EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

Bu hafta Hilliard ve James'in kötü puanına rağmen ben de 182 puanla tamamladım. Sizlerin de düsüncelerini bir konuda almak istiyorum. Calathes'in performansından memnun musunuz takımda tutulur mu? Bir de Hilliard'a çok güvenemiyorum bi öyle bi böyle. Fiyatı cok ucuz farkındayım. O bölgede ona yakın ucuza önerebileceğiniz birileri var mıdır?

sf epey riskli bölüm , bütçe azalınca daha da riskli hale geliyor. Lighty tercihiyle sadece 1 haftada öyle bir düştüm ki hala o noktaya gelemedim. kadrodaki 4 guard oyuncudan çok da aman aman oynamaz dediğin biri varsa onu çıkarıp, bir sf'ye bir utility bölgesine 2 güvebilir adam da alabilirsin.

Tek fark yaratabilecek oyuncu olarak tüm takımlarıma Monroe almıştım. sadece 21 dakika oynatıldığı için 26 verimlilikte kaldı. hatta yanlış hatırlamıyorsam pota altını domine ederken, skor da 79-77 iken çıkarıldı ve tekrar girdiğinde skor 89-77 olmuş ve maçı çoktan kaybetmişlerdi. Oliver Kostic'ten müthiş bir koçluk örneği!

benzerlikten sıkıldığım için bu hafta çok fena riske giresim var ama durduk yere kendimi de yakma durumum olabilir. kalan 5 saatte bir karar vereceğim bakalım.
 
değişiklik olsun diye çıkardığım shved 50 yapacak gibi. bu haftayı da kapattık böylece. belki de oyundaki geleceğimizi de yaktık. ne diye bu triplere giriyorsam.
 
Son düzenleme:
ilk 50'deki tüm takımlar neredeyse Shved'i çıkarmış. Shved hayatının maçını oynuyor. İlk yarıdan 23 yaptı. Ama tanıdığımız Shved ancak maçı 25 le bitirir:) 20 ile bitirirse de şaşırmam.
 
Bu hafta Lorenzo Brownlardan çıkmıştım. Onun yerine Sloukas alarak hata etmişim. Şu ana kadar Sloukas çok iyi değil. SHved alsak demek ki ihya olacakmısız.

Sloukas toparlamaya başladı su anda 15 PIRda. İlk yarı bitiyor.
 
Son düzenleme:
Calathes için sezon başından beri yazıyorum: harika istatistikler yapıp 10 pir getiren bir adam. Misal 12 sayı 17 asist 3 top çalma 4 faul alma ile 40 a kadar yaklaşıp, şut yüzdesi ve top kayıpları vs ile 10 verimlilikle maçı bitirmesi muhtemel bir oyuncu. Yüzdesi kötü olmadığı bazı günlerde 25-30 getiriyor doğal olarak.
Bu arada 2 gün önce harika getiren Williams, Ülker arenada yokları oynuyor, bravo...
Khimki de Madrid’i ezmiş, buyur.
 
Ben Shved'i kaptan yapmıştım herkesin aksine ama tabi benim için artık formaliteye dönmüş durumda oyun.Mirotic'i çıkarmıştım çok da sayı atmadı ama ribaundlarla aldığı faullerle yine iyi getirdi o eksi yazar bana bu hafta
 
GSBasket H2H ligi 20. hafta panoraması:

Haftanın kazananı: MSB3 +80.7 👏
Haftanın takımı: Dirk Petrovic (Zeynep Emir) 242.2 (Lig rekoru) 👧
Haftanın maçı: TeamNaumoski (Ümit Berk) + Crixus (Aykut Kadıoğlu) 443.5 puan (Lig rekoru) 🔥

Lig lideri: MSB3 (16/20 galibiyet) 👑
Troy- Focusvictory ve Bayram Havarileri 1 galibiyet geride, Dirk Petrovic ise 14 galibiyetle iddiasını sürdürüyor.

Haftaya
DirkPetrovic-MSB3
Troy- Money
NaylonBrando-Focusvictory maçları zirveyi direkt ilgilendiriyor.
TeamNaumoski-Alisercan maçı şampiyonluk ümidi azalan iki takımın seyir zevki yüksek karşılaşması olacak gibi duruyor.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 20. hafta panoraması:

1️⃣ Davies (Işıtan Doğan) (1) 3408 Dünyada 44. 🥇
2️⃣ Dirk Petrovic (2) (Zeynep Emir) 3372 Dünyada 84. 🥈
3️⃣ Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 3361 (3) Dünyada 95. 🥉
4️⃣ Crixus (Aykut Kadıoğlu) (4) 3306 Dünyada 253.
5️⃣ Toni Kukoç (Zeynep Emir) (5) 3293 Dünyada 295.

ilk5 değişmedi ama hepsi dünyada yükseldi. genel olarak da epey başarılı bir hafta geçirdi ekibimiz.

Haftanın kar edenleri:
Davies: Oyuncu değiştirmemek avantaj olmaya devam ediyor. 12 sıra daha yükseldi Dünyada 43. (böyle böyle şampiyon olacak inanıyorum:)
Dirk Petrovic: Haftanın lig lideri Dünyada da 37 sıra yükselip 84. sıraya geldi.
Mehmet Baturalp: Dünyada 35 sıra yükseldi ve 95. sıraya geldi.

Haftanın zarar edenleri:
üst sıralardaki takımlarımız bu hafta 210 puanı aştı ve onların arasında zarar eden pek olmadı. o nedenle biraz daha geriye gidip:
Nba All Star: 167 puan aldı ve 25. sıraya geriledi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın Oyuncusu: Larkin 49.5 verimlilik (3. hafta üst üste MVP) 🎆
Haftanın Hayal Kırıklığı (f/p): Tornike Shengelia (4 verimlilik) 🤦‍♂️
Haftanın Takımı: Khimki Moskova 🇷🇺
 
Son düzenleme:
Akşam için sanırım Hilliard gibi ucuz bir tercihe geri döneceğim. De Colo'yu da bu hafta satma kararı aldım. Sizce De Colo yerine Sloukas mı daha mantıklı olur yoksa Wilbekin mi? Arada kaldım biraz
 
takımlarım hemen hemen aynı olmaya başladı. Mirotic-Shengelia dan en az 1 tanesi, Larkin-De Colo-James-Campazzo-Sloukas-Shved -Calathes den 4 tanesi..
 

Üst