EuroLeague Fantasy Challenge 2019-2020

Mirotic çk takımda kaptanımdı ilk yarı 6 PIR le kapattı. üçüncü çeyrek 9 sayı attı toparladı. Sonra 7 dakka oyuna girmedi. Ah Pesic ne diyeyim sana.
 
lig lideri Işıtan Doğan'ın takımlarına gerçekten yazık oldu. Kendisi sanıyorum askerde. 2 haftadır takımları güncellenmedi ve özellikle bu hafta shved'i kadrodan çıkarmamış olması ligde liderliği bırakmasına neden olacak.

Mirotic bende de 2-3 takımımda kaptandı. Açıkçası Pesic'e laflar söylenebilir ama ilk yarı Mirotic'in kötü performansından sonra 19 benim için ideal. Mulitinov'un da 19 yaptığı ve birçok takımın kaptanı olduğu düşünülürse hiç yoktan iyi oldu. Tabii Mike James 35-40 falan yapmazsa.
 
CSKA-Panathinaikos maçında hiç beklenmedik bir oyuncu ön plana çıktı. Kostas Mitoglou. Şu anda ilk yarı bitti ve 21 PIR ile tamamladı. Bakalım daha da arttırabilecek mi skorunu.
 
Calathes ikinci yarı ve uzatmada şov yaptı. 22 sayı 6 ribaund ve 17 asistle toplamda 40 pir. Galibiyet puanıyla 44. Haftanın MVP si o olacak böyle giderse. Mitoglou da kariyer rekoru kırdı 15 ribaundla. O'da 34 pir'le tamamladı maçı. harika bir maç çıkardı.
 
Lighty -4 alarak oyuna dair tüm tadımı kaçırdı. Geçen hafta kazandığım ne varsa fazlasını kaybettirdi. Geçen hafta shengelia -2 yaptı ama o seçim hatası değildi. Burada affedilmez bir hata yapmak epey canımı sıktı. 10. haftadan sonra böyle oyuncularla oynamama alışkanlığım vardır oysa. Kendine ihanet edersen oyun da sana ihanet ediyor. Yapacak bir şey yok. Perşembeye kadar ara vakti.
 
Ben açıkçası şöyle bir kadrolara baktım gelecek hafta ne yapılır diye ancak yapacak hamle bulamıyorum. Hiç oyuncu değişikliği hakkı kullanmadan bu hafta pas geçilebilir gibi benim için. Kredi yokluğu nedeniyle Jekiri, Gudaitis gibi isimler pivot bölgesinde bazı iyi takımlarımda ancak bu isimlerden çıkıp alabileceğim daha iyi bir isim yok.

Keza Micic de çıkamıyorum, Micic çıkıp Campazzo alabilsem harika olabilecek ama o da kredi nedeniyle gerçekleşmiyor.

Belki içime sinerse Nando De Colo veya Brown'dan çıkıp kadroyu değiştirebilirim ama o da işime gelmiyor. Keza Brown ve Nando'nun asla bu haftalarda kadrolardan çıkarılmaması taraftarıyım. Oyuncu değişiklik hakkı yapmadan bay geçeceğim bir hafta gibi duruyor.

Ben de kaptan seçeyim bari diyeceğim ama o da Mirotic'den başkası olmaz. Sadece benim için değil herkesin gelecek hafta Mirotiv'i kaptan yapacağını öngörebiliyorum.

Geriye sadece sakatlıkları takip etmek kaldı herhalde. Herkese iyi hafta sonları.
 
GSBasket H2H ligi 17. hafta panoraması:

Haftanın kazananı: Money +42 (Ayhan Bozdeniz) (y)
Haftanın takımı: Bayram Havarileri 203.3 (Bayram Kurtulmuş) 🎉
Haftanın en çekişmeli maçı: Team Naumoski (Ümit Berk) 119.2 - 120.3 Yuzde1gs (Furkan Dillice)
Haftanın maçı: Crixus- Bayram Havarileri 398.2 Ligin bu hafta en çok puan alan iki takımının maçı olmuş. Crixus için şanssız bir hafta bu anlamda.

