Euroleague Fantasy Challenge v2

Arkadaslar ben yaptıgım her işi aynı ciddiyetle yapmaya calısırım.
Bu sadece bir oyun bile olsa gercekten de üzerinde calısıp sonuca ulasmak istiyorum. Ki hoş bundan da keyif alıyorum açıkçası.

Dediginiz gibi de öylesine bir oyun bile olsa notlar tutuyorum. Notların içeriklerini görseniz bilmiyorum artık ;)

Felipe Reyes, nasıl bir oyuncudur anlamadım gitti. Adam 2 hafta öncesine kadar çift haneli puanlar alamazken +24 puan alıyor. O kadar hafta elimde tuttum eminim bir gün patlayacak falan diye, ben oyuncuyu sattım adam öyle patladı. İntikamımı alacağım Reyes! Bekle Madrid kalesini fethedeceğim! :)

David Andersen'i aldığım ilk hafta 30 puan çekti söyleyecek sözüm yok.

Andre Hutson'da yine aynı şekilde. O kadar hafta istenilen performansı göstermedi ben sattım adam +30'a kadar çıktı.

Charles Smith, bu oyuncuyu tam çıkışta olduğu zaman aldım cuk diye oturdu.

Kadroda 2 değişiklik daha yaptım son 1 değişiklik daha yapacağım bundan sonra 120'dan aşağı düşeceğimi sanmıyorum. Bir anda çıkış yaptım 75'den 140'a çıkmak gerçekten olağan üstü bir şey. Şu anda 37.sırada olsam da ilk 10'a oynadığımı söyleyebilirim... :)

İmpossible is nothing...

Re: Euroleague Fantasy Challenge Ödül Duyurusu..

Çok geç oldu bu ödül duyurusu. GsBasket.Org atkısını almak için düşünerek hareket ederdim ama şimdi biraz geç oldu denilebilir. :(

Peki; 1. mi bu ödülü alacak yoksa ilk 3 falan mı, sınırlandırma nasıl olacak? :(

İlk 3 Burak. Yukarıdaki sıralama ile, zaten yanlarında yazıyor.

İlk 3 şuan için çok zor görünüyor...

İlk 3'e giremezsem bile, bende Galatarasaray orijinal atkısı ve forması var. İlk 3'e giren biriyle gsbasket.org atkısı takasını teklif edeceğim :) .
Benim için çok önemli bu atkı. Elimden geleni yapacağım...

Arda EZER' Alıntı:
Arkadaslar ben yaptıgım her işi aynı ciddiyetle yapmaya calısırım.
Bu sadece bir oyun bile olsa gercekten de üzerinde calısıp sonuca ulasmak istiyorum. Ki hoş bundan da keyif alıyorum açıkçası.

Dediginiz gibi de öylesine bir oyun bile olsa notlar tutuyorum. Notların içeriklerini görseniz bilmiyorum artık ;)

ufaktan herkes arda nın not tutma olayına sallamış ama burada yazıp iddalı olmaya çalışana herkes, bir şekilde takip ediyor ligi,maçları oyuncuları. kimisi not tutar, kimisi kafasına yazar, kimisi excele atar.
bu ligde olmaktan, oyuncuları takip etmekten, ligi izlemekten, puanlara bakmaktan ve burada yarışmaktan bende çok zevk alıyorum.

Hakan abi ben Excel'de süper bir çalışma içindeydim ama baydı sonra bıraktım :) Ben de çalışıyorum çünkü birinci olmak istiyorum ama özen göstermediğim takımlarım daha iyi :)

Ben SQL tabanlı bir yazılım gelistirmeye calısıyorum. Veribanında tüm oyuncular ve istatistikleri v.s. olacak. Satabilirim :)

Burak..

Sen derslerine düzenli çalışıp başarılı bir öğrenci ol, atkın benden..

Burak Ceyhan' Alıntı:
İlk 3 şuan için çok zor görünüyor...

İlk 3'e giremezsem bile, bende Galatarasaray orijinal atkısı ve forması var. İlk 3'e giren biriyle gsbasket.org atkısı takasını teklif edeceğim :) .
Benim için çok önemli bu atkı. Elimden geleni yapacağım...

başka takımlarıyla genel sıralamada üst sıraları zorlayan var mı

Llull ve begic misyonunu tamamladı bence. Onları satıp daha tecrübeli oyuncuar alıcam.

Benim 3 takımım var, en iyisi genelde 530. Ama şunu unutmamak lazım bazı vatandaşlar yüzlerce takım kurmuş :)

Kerem ve Arda abi size bir sorum olacak.2 hafta önce Andersen'i kadroma almıştım.Ve 2 haftadır mükemmel bir performans göstererek çok yüksek puanlar getirdi.Sizce bundan sonra onu satmalımıyım.Yani bir form düşüklüğü yaşarmı sizce ? ya da 2 hafta önce 36 liraya aldığım Anderseni'i bu hafta 46 liradan satayım mı ? Ayriyetten 10 liram daha var . 55-56 liraya kadar bir Pf-C alabilirim onun yerine ...

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Kerem ve Arda abi size bir sorum olacak.2 hafta önce Andersen'i kadroma almıştım.Ve 2 haftadır mükemmel bir performans göstererek çok yüksek puanlar getirdi.Sizce bundan sonra onu satmalımıyım.Yani bir form düşüklüğü yaşarmı sizce ? ya da 2 hafta önce 36 liraya aldığım Anderseni'i bu hafta 46 liradan satayım mı ? Ayriyetten 10 liram daha var . 55-56 liraya kadar bir Pf-C alabilirim onun yerine ...

Ben David ANDERSEN' i patlamaya hazır bomba olarak goruyorum. Ne yapacagı hic belli degil. Son iki hafta yuksek performans gostermisse bu hafta kadronda tutmak için 2 kere düşün derim. Ki bu hafta da rakipleri Montepaschi Siena. Kimi almalısın sorusunu ben cevaplayamam ama David ANDERSEN için 2 kere düşünmeni tavsiye ederim.

Evet bu hafta için de kadromu ayarladım. Biraz farklı bir rotasyonum oldu ama bu haftalık da böyle olsun. Bakalım belki de bu kadro yapısıyla başarıya ulasırız :)

Kerem Porazan' ın SKNDRN ve Levent Oktener' in LakerS takımları da bu haftaki maclar öncesi hazırlar. Izleyelim ve görelim ...

Andersen'den çok takımı daha önemli benim gözümde. Barcelona'da bir oyuncunun devamlı üst seviye puanlar getirmesini beklemek gerçekçi olmaz. Aynı şekilde Panathinaikos'ta da görüyoruz. Bugün Andersen oynar, yarın Ersan, öbür gün Navarro (ki daha patlamadı), sonra bir bakmışsın rezalet durumdaki Santiago.

Emre Akbacak' Alıntı:
navarro sakatlanmış az önce gördüm bütün planlarımı bozdu
saras'ı aldım bu hafta iyi bir puan alacağına inanıyorum

Abi bende Guard arıyordum indim aşağılara kadar baktım Saras 23 liraya kadar düşmüş.Maçlarıda bu hafta kendi evlerinde Nancy ile.İyi süre alıp iyi de bir puan almasını ümit ediyorum biricik Jasikevicius'umuzun :)