Euroleague Fantasy Challenge 2022-2023

"GS Basket Klasik Ligi Play-Off" adıyla play-off ligini kurdum. Katılmak isteyenler için lig kodu; 250C6A64

H2H Ligi için ise "GS Basket H2H Ligi Play-Off" ligini kurdum ve 3B075462 kodunu girerek arattığınızda ulaşabilirsiniz.

Bugün maçlar başladığı için liglere katılmak ve takımınızı kurmak için çok geç kalmamanızı öneririm.
 
İlk 2 hafta kadromda olan Zizic'i ve Mirotic'i çıkardım,performansları pek iyi değildi,umarım şimdi iyi pr'lar yapmazlar.Bartzokas yerine S.Obradovic'i koç yaptım.

Micic'te yine sarı işaret var,bu yüzden kadroma almaktan vazgeçtim,umarım oynayıp 25 üstü getirmez.
 
Pleiss 'ı çıkaracağım tuttu 40,7 yaptı,3.maçlarda da Mirotic'i çıkarmıştım 37 pr yapmıştı,madem rekor kıracaklar benim kadromdayken niye kırmıyorlar ?

Pleiss serinin ilk 3 maçı kadromdaydı,Mirotic'te ilk 2 maç,4.maçlar içinde almadım Mirotic'i bakalım ne yapacak ?

Bu arada Shields Lucic arasında kalıp Shields isminde karar kıldım 2 pr yaptı.
 
Herkese selamlar, bu aralar euroleague'in pek esamesi okunmuyordu ama Euroleague Fantasy Challenge açılmış. Daha euroleague in başlamasına 2 ay var ama yavaştan ligimizi kurabiliriz isterseniz. 1 aya hızlanır girişler, daha eurobasket filan da var. Bu sene geçen seneden farklı olarak 3 takım kurabiliyorsunuz. 3 tane lig kurarız. Biri klasik lig, biri h2h, biri de draft ligi. Klasik lig herkese açık olur diğerlerlerini şifreli ve kapalı yaparız olmadı. Tabi sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim. Bu sene nasıl gidelim. Daha erken derseniz de bence ligi kurmada bir sakınca yok en azından klasik ligi. Oraya isteyen girer. Zamanla artar sayısı.
 
Son düzenleme:
Bu arada bazı arkadaşlarla tartışıyoruz. Gruplar nasıl olmalı diye. Sınırsız mı olmalı( sınırsızdan kasıt 3 takım maksimum, sadece o kadara izin veriyor zaten sistem) Yoksa 1 ya da 2 takımlı mı olsun Klasik ligimiz?

Buna istinaden 1 tane sınırsız, 1 tane sınırlı ligimiz mi olsun( yani 2 tane lig mi olsun klasik?)

Yoksa 1-2-3 ( artık her neyse ne kadara karar verilirse tek lig mi olsun)?

Şimdilik tartıştığımız konu bu. Bu konu aslında her sene tartışılıyor. Daha önce birden fazla ligimizin olduğu dönemler de oldu. Ama bu sene 3 takım maksimum olması elimizi kolaylaştırıyor biraz. Ama hem 1 takımla katılmak isteyenler var, hem de 2 ya da 3 takımla katılmak isteyenler var.

Sizler de görüşlerinizi yazarsanız, sevinirim.
 
Herkese tekrar merhaba, Klasik ligimizi kurdum.

Ligin ismi GS Basket Klasik Ligi,

Ligin KODU: 08FC5BE7

Lige katılmak isterseniz, katılabilirsiniz.

Daha önce tartıştık 1-2 takımla katılalım dedik. Normalde 3 takım kurabiliyoruz. Ama maksimum 2 takımla katılalım isterseniz.

Daha henüz erken aslında takım kurmak için ama benim gibi sabırsız olanlarınız varsa eğer takım kurup katılabilirsiniz.

H2H ve Draft ligi daha sonra kurarız.
 
Son düzenleme:
Herkese selamlar ve şimdiden bol şanslar :) Ligler fazla katılım olunca güzel oluyor. bu sebeple umarım max oyuncu sayısına ulaşırız. Format geçen sene yenilendiği için çoğu insan yabancı kaldı fakat bu sene ben daha fazla katılım bekliyorum.