Lig lideri: MSB3 (14/17 galibiyet) 👑
MSB3 art arda 9. galibiyetini alarak liderliğini bu hafta da devam ettirdi.
Bayram Havarileri, derbi niteliğindeki maçtan galip ayrılarak, liderin ensesindeki tek takım olarak yarışa devam ediyor.

Haftaya;
MSB3- Crixus
Alisercan- Bayram Havarileri
Dirk Petrovic- Bega maçları bizi beklemekte..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GSBasket Normal Sezon ligi 17. hafta panoraması:

1️⃣ Davies (Işıtan Doğan) (1) 2788 Dünyada 82. 🥇
3️⃣ Dirk Petrovic (3) (Zeynep Emir) 2758 Dünyada 148. 🥈
2️⃣ Mehmet Baturalp (Hakan Sağlam) 2746 (2) Dünyada 178. 🥉
4️⃣ Petrovic (Zeynep Emir) (4) 2731 Dünyada 230.
5️⃣ NBA All STAR (Zeynep Emir) (9) 2702 Dünyada 361.

Haftanın kar edenleri:
Davies: Oyuncu değiştiremediği bir haftayı ligde ve dünyadaki sırasını koruyarak geçirdi. Bu hafta umarım değişiklik yapmaya fırsat bulur. Gerçi değişiklik yapmamak da bazen + yazıyor.
NBA ALL STAR: 207 puan alarak 9.sıradan 5. sıraya yükseldi. ilk5'te yer alan 3. Zeynep Emir takımı oldu.

Haftanın zarar edenleri:
Mehmet Baturalp, Yalçın Granit, Battal Durusel, Efe Aydan, focusvictory, Gökbörü Aygar, Doğan Hakyemez, Aydan Siyavuş (Hakan Sağlam)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftanın Oyuncusu: Calathes 44 verimlilik 🏀
Haftanın Hayal Kırıklığı (f/p): Lighty -4 (bundan sonra üst üste 4 hafta 50 yapsın, yine kadroma almam, benden uzak Lyon'a yakın olsun) 😡
Haftanın Takımları: Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos 🇹🇷 🇬🇷
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu haftaki acı tecrübeden sonra yoluma kaliteli oyuncularla devam edeceğim. Negatif verimlilik yapacaklarsa da varsın onlar yapsın. Perşembe günü girip yok kredi yok form falan hiiiç ilgilenmeden, bu takımıma bir tutam De colo, şu takımıma bir tatlı kaşığı (tepeleme) Shengelia , o takımıma bir çay bardağı (ajda) Mirotic şeklinde oyuncuları toplar oluştururum takımları.
 
Son düzenleme:
Pivot pozisyonu çok sıkıntılı..
Dublijavic e 2.86 vermeye elim gitmiyor ama Mulitinov sakatken birşeyler yapabilir gene. Hayır, aksi gibi, oradan arttıracağım parayı harcayabileceğim bir forvet de yok..
Monroe, Ayon (yazarken euroleagu sayfasında oynamayacağı haberi çıktı), Jekiri yada Tavares i düşünebilirim belki, Tavares ve Monroe daha ağır basıyor sanki..
 
