EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

En iyi takımımda De Colo ve Higgins'den çıkmıştım. Her şey çok iyi gidiyordu ama kaptanlığı Shengelia'ya verdim her hafta olduğu gibi ve maalesef 5 de kaldı Shengelia'ya kızamıyorum nedense canı sağolsun perşembe yine onu kaptan yapıcam büyük ihtimalle :) İlk takımımda Shengelia ve Vesely dışında 4 tane Milanolu :) Derrick ve Wilbekin var.Bayram beyin Wilbekin'den çıkması bana onu almam konusunda güven verdi açıkcası :) 2.takımımda ise Shengelia-Vesely ve Higgins vardı.Kaptanlığı bu takımımda Derrick'e verdim.Bu takımda da M.James-Lucic-Derrick-Westermann-Davies kaldı.De Colo'dan 2 takımımda da çıktığım için çok iyi bir hafta geliyor derken Shengelia batırdı ama bugüne de baya oyuncum var onlardan biri ekstra performans sergilerse onu telafi edebilirim.
 
derrick williams izlemesi çok keyifli oyuncu. nba'de bekleneni veramemiş olabilir ama euroleague'e yetenek olarak çok fazla bir oyuncu. fade away'leri, top sürüşü, şut mekaniği, atletizmi harika. ilk maçları hariç fantasy oyunu açısından da çok verimli oynuyor. bence 2 lerin üstüne çıkmadan herkesin kadrosuna katması gerek.

mehmet yılmaz'ı derrick williams'a herkesten önce güvendiği için tebrik edelim.
 
İlk haftalar şu Williams’ı alacaktım sakatlıklar şu bu derken yer açamadım kontenjanda. Biliyordum böyle Young vari etki yapacağını Avrupa’da.
Bu oyun canlı bahis olayından bile stresli ya galiba😄 Seçtiğin oyuncunun ayağı kaysa top kaybetse -1, attığı turnike çemberden çıksa yine sıkıntı. Dert valla 😂
 
İlk takımımda kaptan seçimim ve Nedovic seçimim dışında çok güzel bir haftayı geride bıraktım.Keşke 2.takımımda olduğu gibi burda da Derrick'i kaptan yapsaydım baya pişman oldum açıkcası.2.takımımda ise kaptan Derrick ve Vesely haricinde diğerlerinden pek de istediğim katkıyı alamadım.H2h liginde ise bu hafta Ayhan abiyle yaptık ve onda da Derrick vardı başa baş gidiyordu ama Micov beni bir adım öne çıkararak galibiyete taşıdı.8-0-5 olmuş oldum orada da
 
Sanirim en az 5-6 arkadas birakmis gozukuyor oyunu, Dunku rakibim ile bugun ki rakibimde sakat oyuncular yer aliyor hala. Oyunun bir yonu biktirici ama neresi tam bilemedim. Yedeklerin adamdan sayilmamasi butun olayi dar bir pencereye mahkum etmis gorunuyor. Yine de oyunun biktirici tarafi degildir sadece bu degildir. Zaman meselesi ilgi alaka diye gercek sebepleri saymaliyiz.

Bugun ki rakibim Pain Killer ama kaptan Shevd demek ki o da birakmis. Ben de Multinovu 3-4 takima kaptan yaptim. En az 68 PIR bekliyorum soylemesi ayip :)
 
Bu haftaki rakibime 0.3 puanla kaybettim. Milano içerde kazansa maçı kaptanım Gudaitis'in maç kazanma bonusuyla kazanabilirdim, olmadı. Haftalardır Shengelia'ya bir türlü yer açamıyordum bu hafta açtım ve 5.5 puan :).
 
2 haftadır çok kısıtlı vakitlerde bakabildim. Bugün ise hiç vaktim olmadı, kısa sürede de iyi düşünmeden değişiklik yapmak istemedim. Aklımda hep Micic lerden çıkmak vardı. Umarım bu akşam çok kötü bir performans sergilemez.
 
Hackett alıp düşük fiyatından bütçe açmak istedim süre almaz diye yapmadım o da iyi gidiyor. Benim için her şey kötü başladı 😄 bu cendereden çıkarsam daha da yenilmem
 
Higgins sadece 18 dakika oynayıp 2 yaptı.Para sıkıntısı yüzünden Higgins-Westermann yapmıştım keşke Clyburn-Hackett yapsaydım.Clyburn'ü inat edip 32 dakika oynattı tek tesellim De Colo'yu geri almıştım 33 getirdi
 

Üst