Bence max 2 takımla katılalım, bir tane de H2H ligi açıp götürebiliriz diye düşünüyorum.
 
Herkese tekrar selamlar,

Euroleague'in başlamasına 3 haftadan kısa bir süre kaldı. Klasik ligimizi kurmuştum. Beklenenden yavaş gidiyor katılımlar. 13 takım katıldı şu ana kadar. Bazıları yabancı. Siz de eğer katılmak isterseniz katılabilirsiniz. Hazır Avrupa şampiyonası da bitiyor bugün. Artık euroleague zamanı geliyo :)

Kodumuz yukarıda var ama tekrar hatırlatmak gerekirse.
GS Basket Klasik Ligi

Kodu: 08FC5BE7


Ayrıca bir de H2H ligi kurdum. Kafa kafaya yani. Kendi aramızda yapacağımız bir lig. Bu lig herkese açık değil. Ona da katılmayı unutmayın.

GS Basket H2H Ligi

Kodu:C57D85B6


H2H lige tek takımla katılırsanız sevinirim. Öyle kararlaştırmıştık daha önce. Klasik lige de maksimum 2 takımla katılırsanız sevinirim.

Teşekkürler
 
Son düzenleme:
Draft ligine katılmak isteyenler lütfen bana DM'den yazsın. Mevcut kadromuz dışında başka ekleme yapıp yapmayacağımıza kendi aramızda karar verecek olup, katılım çok olursa da yeni bir lig daha kurmayı düşünüyoruz.

Hali hazırda bizim bir Draft ligimiz var. Draft işlerine @Eyüp Özkaya bakıyor. Dediği gibi eğer katılım çok olursa ikinci bir draft ligi kurabilir kendisi. Bu arada benim kurduğum diğer liglere de katılmayı unutmayın :)
 
Tek takımla klasik lige ve h2h ligine girdim,ikinci takım konusunda kararsızım.

Klasik ligde şu an 19 takım var,150 yi geçer umarım.

H2h ligide 8 kişi olmuş şimdilik.

Elimden geleni yapıyorum daha fazla katılım olsun diye ama bu sene nedense katılım çok az. Şurada 2 hafta kaldı ligin başlamasına ama giren sayısı çok çok az. Dün twitterdan da yayınladım, bir kaç arkadaşıma rica ettim. Ama yine de az. Bakalım umarım 2 haftada daha fazla kişi gelir. Anlamadığım oynayan sayısı mı azaldı, yoksa bizim lige olan ilgi mi azaldı? Umarım ilgi çekeriz.
 
Euroleague'in başlamasına 10 gün kaldı.

Klasik ligimizde 24 takım var. H2H ligimizde 8 takım var. Bu geçtiğimiz senelere göre çok az maalesef. Sanırım ya ilgi az, ya da ben tam duyuramadım bu sene.

Tekrar hatırlatmak gerekirse

Kodumuz
GS Basket Klasik Ligi

Kodu: 08FC5BE7


H2H liginin kodu ise

GS Basket H2H Ligi

Kodu:C57D85B6


Dilerseniz Klasik lige maksimum 2 takımla, H2H lige 1 takımla katılabilirsiniz.
 
Draft ligimize 1 kişi daha alabiliriz. Eğer draft ligine katılmak isterseniz lütfen bana özelden yazın. Sayı çok olursa yeni lig bile kurabiliriz, endişelenmeyin.
 
Son düzenleme:
Euroleague'in başlamasına tam 1 hafta kaldı.

Güncel takımlara bakacak olursak GS basket Klasik ligi takım sayısı 39 oldu. Admin'e teşekkür ederim, tweetimi yayınladı ondan sonra bir kaç kişi daha girdi lige.

GS Basket H2H ligindeki takım sayısı ise 14, orada 4 kişilik daha yer var. 1 kişi @Ayhan Bozdeniz . Kendisi h2h lige katılmak istiyor. Umarım elini çabuk tutar.

Kodlarımız hatırlatmak gerekirse.

GS Basket Klasik Ligi

Kodu: 08FC5BE7


GS Basket H2H Ligi

Kodu:C57D85B6


zaten yukarıda da yazıyor ama kolaylık olsun.

İyi akşamlar dilerim. Umarım katılmaya devam edersiniz gelecek hafta da.
 

Üst