Merhabalar, ben de bu haftadan itibaren etkin bir şekilde fikirlerimi burada beyan edeceğim. Chill or Chill takımımla haftalar sonra tekrardan GSBasket liginde şükür ilk 50'ye girdik :)

Bu hafta sakat olan Hackett, Moerman'ın dönüşüyle çok güvenemediğim Simon ve müthiş fiyatıyla Dubljevic'i satma kararı aldım. Sürpriz yaparak kadroya Darrun Hilliard'ı aldım. CSKA'nın sakatlıkları sebebiyle kadroda daha çok yer alacağını düşünüyorum. Haftasonu kendi liginde cok iyi bir performans sergiledi. Ayrıca pivot pozisyonuna da sezona müthiş giren ama sonradan afallayan Nnoko tercihini yaptım. Utility'e de bu cüzi harcamaların faydasıyla Sugar Shane Larkin'i ekledim :)

Kaptanlığın bu hafta sıralamayı çok etkileyeceğini düşünüyorum. Bense tercihimi Mirotic'ten yana kullanıyorum. Benim açımdan riskli ama YOLO gidilecek bir hafta olacak. Herkese bol şans
 
Gill ve rakipte Ayon sakatken Jeremy Ewans ve Devin Booker denenebilir.
Hackett ve Strelnieks sakatken Mike James in süreleri artacak, Hilliard da ucuz kredisiyle denenebilir.
Mirotic ve Shengelia PF ve F için banko seçilmesi gereken iki isim, ucuz fiyatı ve muhtemelen artacak fiyatı sebebiyle Mitroglu da bir alternatif olabilir.
Shved evinde eksik Zenit e karşı etkili olabilir.
Kısa savunmasında sorun yaşayan Fenerbahçe karşısında Pierra Henry düşünülebilir mi bilmiyorum.
Sloukas sakat, De Colo da olmazsa olmazlardan bence.
Lovern de acaba bir sürpriz yaparmı diye düşünmüyor/umutlanmıyor değilim..
 
Merhabalar, ben de bu haftadan itibaren etkin bir şekilde fikirlerimi burada beyan edeceğim. Chill or Chill takımımla haftalar sonra tekrardan GSBasket liginde şükür ilk 50'ye girdik :)

Bu hafta sakat olan Hackett, Moerman'ın dönüşüyle çok güvenemediğim Simon ve müthiş fiyatıyla Dubljevic'i satma kararı aldım. Sürpriz yaparak kadroya Darrun Hilliard'ı aldım. CSKA'nın sakatlıkları sebebiyle kadroda daha çok yer alacağını düşünüyorum. Haftasonu kendi liginde cok iyi bir performans sergiledi. Ayrıca pivot pozisyonuna da sezona müthiş giren ama sonradan afallayan Nnoko tercihini yaptım. Utility'e de bu cüzi harcamaların faydasıyla Sugar Shane Larkin'i ekledim :)

Kaptanlığın bu hafta sıralamayı çok etkileyeceğini düşünüyorum. Bense tercihimi Mirotic'ten yana kullanıyorum. Benim açımdan riskli ama YOLO gidilecek bir hafta olacak. Herkese bol şans

Hoş geldiniz. Her türlü analizi okumak keyifli oluyor. Forumda iki hafta önce üzerimize serpilen ölü toprağını atmış gibiyiz. ne güzel.

Takımlarımı biraz önce kurdum ve sadece guard bölgesine serpmeler yaptım ben de. Forvet bölgesinde herkeste benzer kadrolar olacak gibi duruyor. Pivot bölgesinde Dubljevic en çok tercih edilen oyuncu gibi ama Milutinov takımla beraber ispanya'ya gitti. Maçta oynama ihtimali de var. (3 haftalık sakatlığı 3 günde bu hale geldi, takdir-i ilahi işte:) Reed ise yok.

Guard bölgesinde ise;
Hackett ve Strelnieks yokken muhtemelen 35+ dakika oynayacak Mike James var, Sloukas yokken tamamen ön plana çıkacak De Colo var, geçen hafta hiçbir rahatsızlığı olmadığı halde olası Türkiye girişi sıkıntısından ötürü oynamayan (aynı muhabbet Fenerbahçe Beko maçı öncesinde de olmuştu) ve bu hafta evinde oynayacak olan sapasağlam bir Shved var, geçen haftanın MVP'si Calathes var. istim üzerinde Lorenzo Brown var, Tofaş maçının ilk yarısını müthiş oynayan Micic ve ikinci yarısını müthiş oynayan Larkin var, sakatlıktan dönen Wilbekin ve haftalar sonrasında evinde oynayacak olan Campazzo da var.

