Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Tavares de olağanüstü boyutlarda gidiyor haftalardır. Sanırım ona dur diyecek bir uzun da yok EL'de. Almaya kalksan ateş pahası. İşin komik kısmı, ben bu adamı aldığım dönemler Avarel gibi oynadı, ben çıkınca Kareem'e dönüştü. Sanırım epey bi süre onu almak ağır külfet olacak.
 
Son düzenleme:
Larkin nihayet beklenen performansı gösterdi bugün. Açıkçası Larkin'in performansının formsuzluktan ziyade yorgunluğa bağlı olduğunu düşünüyordum, bu nedenle kadrolarımda tutmaya karar vermiştim. İyi ki de tutmuşum.
Nedovic'e ise hiç güvenemediğimden kadrolarıma almıyorum ama bu hafta nispet yaparcasına performans sergilemiş arkadaş. 45 PIR nedir yahu.
 
Bugün 3 oyuncum oynayacaktı

Loyd oynamadı,koca takımda çin virüsü bulaşa bulaşa benim kadromdaki Loyd'a bulaşmış

M.Fall sadece 7 dakika oynamış gözüküyor,2 pr yapmış

T.Thomkins 0 pr,ulan bu adamı randolph yok diye aldım o varken daha çok süre alıp,daha çok pr yapıyordu

Bir de üstüne Larkin travması

Birebirde rakibim Zeynep Emir 163.5 Ben 2

Tarihte yoktur böyle bir gece

Yarın bir de H.Martin iyi oynarsa deliririm,alıp sonra çıkarmıştım,yerine Sloukas tercihi yapmıştım

Bu nedir abi ya

Screenshot_2020-12-23-01-17-34-1.png
 
Fall + Milutinov vardı elimde. Fall'ın çapı Milutinov'a yetmez diye, geceki bigbangde Fall'dan çıkıp Milu ile devam ettim. Sanırım en kârlı manevram buydu. Ha bi de Larkin'den çıktım ama aldığım Micic'in bu formsuz sezonuna rağmen 20 getirmesi beni en azından fiyat/performans denkleminde zarara uğratmadı.
 
Tavares- mirotic-james 3'lüsünü takıma monte edenler her hafta oyunun içinde oldu. bide üstüne nedovic gibi arada parlayan isimleri ekledikleri zamanlar müthiş pir kastılar. şimdi bu 3'lünün yanına 1.64 gibi ücretten larkini aldılarsa altın bulmuş olacaklar.
bu dediğin üçlüye Milutinov u da eklerim ben. Ama 2 pivot aldığında bu sefer 1 tane oyun kurucudan feragat etmek gerekiyor. kredi/performans oranı sebebiyle Jokubaitis i de aldıysan sadece 2 oyun kurucuya yer kalıyor, birinin SG olması şartıyla.
Bir de 1m nin altındaki kredisiyle Toko da iyi bir potansiyel bence.
 
Benim üçlüm, daha doğrusu ikilim; Mirotic-Milutinov. Guard mevkisinde de bu hafta Micic'e geçtim 20 getirdi. Tavares'i de geçti yani Milutinov, ki haftalardır o da çok yüksekten gidiyor.
 
Oyununun kritik donemecleri Mirotic i henüz fiyatı artmamisken oyunda mutlaka daimi olarak kadroya katmak, Fall yükselişe geçerken 1.5m civarindayken alıp hem kredi açmak, Fall düşüşe geçerken Tavares i almak, Tavares i aldıktan sonra da 1.8 civarindayken Milutinov u kadroya katmakti. M.James i söylemeye gerek yok zaten çünkü her kadroda vardı zaten. Bunlar kritik donemeclerdi.
 
Harfiyen hepsini yaptım kârlı da çıktım. Tek fark James’i aldığımda bu lanet adam maçta 5-6 top kullanıyordu. Ben çıktıktan sonra maç başı 20 top civarı kullanmaya başladı. Bu inanılmaz bi sayı. Zaten bütün fark da burada oluştu.
 
Larkini almamkla çok kaybetmiştik ama Grigonis yüzümüzü azıcık ta olsa güldürdü. Game winner da attı. 25 verimlilik puanı hiç fena değil.
 
Shved.. bakın Shved'den bahsediyoruz... Maç bitmek üzere ve henüz 2 sayılık atışı yok. 0. Bunu izah edebilecek bi cümle yok. Bu, oyunun saçmalığından da öte birşey. Bunun izahı yok...

Khimki'de ciddi sorunlar var. Timma ve Jerebko'yu göndereceklerdi, sonra Monroe, şimdi de Shved son 3 senedir belki de ilk defa 9 şutun altında kalıyor bir maçta.

Edit: maç sonunda 8 sayısı olan Shved 2 üçlük daha denedi ve 14 sayıyla maçı tamamladı. 9 da şut kullanmış oldu. Ama yine de üzerinde bir durgunluk vardı bu maçta.
 
Son düzenleme:
Yani ben çıkmak için çok düşündüm taşındım, hatta çıktım da ama sonra geri aldım. Alternatif de yok anasını sattığımın 1 numarasında. Biliyordum böyle olacağını ama Valencia gibi takıma karşı da bi 15-20 yapar herhalde diye düşünmüştüm.
 
Valencia koçunun Bojan Dubljevic ile ne zoru var merak ediyorum. Oynattığı, oynatmayı tercih ettiği dakikaların, bu kısıtlı dakikaların izahı yok. Bir dönem, Kuzminskas'ın Kuzminskas olduğu zamanlar Malaga koçu Plaza böyle yapardı. Kuzminskas'ın elinin sıcak olduğu dakikalarda bile tuhaf dakikalarda oyundan alır maçın sonuna kadar kenarda unuturdu. Rotasyon yapacağım diye oyuncuyu maçtan soğutan, oyuna ısınmaya müsaade etmeyen koçlar yüzünden oyunda Mirotic dışında 4 numara bulamıyoruz istikrarlı. Gelecek haftadan sonra yine herkesin Sikma'ya döneceği kesin oldu böylece.
 
Valencia'dan ben de daha önce Prepelici alınca koç aynısını yapmıştı. İlginç ve saçma bir rotasyon sistemi var. Oyuncuların dakikalarını maç sonunda eşitliyor. Sanki adam Obsessif kompulsif biri gibi ya da Laso'yu taklit ediyor. Bırak Prepelic ve Dubljevic oynasınlar daha fazla. Neden alıyorsun oyundan?
 

Üst