Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Affınıza sığınarak söylüyorum.. Yani şu Larkin anasına bacısına iyi sövdürecek. Haftalardır keko gibi dolanıyor, herkes çıktı adam 13 yaptı şimdiden.
Higgins de -5 ile beni darmadağın etmişti ama birazcık toparladı gibi sanki.
 
Mirotic yerine tavaresi kaptan yaptım, oda iyi pir getirirse larkinin aldığı pir değerli olacak benim için. bu hafta larkini olanlar cidden baya avantaj sağladı ama her takımda da mirotic kaptandı.

bakalım mirotic son periyot ne yapacak
 
Mirotic yerine tavaresi kaptan yaptım, oda iyi pir getirirse larkinin aldığı pir değerli olacak benim için. bu hafta larkini olanlar cidden baya avantaj sağladı ama her takımda da mirotic kaptandı.

bakalım mirotic son periyot ne yapacak

Tavaresi ben de kaptan yaptım ama Larkini almamama çok canım sıkıldı. Mirotic klasik ilk yarı çok iyi oynuyor, ikinci yarı daha yorgun oluyor daha az skor yapıyor. Tavaresin Mirotici geçecceğini düşünüyorum eğer Berlin maçı çok farka gitmezse.
 
Mirotic yine 30'a dayandı. ilk yarıda 14'deydi. Dediğim gibi olmadı aslında tam olarak. Ama bakalım Tavares geçebilecek mi onu bu hafta? Esas vurgun Larkin'i kaptan yapabilen birileri var mı iddialı takımlarında soru o?
 
Larkin konusunu defalarca yazdım,bu hafta çıktım ondan sonuç ortada,ne diyorsunuz buna ?

Bu yetmezmiş gibi Loyd oynamamış.

Yazdım yani,yazmadım mı ?

Geçen sezon Larkin'i 2 hafta aldım,o 2 haftada da düşük prlar yaptı,sonra çıkardım,bir daha da alamadım,çünkü her hafta daha yüksek kredilere çıktı,bu sezon aynı hatayı yapmayayım diye sabrettim ama nereye kadar,son 2 hafta toplam 1 pr yapan adama sabredermiydiniz ?

Ne yapayım şimdi ben ?
 
11.hafta Larkin kaptanım 16.5 pr
12. Hafta kaptanım 8 pr
13.hafta kaptanım 17 pr
14.kaptan değil 0 pr
15 değil 2 pr




16.hafta takımdan çıkarıyorum 37 pr

Bu sıradan bir durum mu ?

Herkes böyle şeyler yaşıyor .. Hayır yaşamıyor çünkü aynı oyuncuyla geçen sezon ki hikayem ortada
 
Son düzenleme:
bu oyunda her şey olur. yerine shved alamayacağım için şans eseri larkin'i kadromda bırakıp 40 verimlilik kazandığım gecede şanslıydım.
ama nedovic'i kadrodan çıkarıp yerine nando de colo almak da -40 yazdı aynı gecede. aynı kadroda. yani her şey aynı anda mükemmel gitmiyor. larkin'e sevinirken, nedovic şimdi bu performans nereden çıktı diye sinirimden maccabi maçını izleyemedim. what can i do, sometimes. it is the basketball, that is basketball. something happened everything is something happened.
 
ve Tavares sadece 3. çeyrekte 16 PIR yaparak, 27 PIR'e ulaştı. Hakkını verdi. Ama tabi Larkin ve Nedovic olmadıktan sonra züğürt tesellisi...
 
Günlerdi guard arayıp durdum. Nedovic alayım dedim, ama adam 14 ortalama ile oynuyor ve bi öyle bi böyle gidiyor belli değil. Hadi iyi yapsa da 20 falan yapar diye almadım. 45 yapmış... Neyse, en isabetli izahı Tolga bey yapmış zaten... diyecek bişey yok.
 

Üst