Bu arada konu dışı ama ne zamandır aklımdaydı. Eurohoops ekibi Twitter'dan her hafta tavsiyeler verip kendi takımlarını paylaşıyor malum. Bunu neden yapıyorlar bilmiyorum çünkü işin bu kadar içinde olup bu kadar kötü olabilmek adeta mucize. Tavsiyelere bakıp oh şükür bunları almadım ben denebilir ancak. Gerçi aynı durum yayıncı kuruluşun 13 kişilik ekibinde de mevcut. En iyileri 2183 puanla Nihan Cabbaroğlu olmuş (Bizim ligde ilk 150ye zor girer).
Hiç ilgilenmeseler ve aynı kadroyla oynasalar tamam diyeceğim de her hafta değişiklik vs de yapıyorlar. Anlattığınız maçları da her hafta sonu Jim Carrey ve Kate Winslet gibi hafızanızdan mı sildiriyorsunuz, napıyorsunuz. Gerçekten inanılmaz.
 
Ben de herhalde sırf rutini bozmak adına bir takım asla yapmayacağım kadrolar yaptım.

Shengelia bu hafta alternatifsizken birkaç takımda ondan çıkıp Trey Thompkins aldım. Keza gelecek hafta 1,85'e kredisi yükselecek ve üst üste iki hafta içeride oynayacak olan Simon'dan çıkıp kısa forvet bölgesinde: Hillard, Shields, Higgins gibi isimlerle papatya falı açtım. Sırf can sıkıntısı, takımlar aynı olmasın:) Bir daha da Simon alamam.

Deplasmanda, düşük skorlu olması beklenen Milano maçı ortadayken Calathes'i falan aldım takımlara.
Hele bir şey yaptım ki, 3-4 tane K.Tarczewski aldım. Herhalde bu oyunda seneler önce en iyi takımıma Kleiza aldığım günden beri yaptığım en büyük hata olabilir.

Çünkü insan oyuncu değiştirmek istiyor.
Dokunmadığım isimler L. Brown, Nando De Colo, Mirotic ve Mike James oldu.

Bir sitem de Euroleague'e, akşam saat 22:00'de ilk maç mı başlar? Saçmalık.
 
Ben de herhalde sırf rutini bozmak adına bir takım asla yapmayacağım kadrolar yaptım.

Shengelia bu hafta alternatifsizken birkaç takımda ondan çıkıp Trey Thompkins aldım. Keza gelecek hafta 1,85'e kredisi yükselecek ve üst üste iki hafta içeride oynayacak olan Simon'dan çıkıp kısa forvet bölgesinde: Hillard, Shields, Higgins gibi isimlerle papatya falı açtım. Sırf can sıkıntısı, takımlar aynı olmasın:) Bir daha da Simon alamam.

Deplasmanda, düşük skorlu olması beklenen Milano maçı ortadayken Calathes'i falan aldım takımlara.
Hele bir şey yaptım ki, 3-4 tane K.Tarczewski aldım. Herhalde bu oyunda seneler önce en iyi takımıma Kleiza aldığım günden beri yaptığım en büyük hata olabilir.

Çünkü insan oyuncu değiştirmek istiyor.
Dokunmadığım isimler L. Brown, Nando De Colo, Mirotic ve Mike James oldu.

Bir sitem de Euroleague'e, akşam saat 22:00'de ilk maç mı başlar? Saçmalık.

Euroleague yayın politikasını aynı anda tüm maçlar oynanıyor olsun da kimse izleyemesin üzerine kurmuş. Başka mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum.
Milutinov antremanın tamamında yer almış, muhtemelen sakatlığı yok, hatta hiç olmadı.
 

Üst