Euroleague Fantasy Challenge 2020-2021

Yeni bir euroleague haftasından herkese merhabalar. son durumlar hakkında bilgi vereyim

Vives:Yok
Hackett: Kadroda
Bolomboy:Kadroda
Lucic: Maç saati belli olacak
Polonara: Maç saati belli olacak
Printezis: Kadroda
Ellis: Maç saati belli olacak
Z.Sisko:Maç saati belli olacak
Clyburn:yok
G.Yabusele: maç saati belli olacak
L.Hall: oynaması düşükmüş
 
Son düzenleme:
Herkese bol şanslar dilerim bu hafta. Kaptanlar epey zorladı. En iyi takımlarım arasında paylaştırdım kaptanları James, Tavares, Mirotic arasında. Bu hafta herkes böyle yapacaktır sanırım.
 
Larkin'e güvenmeyenler Real Madrid karşısındaki efsanevi ve insanüstü performansından dolayı umarım biraz utanıyorlardır. Larkin'e güvenip kaptan yapanların kazandığı bir hafta oluyor
 
Mirotic neden yok. Kaçırdım neden olmadığı bilen var mı? Kaptanlarda büyük sıkıntı oldu bu hafta. Tavares batırdı, Mirotic yok, James kaldı geriye.
 
Mirotic dünkü Fuenlabrada maçında da oynamadı. 2 maçtır yok. Acaba euroleague maçında oynayacak mı? Bir haber göremedim ama.
 
Tek yazılan "kişisel sebepleri" olduğu.. Kendince nedenlerim var diyerek ayrılan sevgili gibi:)
Umarım oynar. Sikma tüm kadrolarımda vardı maç içinde sakatlandı ondan darbe yedik. 1 değişiklik hakkı ona gidecek mecbur şimdi. Bir de Mirotic'leri çıkarmak zorunda kalmayalım.
 
Mirotic'den dolayı takım kuramadım maalesef. Büyük bir hamle olacak. Siz takım kurdunuz mu? Mirotic'den çıkacak mısınız ? Yoksa tutacak mısınız. Haberi olan varsa verirse sevinirim.
 
Herkese selamlar,

Bu baslik son zamanlarda unutulmaya baslandi. Sanirim herkes ya cok yogun takim kuramiyor ya da siralamalarda geriye dustuler oyuna küsüp biraktilar :(

Ama enseyi karartmamak lazim. Oyunu birakmayanlar arasinda kiyasiya bir cekisme oluyor. Daha 16 hafta var. Bundan once cok yuksek puan alamayanlar eger butceleri varsa guzel takimlar kurabilirler. Nitekim benim icin bu hafta cok guzel bir hafta oldu. Bu seneki en yuksek puanimi aldim. Ligde 25. likten 13. lüğe kadar tirmandim. Sizde lūtfen oyuna küsmeyin ve devam edin. Hakan beyin de panoramalarini özler olduk. Sanirim onun da isleri yoğun. Umarim yazanlar olur. Yine biraz canlanir burası.
 
Aynen başlıkta çok da yorum yapılmaz oldu. Oyuncular genel anlamda bi sessizlik içindeler. Bi süredir bende yazamadım.

Haftada maalesef Milutinov dan beklediğim verimi alamayınca darbe yedim. En azından 15-17 arası beklerken 6 yaptı ve istediğim puanlara ulaşamadım. Haftayı değerlendirecek olursam Mirotic ten çıkıp Polonara, Thomas ikilisi yapmıştım. Vezenkov da bir hafta önceden kadromda olduğu için forvetlerden gelen katkı beni mutlu etti. Ama O'Bryant ı 2-3haftadır elimde tutup bu hafta çıkınca coşması elbet deftere yazdığım bir hareket oldu. Larkin den çıkıp Grigonis e girmem de kazandırdı. Bu hafta çift maç haftası ve kadroları erken kurmakta fayda var. Efes ve Fenerbahçe nin çift maç haftasını evinde geçirecek olması avantaj. Mirotic ten çıkınca herkesin doğal olarak büyük bütçeleri elinde kaldı ve Sikma, Dubo, Clyburn gibi adamların da sakat olması ile forvet pozisyonu ciddi sıkıntılı bir pozisyon oldu. Bakalım Mirotic in haftaya dönme ihtimali tekrar taşları yerine oturtturur.
 
Son düzenleme:
pf/f bölgesinde son durum: Mirotic yine oynamıyor. Dubljevic de oynamadı. Sikma zaten sakat. Lucic henüz dönmedi. Dönse de nasıl döneceği meçhul. Yine elimizde paralarla kalakaldık anlaşılan.. Bu hafta da markete girdim en pahalı ne varsa ondan ver dedim (Milutinov) . Bir güzel de patladım. Diğer tüm oyuncularım iyi oynamasına rağmen sadece tek bir oyuncum kötü olduğu için ortalama bir hafta geçirmiş oldum. Bu da oyunun geldiği tatsız halin eseri.

18. Hafta GSBASKET UNLIMITED lig panoraması:
1️ Crixus (2) (Aykut Kadıoğlu) 2745 🔝
2️ Vasa (3) Ümit Berk 2717 🆙
3 Zebercet (5) (Hakan Türk) 2686 ⬆
4 Arif212 (1) (Ayhan Bozdeniz) 2684 🔻
5 Süt Kardeşler (4) (Ayhan Bozdeniz) 2682 🔻

Haftanın Kazananları:
Crixus: 205 puan aldı ve lig liderliğine yükseldi. 🔝
Bayça Oral: Takımları genelde yüksek puanlar aldı. "Batman" de 220 puanla haftanın ligdeki en yüksek puanını aldı. Üstte belirttiği gibi 13. sıraya kadar geldi. 🎩

Haftanın Kaybedenleri:
Arif212: 139 puan aldı ve liderlikten 4. sıraya geriledi 😨

Euroleague
Haftanın Takımı: AX Milano 🇮🇹
Haftanın Oyuncusu: Joffrey Lauvergne 🐉
Haftanın Hayal Kırıklığı: De Colo ve Milutinov ⚠

-----------------------------------------------------------------------------
18. Hafta TAKIM OYUNU H2H lig panoraması:

Haftanın Takımı:
Batman (Bayça oral) 220.8
Haftanın maçı: Crixus-Inshane = 205.1+189.9 -> 395 puan
Haftanın en çekişmeli maçı: Yalçın Granit- Zebercet (190-185.6)

Puan Durumu:
Auto Fill (Ayhan Bozdeniz) 11 maç 9 galibiyet..
Batman ve Crixus 8 galibiyet ile takipteler.
 
Bu hafta çift maç haftası, akşama maçlar başlıyor.

Sakatlık durumları:

Mirotic yok,
Davies Yok,
Papapetrou yok,
Pleiss yok,
Simon belirsiz,
Noua covid,,
Howard yok,
Poythress yok,
Timma, Jerebko yok,
Simonovic yok,
Hall dönüyor,
Fall dönüyor,
Lucic dönüyor
Dubljevic yok
Martin oynayacak,
Harrison yok,
Fenerbahçe'de 1 covidli oyuncu var açıklanmadı, Barthel olduğu söyleniyor ama kesin değil.

Herkese başarılar dilerim.
 

Akşama oynanacak olan Real Madrid- Kızılyıldız maçı ertelenmiş. Bu demek oluyor ki, Tavares'ler patladı. Tavaresi olanlara geçmiş olsun :(
Asıl soru, Real, Bayern maçına gidebilecek mi ? Milanonun Valencia maçından sonra dönemediği, İspanyada kaldığı yazılmıştı. Almanyaya gidebildiler mi ?
 

Üst