullanıcı çokluğu hem de muhtemel değerinin üç hafta sonra 0.99' dan 1.50'ye çıkacak olması nedeniyle bu hafta da birçok kadroda olur.

Sakatlıkları saymazsak oyunda beni en çok bozan nokta kaptan seçimi. Davies 39,38,12,33 yaptı son 4 hafta ve 12 bende kaptan olduğu haftaydı. Higgins keza öyle. Kadromda en düşük alan iki oyuncudan biri kesin kaptanım oluyor. İnsan kendi kadrosunda olan bir oyuncu, sırf kaptanı değil diye blok yesin, hücum faul yapsın diye bekler mi. Ben bekliyorum. serbest atış kaçırınca falan seviniyorum. Yazımı Tülay cover ile bitireceğim:

Shveeed. dön geri gel.
2.65 kredinle, eski formunla gel nolursun.
Gel de kaptanım olur, nolur.
Nolursun Shved, sensiz yapamıyom.
 
O kabak Nick Calathes'i sececegime giderim pazardan bal kabagi secer ve tatlisini yaparim :)

Bu arada Hakan Bey hatirlatmis Tülay yakarisini, acaba ne oldu döndü mü Tülay :)
 
GSBasket h2h de khan1905 rakibim, KAdrosunda Wolters ve Gill var. Ya bırakmışı oynamayı, ya da unutmuş Hakan bey???(Hakan Lafçı bu arada çok fazla Hakan var =)
 
Ben alacaktım ama oynayıp oynamayacağını dair bilgi bulamayınca risk almak istemedim.
Sonradan oynayacağını okudum ama değişiklik için imkanım yoktu. Malum, son dakikada değişiklik yapmak zor, sadece 1 değişiklik olmuyor.
 
Son anda bi çılgınlık yapıp Micic çıkarıp Hackett yapacaktım yapmadım. Umarım daha fazla şov yapmaz Hackett😄
Simon’dan da nihayet bu hafta çıkabildim derken o da sağlam gidiyor mvp olacak gibi yani çıldırmamak elde değil.
 
Son düzenleme:
Simon'u çıkarıp Higgins'i almıştım sonuç ortada.De Colo için diyecek bir şey yok,emin olun ben Shved'i alsam o da De Colo'ya dönüşür.Daha evvel yazmıştım,geçen sezonlarda De Colo süper puanlar getirirdi ben de kredisi biraz düşsede alsam derdim ama o her maç 25 + yapardı ben de kadrosunda De Colo olanlara özenirdim.Geçen sezon oyunda yoktum bu sezon De Colo'yu aldım hevesle ama sonuç bu,şimdi aynı şey Shved için geçerli.

Esas ben Wilbekin'in bu hafta performansını çok merak ediyorum.

Tek güzel şey Vesely oldu,kaptanım kendisi.Tek başına takımı kurtardı.
 
Simon’dan sıkılıp Hillard aldım bu hafta. Hem para hem puan açısından alan yaratmak için. Hillard şu an -4 te, Simon 30 yaptı. Milutinov bir kere aldım 9 yaptı diye daha almadım. Adam şimdi 30 larda geziyor... Mehmet bey gibi oyuna küsme hissi geldi.
 
Simon’dan sıkılıp Hillard aldım bu hafta. Hem para hem puan açısından alan yaratmak için. Hillard şu an -4 te, Simon 30 yaptı. Milutinov bir kere aldım 9 yaptı diye daha almadım. Adam şimdi 30 larda geziyor... Mehmet bey gibi oyuna küsme hissi geldi.

Asla vazgecmeyin efendim. en kotu sansimiz Fantasy liginde olsun. Gercek yasamda insallah mutluluklar icinde oluruz hep birlikte.
 
Calathes in alternatifileri olabilecek Larkin, Wilbekin, Llull var yakın fiyata.
Baskonia nın bu hafta 2 galibiyet çıkarması olası, o yüzden Shengelia ve Porier i acağım bazı takımlarıma
Maccabi de Johnny Obrient da sürpriz adayım Khimki ve Zalgiris (d) maçları için.
Gudaitis de Bayern ve Pana karşısında iyi getirebilir ama fiyatı malum.
Shengelia ve Porier toplamda 10 yaptı. Bu ikili + De Colo ve/veya Higgins olan takımlarım var :)
 
Belki 100 bile göremem. En güvenmediğim Sloukas en yüksek puanı yapmış kadromda. Bugün James,Gudaitis,Randolph harikalar yaratmazsa çift maç haftasının ilk iki günü berbat geçmiş olacak.
 

Üst